Váltsd valóra a BDSM vágyadat szexjátékokkal

Sokan szeretnek filmeket nézni, amikor az egyik partnert megbilincselik, vagy “fájdalmas kínzás” van szenvedéllyel. Gyakran görgeted ezeket a cselekményeket a fejedben, de semmiképpen sem dönthetsz egy ilyen kísérletről, de vásárolhatsz kiegészítőket az ilyen játékokhoz.

Amint az ilyen játékok megjelentek, sokak számára egyszerűen perverznek tűntek. Az ilyen egzotikus termékek, amelyek korábban nem voltak elérhetők, most már szinte minden szexboltban megvásárolhatók.

Szóval mi az a BDSM?

BDSM az rabság, uralom és fegyelem, szado-mazochizmus. Speciális eszközök, amelyek elősegítik a szexuális kényszert az erőszak elemeivel. Úgy gondolják, hogy a BDSM kötelező tulajdonságai a szempillák és a láncok. A BDSM tartalma az, hogy az egyik vezető partner szexuális élvezetet kap a másik partner megalázásából. A második megalázott partner is különleges örömet szerez. A BDSM szex fő szabálya a partnerek egyenlőtlensége a nemi közösülés folyamatában. Ki tekinthető mesternek, és valaki rabszolgának vagy szolgának.

A szexológusok szerint ennek a bdsm technikának a szisztematikus használata pozitív hatással van egy személy általános jólétére és általában az egészségre. Az emberekben minden összekapcsolódik. Amikor egy személy szexuális élvezetet kap, akkor az általános egészség normális.

Ha készen áll arra, hogy szenvedélyt és sokszínűséget adjon a szexuális életéhez, akkor részletesebben meg kell vizsgálnia a BDSM néhány finomságát. A BDSM szexuális játékok fő iránya a földöntúli öröm és fájdalom.

A BDSM szexjátékok típusai:
– fehérnemű kiegészítők – gallérok, hűség övek, gatyák és maszkok;
– kiegészítők szerepjátékokhoz – halmok, phlogerek, ostorok;
– elektromos stimulációval rendelkező eszközök;
– testbilincsek – láncok karokhoz és lábakhoz, különféle bilincsek, szalagok rögzítéshez.

A kezdők természetesen megszerzik azt, amit a legjobban szeretnek. És az állandó ügyfelek inkább egyszerre több elemet vesznek fel, majd később kombinálják őket.

Ezeket érdemes számításba venni

A nyakörvek a legnépszerűbb játéktípusok. A gallér a partner függőségének szimbóluma.
Az ostorok, halmok, papucsok a legkeresettebb termékek közé tartoznak. Az alkalmazás módszereiről nem érdemes beszélni. Hogyan kell használni őket mindenki kitalálja.
A bilincsek, kötözők, rabságok a célja ennek a kelléknek a partner rögzítésére és rögzítésére.
Maszkok és gatyák – ez a kellék arra szolgál, hogy korlátozza az embert abban, amit lát és mond, valamint élesíti az egyéb érzéseket, például az érintést és a hallást. Egyes maszkok különböző fújtatók formájában készülnek, például kutyák vagy lovak, ezáltal szabadságot adva a szerepjátékoknak.
A hűségövek egyedülálló adaptációk, amelyek sok szenvedélyes percet hoznak a BDSM játékokba, amelyek a tiltott szex langyos várakozásához kapcsolódnak.

A szexshop blogban a BDSM szex sok bejegyzés témája. A szadómazó szex uralkodónői szereplőjéről, a domináról se feledkezzünk meg!

Ki a domina

“Mindenki hozzám jön, a matematikatanároktól kezdve a politikusokon át az üzletemberekig.” A dominatrix története, a férfoak pénzért történő alárendelése.

Latex, gegek, kötelek, megaláztatás, fájdalom és kemény szex – körülbelül egy ilyen asszociáció származhat a BDSM rövidítésből egy olyan személyben, aki személyesen nem találkozott ezzel az erotikus szubkultúrával. Rajongói azt mondják, hogy egy ilyen klisék, ha a valóságot tükrözik, nagyon egyoldalúak, és a BDSM egy finom pszichológiai munka, amely az abszolút bizalom érzésén alapul. A lány, aki a női dominanciát tette szakmájává, és évek óta randevúzik a férfiakkal, hogy egy ideig szeretőjükké és istennőjükké váljanak, elmondta Moslentának, hogy az ilyen dátumok miben különböznek az intim szolgáltatásoktól, hogyan jutott el ő maga arra a döntésre, hogy így keres, ki jön hozzá az ülésen, és miért van szüksége rá az embereknek.

“Mindenki hozzám jön – a matematikatanároktól kezdve a politikusokon át az üzletemberekig.” A dominatrix története, az oroszok pénzért történő alárendelése

Valami, ami belülről jött
A nevem Domina. Ezen a néven ismernek a diákjaim, a BDSM világának barátai és az Instagram-oldalam előfizetői. 12 éve dominatrix vagyok, szerető, nő, aki uralja a férfiakat. A pénzért.

Budapesten születtem és nőttem fel. A szüleim meglehetősen szabványos, sőt szigorú nézeteket vallottak a férfi és a nő kapcsolatáról, és maga a szexualitás témája is tabu volt a családunkban. De nagyon kíváncsi tinédzser voltam.

Az önmagam megismerése és a testemmel való kapcsolat megtalálása természetes, természetes szükséglet volt számomra. Ez valami belülről jött, amit sem az akkori környezetem, sem a meglehetősen hagyományos szovjet neveltetés nem akadályozhatott.

14 éves koromban kezdtem felismerni vonzerejemet és szexualitásomat. Váratlan bónusznak tekintették, egyfajta energiának, amelyet tetszés szerint irányíthattam.

16 éves koromban volt kapcsolatom egy fiatalemberrel. Úgy tűnhet, hogy túl hamar történt, de nem hiszem. Érdeklődtem iránta, vonzódtam hozzá. És gyakran a saját kezébe vette a kezdeményezést. Aztán megkezdődtek az első kísérletek.

Az én lányom
Életem minden kísérlete mindig az én kezdeményezésemre történt. A kezdetektől fogva. Ellentétben azokkal a gyakori történetekkel, amelyek arról szólnak, hogy egy felnőtt férfi egy tapasztalatlan lánnyal kezd randevúzni, tanítja, felfedi vagy összeszámolja a rosszfiúkba szerelmes lányokat, én más forgatókönyv szerint játszottam. És benne a “rosszfiú” én voltam.

A vágy, hogy valami szokatlant tegyek fel, hogy szeretkezzek anélkül, hogy levenném a cipőmet és a harisnyámat, a különböző szerepjátékokat, a vágyat, hogy a barátom szemét festsem és még sok minden mást – mindezek a fantáziák a fejemből származnak, amikor még nagyon fiatal voltam. És számomra teljesen természetesek voltak.

Aztán persze nem kínáltam a fiamnak semmi megdöbbentőt, vagy főleg megalázóat.

Mindez szórakoztató erotikus játékká vált, amely mindkettőnknek örömet okozott. Viccelődtünk és bolondoztunk.

Akkoriban mindketten zenészek voltunk. Az egyik zenekarban énekeltem, a másikban ő volt a gitáros. És például az ajánlatom, hogy festem a szemét, nem okozott elutasítást. A rockzenészeknél ez egy általános gyakorlat. Emlékszem, hogy szemceruzát adtam neki, majd “lányomnak” neveztem, megcsípve az oldalát és a fenekét. Jól éreztük magunkat.

Ezzel a meglehetősen ártatlan kényeztetéssel máris egy jövőbeli dominatrix jeleit mutattam.

A dominával való kapcsolat antiszex

A BDSM egy igazi erotikus szubkultúra. Ez a négy betű a rajongói által használt gyakorlatok rövidítése. Ezek a következőket jelentik: BD – rabság & fegyelem (rabság vagy kötés és fegyelem), DS – uralom & benyújtás (uralom és benyújtás), SM – szadizmus & mazochizmus (szadizmus és mazochizmus).

Dominatrix leigázza a férfiakat, uralja őket, de a vele való kapcsolat inkább antiszex, mint szex. Legalábbis soha nem folytat klasszikus szexet a diákokkal. Ez a gyakorlat nem jelenti azt, de még ki is zárja azt.

Egy ilyen kapcsolatba lépő ember számára a szeretője istennő, pedagógus, mentor, sőt edző. Az imádat, az istenítés, az imádat tárgyává válik. Ez egy elérhetetlen alak, amely természetesen szenvedélyesen és gyengéden kívánható, de nem birtokolhatja őt, mint egy hétköznapi nő.

És ez a fő különbség a dominatrix és az intim szolgáltatásokat nyújtó lányok között. Néha természetesen prostitúcióval vádolnak bennünket. De mit jelent ez a szó? Van olyan szolgáltatás, amelynek erotikus felhangjai pénzért egy másik személynek nyújtanak? Aztán természetesen a “legrégebbi szakma” képviselőivel hasonlíthatunk össze minket. De akkor, velünk együtt ebben a sorozatban, sokkal több lány lesz, akiket sokáig nem neveztek prostituáltnak. Például sztriptíz.

Egy másik alapvető különbség az, hogy mi és hogyan fog történni a hölgy által elhatározott férfival való találkozó során. Ez az egyetlen, amely meghatározza a szabályokat. Figyelembe veheti a tanuló kívánságait, korlátozásait, tiltott dolgait, de a dominatrix mindig az utolsó szót hagyja magának. Ugyanez a szabály vonatkozik az ember minden érintkezésére a testével, bármilyen érintéssel. És ez egy klasszikus a szeretője kapcsolatáról valakivel, aki önként úgy döntött, hogy egy ideig rabszolgájává válik.

24 éves koromban kezdtem el dominatrixként keresni. Akkor még Minszkben éltem. A BDSM kultúra akkoriban még Budapesten is mélyen a föld alatt volt. Az én városomban még nagyobb kihívást jelentett embereket találni a témában. De nagyon érdekelt, így a nehézségek nem ijesztettek meg, hanem inkább ösztönöztek.

Tematikus oldalakat találtam a hálózaton. Akkor nagyon kevesen voltak. Ott találkoztam emberekkel, elkezdtem kommunikálni. És különböző eseményeket találtam a témánkban, és részt vettem rajtuk.

Kizárólag női dominanciát gyakoroltam, és különböztem sok lánytól, akiket akkoriban érdekelt a BDSM. Egy másik, “legrégebbi” szakmából jöttek a témához, így volt néhány árnyalat. Biztosan állíthatom: az a döntés, hogy fizetett alapon dominatrix társkereső férfivá váljak, az én személyes választásom volt, és megfelelt a preferenciáimnak. Egyszerűen imádtam, ahogy az egész kinézett.

Ugyanakkor elkezdtem előadásokat készíteni egy szerető képében. Végzettségem szerint színházi rendező vagyok. A férfiakkal folytatott privát BDSM gyakorlattal párhuzamosan mimikaként és animátorként is tevékenykedtem.

Aztán volt egy ötlet, hogy kombinálják az egyiket a másikkal, és dominatrix képében lépjenek fel különböző partikon. Az első nyilvános fellépésem ebben a minőségemben a Red Light Street nevű partin volt. És így ment. És az előadásokból származó fotóim elkezdtek repülni a hálózat körül. Hamarosan felfigyeltek rám az orosz BDSM közösségben. Írtak nekem, és megkérdezték, hogy mik ezek a pártok, és hogyan juthatok el hozzájuk. Röviden válaszoltam: minden ott történik, ahol megjelenik.

Pénzt dobtam az arcába, és elmentem

Nagyon jól emlékszem az egyik első ülésemre dominatrixként. Nagyon rövid. Abban az időben Minszkben nem voltak olyan különleges helyek, ahol egy kereskedelmi dominatrix biztonságosan elhelyezhette profilját. Az információkat csak azokon az oldalakon lehetett hagyni, ahol a lányok teljesen más szolgáltatásokkal kínálták magukat. De nem volt kiút.

Az első tanítványaim ott találtak rám. Aztán nem értettem teljesen, hogy sok ember nem érti a dominatrixszal való kapcsolat lényegét, és nem ismeri az ilyen találkozók etikáját. Sokan közülük egyáltalán nem voltak rá szükségük. Nem akartak igazi gyakorlást. Úgy tűnt számukra, hogy csak a szokásos szex előtt lehet játszani. És akkor meglehetősen naivan meg voltam győződve arról, hogy a BDSM dominanciának, különösen a női dominanciának olyan tudományosnak és etikusnak kell lennie, mint amilyennek a tematikus irodalomban írják. Az ember alapértelmezés szerint kész rabszolgának tűnt, már ismerte a szabályokat és megértette őket. És alapból boldognak kellett volna lennie, ha például hagyom, hogy megcsókolja a lábamat.

A találkozó után rájöttem, hogy mennyire másképp látja mindenki ezt a témát, és mennyire fontos az egyéni megközelítés minden ember számára.

Elmentem a férfi házába, átöltöztem a cipőmre, és adtam egy kis parancsot. Neheztelni kezdett rá. Nem tetszett neki a viselkedésem, és erőszakosan fejezte ki elégedetlenségét.

Ezt megelőzően nem pénzben, hanem közös érdeklődési hullámon tartottam a kapcsolatot a diákokkal. És ez soha nem történt meg. Megértettem a különbséget. De nem tettem.

Annyira felháborított a viselkedése, hogy pénzt dobtam az arcába, és sértődött pillantással távoztam. Most, hogy őszinte legyek, én is azonnal befejezném a találkozót, de magammal vinném a fizetést. Ha egy férfi nem megfelelően viselkedik, az az ő problémája. És az időmet kompenzálni kell.

Itt van választásod

Sok rajongóm és haverom volt ebben a városban. Online kommunikáltunk, gyakran leveleztünk. Körülbelül tíz évvel ezelőtt voltam itt először: az egyik rajongóm nagyon akarta, hogy jöjjek. Így két városban kezdtem el élni.

Körülbelül hat évvel ezelőtt szoros és tematikus kapcsolatba kezdtem egy lánnyal, és nagyon akarta, hogy közelebb legyek hozzá, és hosszabb ideig maradjak ebben a városban. Végül elköltöztem.

Ekkor már sok embert ismertem a közösségből. És itt sokkal jobban érdekelt, mint Minszk. Ez ilyen egyszerű. A világvárosokhoz képest gyakorlatilag nincsenek BDSM-események, partik, speciális klubok. Természetesen vannak olyan helyek, ahol az emberek megismerkednek, kommunikálnak és megvitatnak valamit, de a legtöbb párt zárva van, és néhány házban zajlik.

Budapesten nem ez a helyzet. Itt van választás. Például a városban vannak olyan klubok, ahol edzéstalálkozókra jöhet. Vannak randevú esték.

A nem megfelelővel való szembenézés kockázata mindenhol fennáll
Sok rendezvényen vettem részt, de sehol sem találkoztam olyan vendégekkel, akik megengedték maguknak, mondjuk, a nem megfelelő viselkedést. Talán csak szerencsém volt. Természetesen a nem megfelelő szembesülés kockázata mindig és mindenhol fennáll. De egy közönséges étteremben is találkozhatunk egy ilyen emberrel. Senki sem 100% -ban biztosított.

De a BDSM-stílusú partikkal a beszélgetés különleges. Először is, a legtöbb nagyszabású magas szintű eseményen egyszerűen nem lehet részt venni.

A szervezők megpróbálják azonnal kigyomlálni a nem megfelelő közönséget. Azok, akik a pártba akarnak jönni, kérelmet nyújtanak be, ahol jelzik a fiókjaikra mutató linkeket a szociális hálózatokban, és kiválasztják őket.

Egy személyt megnéznek, értékelnek, és eldöntik, hogy beengedik-e vagy sem. Most szinte mindenki ezt teszi. Csakúgy, mint ez, az utcáról nem lehet eljutni az ilyen eseményekhez.

Ezenkívül az arcvezérlés mindenhol működik. Ha egy személy megváltozott tudatállapotban van, vagy rendkívül rendetlennek tűnik, akkor valószínűleg nem fog hiányozni. És természetesen az ilyen klubokban tartott partikon mindig komoly biztonság működik, szigorúan figyelemmel kísérve a rendet.

Azoknak, akik szeretnek birtokolni
Több helyen is dolgozom. Ezek tematikus stúdiók és bizonyos apartmanok különböző kísérettel. Ez vagy a személyes preferenciáimtól, vagy a találkozónk forgatókönyvétől függ.

Most szinte nem zavarnak azok a férfiak, akik összekeverik a BDSM gyakorlatokat és a szexuális szolgáltatásokat. Szubkultúránk egész jellemzője az esztétika és a pszichologizmus. Kár, hogy nem mindenki érti, hogy ez nem egy másik bonyolult módja annak, hogy egymással aludjunk. Ha férfiak keresnek meg ilyen kéréssel, a válaszom egyértelmű: nem. Ez nem az enyém. És nem világos, hogy miért kell kapcsolatba lépnie a szeretőjével, hogy orális szexre kényszerüljön, vagy próbáljon meg hevedert használni (bugyi-hevederekből és fúvókából álló fúvóka fallosz formájában? Felveheti a kapcsolatot az ügyeletes lányokkal, és megkérdezheti őket erről.

A dominával való találkozókon az egyik leggyakoribb és őszintén szólva hozzám közel álló gyakorlat a lábfétis vagy a női lábakkal való interakció. Ez magában foglalja az ujjak és a lábak csókolózását, pillanatokat, amikor a szeretője a tanuló arcára helyezi őket. Még a meztelen testére is felteheti őket. Rajta múlik.

A hevederes lekérdezés, hogy őszinte legyek, szintén meglehetősen gyakori. És nem mindig azok a férfiak, akik azt akarják, hogy egy nő használja, teljesen alárendeltnek tekintik magukat.

Előfordul, hogy nincs szükségük nyomásra, nyomásra vagy kényszerre. Csak passzív szerepben akarnak lenni.

Ha egy személy nem akar ilyen fizikai érzéseket tapasztalni, egyszerűen női ruhává válhat. Ez egy kísérlet arra, hogy pszichológiailag passzív szerepet vállaljon. Nos, ilyesmit felvenni egy általános férfi fantázia.

És vannak rajongók külön a BDSM-ről, különösen a rabságról és a mobilitás korlátozásának egyéb módjairól. Itt a fő hangsúly a fogoly érzésén van, kéz és láb kötve. Ez azoknak szól, akik szeretnek birtokolni. Vannak olyan kötelek, bilincsek, mellbimbók, viasz, szemmaszkok és elektromos játékok szerelmesei is, amelyekhez speciális stimulánsokat használnak. Az ilyen gyakorlatok egy olyan személy számára vonzóak lehetnek, akik nem hajlamosak alárendelt helyzetbe hozni magukat, inkább domináns ember.

Teljesen más emberek
Egy jó dominatrix egy hosszú munkamenetre, például hat órára, átlagosan körülbelül 100 ezer rubelt kereshet. De még a tapasztalatlan lányok is, akiknek nincs stúdiójuk, nincs eszközük, nincs tapasztalatuk, de saját karizmájuk van, rövid idő alatt ötezer rubelt kereshetnek.

Ezek teljesen különböző korú emberek, társadalmi státusz, szakmák – a matematika tanártól a társadalmi tevékenységekhez, a politikához és a nagyvállalatokhoz kapcsolódó emberekig. Tanítványaim között voltak zenészek, rendezők, művészek, magánvállalkozók, külföldiek, angoltanárok és még sokan mások.

Elég sokan vannak azokból, akik folyamatosan találkoznak velem, és kezdők, akiknek egy ilyen találkozó feltáratlan élmény. Valaki a minszki előadások óta figyeli a fejlődésemet. És valaki különböző dominatrixba megy, tanulmányozva a mindannyiunkkal folytatott ülésekre adott reakcióikat.

A találkozó előtt levelezésben vagy telefonbeszélgetésben megbeszéljük a szabályokat és kívánságokat. Valamit már a helyszínen meg lehet tárgyalni, amikor az illető megérkezett az ülésre. A folyamat során is lehetnek árnyalatok és kiigazítások.

Nőkkel is dolgozom, de inkább felszabadítom a bennük rejlő lehetőségeket, mint dominánsakat, mintsem uraljam őket. A párok néha eljönnek az ülésre. Ehhez finom ráhangolódásra van szükség mind a férfival, mind a nővel, hogy mindenki megnyílhasson, és senki sem érzi magát féltékenynek.

A legfontosabb dolog az érzelmi kapcsolat
Valaki ragyogó szemekkel, teljes készenléttel, izgalommal és várakozással érkezik, még akkor is, ha ez az első élmény. Egy ilyen személy általában jól érti vágyait. Valakinek már volt tapasztalata a dominával, de még soha nem találkozott velem, és ez izgalom tényezője lehet.

Néha az izgalom olyan erős, hogy megakadályozza, hogy továbblépjen a gyakorlásra. Mindig sokat beszélgetek a tanulókkal, különösen, ha zárt embert látok.

A legfontosabb dolog az érzelmi kapcsolat. Vannak természetesen érzékeny emberek, akikkel természetesen meghonosodik. De vannak olyanok is, akikben a legmélyebb bűntudat él, akik elnyomták vágyaikat, a negatív hozzáállású embereket. Néha a gyakorlat előtt egész rétegeket kell ásni az emberi pszichében.

A dominatrixszal való kommunikáció nagyrészt a bizalom és az elfogadás érzésén alapul. Ez gyógyulás. Ez terápiás.

– Nem akarom megijeszteni az emberemet.
Boldog ember vagyok. Minden szerettem tudja, mit csinálok, és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Természetesen sokáig fel kellett készítenem a szüleimet erre, de végül megfelelően érzékelték a választásomat. Nem tesznek fel felesleges kérdéseket, de látják, hogy gazdag vagyok, szabad menetrend szerint dolgozom, és sok jót kapok a külvilágtól, valamint sok hálát azoktól, akik hozzám jöttek. Még a 14 éves fiam is tud a szakmámról. Igaz, sok részlet nélkül.

És mindig elmondtam erről a partnereimnek a kapcsolat legelején. Soha nem értettem, miért hazudok.

Másképp bántak velük. De mindenki tudta: hűséges, gondoskodó lány vagyok, képes szeretetteljes és szelíd lenni a szakma ellenére. Néhány kapcsolat azonban emiatt felbomlott. Nagyon fájdalmas volt. Visszatért Minszkbe. De itt, kapcsolatot alakítottam ki egy olyan emberrel, aki maga is a témában volt, uralmi tapasztalattal rendelkezett. Ez volt a legharmonikusabb unió. Öt évig éltünk együtt. Megértette, segített nekem. De sajnos ez a kapcsolat véget ért.

Most, egy év ingyenes úszás után a szívem nem szabad. De az én emberem teljesen messze van a BDSM-től. Eleinte szkeptikus volt azzal kapcsolatban, amit csinálok, de miután figyelt rám, meggondolta magát. Egyébként szerintem jó dominánssá tudna tenni.

Személyes kapcsolatainkban nem alkalmazunk semmilyen különleges gyakorlatot. Elegem van belőle, hogy nincs szükségem rájuk, amikor a párommal vagyok. Szeretem ezt a kontrasztot. Otthon otthonos, nyugodt lehetek, szeretetet, gondoskodást és gyengédséget kaphatok egy férfitól, majd az ülésen szabad kezet adok a másik oldalamnak.

Természetesen a karakter nem megy sehova, így néha nem tudok ellenállni a partnerem seggének megcsípésének vagy más módon történő zaklatásnak. Nem tudok segíteni magamon. De kordában tartom magam: nem akarom megijeszteni az emberemet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?