Szerelmi serkentő illatok és italok

Az illatoknak egyéniségük van, méghozzá éppen olyan összetett és gazdag, mint neked. Kedvenc parfümöd annyira hozzád nőhet, hogy később a hasonló illatokról mindig te fogsz az emberek eszébe jutni, kedvesed párnáján ottfelejtett illatfelhőd pedig még másnap is felidézi benne a szerelmes éjszaka emlékét. Főleg, ha feromonos parfümről van szó! Szexuális vágyfokozók lapulnak a spájzban is, de az aromák azonban nem csak akkor izgatóak, ha kötődnek valakinek a személyéhez, egyes illatok önmagukban is erőteljes vágykeltő hatással bírnak. A szerelmesek napján ez különösen fontos kelléked lehet! A tablettás kivonatokkal csak óvatosan!  Afrodiziákum mindig jól jöhet!

Ámbra Ha olvastad a Moby Dicket, tudhatod, hogy az ámbra az ámbráscetek édes illatú, igen értékes anyagcsereterméke. A kiköpött ámbra a trópusi tengereken úszik, amit olykor – hol dekányi, hol mázsányi – fehéres szürke masszában partra vet a tenger. Ázsiában az ámbrát afrodiziákumként használják, nyugaton pedig ez a nagyon ritka és drága anyag a legfinomabb parfümök alkotóeleme, ami tartóssá teszi és enyhíti a virágillatokat. A vágykeltő ámbraillat olyan tartós, hogy még mosakodás után is megmarad a bőrödön, de nem csak belélegezve hat szerelmi elixírként. Szájon át fogyasztva állítólag erős vágyfokozó hatása van: Ázsiában ilyen célból fogyasztják az ámbrával ízesített kávét.

Jázmin Mámorító illata miatt a jázmint évszázadok óta afrodiziákumnak tekintik. Nehéz, érzéki, szinte animális illata szerelemfokozó hatásában a pézsmaillathoz hasonlít. Az illatok királyának tartott jázmin sokkal erőteljesebb és férfiasabb, mint az illatok királynője, a rózsa.
Alig van olyan illategyüttes, amelynek ne lenne alkotóeleme, akár virágillatról, akár valamilyen férfiasabb illatról van szó, afrodiziákus hatása pedig a testre és a lélekre egyaránt kiterjed. Érzelmekre gyakorolt pozitív hatásában a jázminaroma felülmúlhatatlan. Stimulál, elűzi a rosszkedvet, és megteremti a szexhez szükséges hangulatot. Ez az illat a szenvedély és az öröm szimbóluma: aromája kellemes közérzetet kelt, növeli az önbizalmat, optimizmust sugároz. Ha tehát hódítani készülsz, illatosítsd be nyakad egy csepp jázminnal, és vonzerőd garantáltan nem fog elhagyni!

Szantálfa A szintén pézsmaillatú szantálfa az alfa-androsztenol szagára emlékeztet, ami az emberi verítékben található férfiferomon. Ez magyarázatot adhat arra, miért használják évszázadok óta afrodiziákumként a szantálfát, azonban nem csak a pézsmára emlékeztető illata miatt vágykeltő ez az aroma. A szantálfa ugyanis szabályozza a hormonokat, és egyszerre hat a testre és a lélekre. Az aromaterápiában sokszor az impotencia kezelésére használt illat kiváló antidepresszáns, enyhe eufóriát okoz, és jó közérzetet biztosít.

Ilang-ilang Ez az afrodiziákum elsősorban az érzelmekre gyakorolt pozitív hatása miatt lett híres. Illata kiváló a depresszió ellen, emellett pedig oldja a stresszt és a szorongást is, amelyek a szexuális problémák leggyakoribb okozói. Az ilang-ilang nem véletlenül jelenti a virágok virágát: rendkívül édes, nehéz és érzéki illat, ezért gyakran keverik bergamottal vagy citrommal, hogy könnyedebb legyen. Bánj azonban óvatosan ezzel az erotikus illattal, túl nagy koncentrációban vagy túl hosszú ideig használva ugyanis émelygést vagy fejfájást okozhat.

Rózsa Az évszázadok során a rózsa igen értékes aroma volt, fáraók és királyok illatszere. Az illatok királynőjeként tartják számon, és ősidőktől fogva használják vallásos és mágikus szertartásokon, illetve afrodiziákumként. A szerelmi bájitalok kedvelt összetevője.
Az ókori gyógyfüvesek a rózsát a nemi szerveket és a testi szerelmet szabályozó Vénusz bolygó virágai közé sorolták. A rózsa mindig is a szerelem illata volt, és egészen a mai napig megőrizte rangját, amely drágaságában is megmutatkozik.

Az illatesszencia kivonása mérhetetlenül költséges folyamat: fél kiló rózsaolaj kinyeréséhez nem kevesebb mint egy tonna rózsasziromra van szükség. A rózsa erejét a fenilanol nevű anyag adja, ami narkotikus hatású, csökkenti a szexszel kapcsolatos szorongást, és abban is segítségedre lehet, ha érzelmi okokból nem tudod érezni a nemi izgalom állapotát.
[SzexDr]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Szerelmi serkentő illatok és italok

  1. Pingback: Szexpláza: Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Pornószínház: hogyan színleljünk orgazmust?

Comments are closed.

EnglishHungarian