Hogyan játsszunk felnőtt szerepjátékokat

Attól a pillanattól kezdve kezdjük el a szexuális játékokat játszani, amikor érdeklődünk az ellenkező nem iránt. A köztudatban a szexben való szerepjáték olyan, mint egy jelmezes show ostorokkal vagy macskafülekkel, de a valóságban minden nem olyan színházi. Nem annyira a szerep a fontos, mint maga a játék: Természetesen magában foglalja mind a szokásos kép, mind a viselkedési vonal megváltoztatását.

A szexuális szerepjáték elsősorban egy új forgatókönyv, amely elfogadható a partnerek számára. Ennek megvalósításához jelmezeket és díszleteket használhat, de kíséret nélkül is megteheti. A lényeg az a vágy, hogy szokatlan szerepekben jelenjenek meg egymás előtt, az a képesség, hogy kifejezzék őket és “vezessék” a partnert. Ez a szerepjátékok jelentése és célja.

Mint minden játéknak általában, a férjjel vagy baráttal való szerepjátéknak is megvannak a maga szabályai. A szexi ruha csak egy dolog, de fontos szempontokat kell figyelembe venni, mielőtt szobalány jelmezt vásárolna, és új célokkal elkezdené az otthoni “tisztítást”.

– Először is fontos, hogy érezzük a játék iránti vágyat, és ne próbáljunk erővel cselekedni, csak azért, hogy felkeltsük a figyelmet. Valójában ez a szexuális kapcsolatok kreatív megközelítésének, valamint a hűségnek a bizonyítéka annak a személynek, akivel játszani akarnak – Ez azt jelenti, hogy a kreativitás iránti vágy nélkül itt nem lehet megtenni.

– A képekkel való kísérletezés vágyának kölcsönösnek kell lennie. Két játékos van a játékokban, és nagy különbség, hogy a második partner készen áll-e a játékra. Ellenkező esetben tele van egy anekdota helyzetével, amikor egy éhes és irritált férj, aki hazament, megkérdezi a feleségét, aki találkozik vele, egy maszkos latex öltönybe öltözve: “Helló, Batman! Van mit ennünk otthon?. Ezt a véleményt egy pszichológusnő is megerősítette: “A szerepjátékoknak mindkettőjük számára elfogadhatónak kell lenniük, mivel a kölcsönös beleegyezés fontos egy párban.” A játék témája és cselekménye fontos, hogy kiválassza azokat, amelyek csábítóak lesznek mind az Ön, mind az ember számára. Ez bármi lehet, a próbálkozástól kezdve az “első alkalom” megismétlésének kísérletétől az összetett forgatókönyvekig olyan karakterekkel, amelyek nem jellemzőek rád a való életben.

– Felkészülés a szerepjáték szexre. Ha mindkettőnek vágyik a játékra, fontos, hogy képes legyen ráhangolódni, különösen, ha ez egy szerepjáték a férjével. Az új vagy alkalmi szeretővel rendelkező szerepjátékoknak saját jellemzőik vannak. Egy alkalmi partnerrel nincs megalapozott viselkedésbeli szerepe, így valamivel könnyebb meglepetést és játékot játszani. Sőt, a szerelem időszakában a férfiak gyakran lelkesen fogadnak el szinte minden kezdeményezést. Meglepjük a véletlenszerűt, és az állandóval variánst csinálunk. Végtére is, a monotonitás gyakran csökkenti a szexuális vágyat.

Egy ismeretlen partnerrel a szerepjáték önmagában történik, különleges akciók nélkül. Ebben az esetben több kapcsolatban vagyunk egy személy fantáziáival és elképzeléseivel, mint egy valódi személlyel. Az előkészítés természetesen nem jelenti a forgatókönyv teljes szövegét és a rendező megjegyzéseit. De még mindig szükség van egy SMS-re a következő szöveggel: Ma szexuális meglepetésem van az Ön számára. Vannak, akik megijedhetnek és visszataszítóak lehetnek egy hirtelen álarcosbáltól és a viselkedési minták éles változásától. Vagy kényelmetlen helyzetbe kerül. Nem mindenki tudja lelkesen elfogadni az ilyen meglepetéseket, és nem mindenkinek van szüksége rájuk.

Emberek, akik játszanak

A kérdés az, hogy kinek van szüksége rájuk és miért? A szexuális szerepjátékok diverzifikálhatják az intim életet, ez egy csodálatos módja annak, hogy fenntartsuk az érzések és érzelmek élességét. Mindegyiknek valami mást adnak. Valakinek szüksége van rá az érzelmi mentesítéshez, egy másik – szexuális fantáziáik megvalósításához, a harmadik – a kapcsolatok megújításához. Ha Ön és partnere bizalmi kapcsolatban áll egymással, akkor felszabadult vagy, elfelejted a szégyent, és megoszthatod a fantáziádat, és felismerheted – ez a megfelelő az Ön számára. Ha van némi zavar, vagy az egyik partner nem akar szerepet játszani, akkor elég nehéz lesz megtestesíteni egy szexuális szerepjátékot.

De néha fontos, hogy megpróbáljuk. Az első alkalommal kínosnak érezheti magát, így nem kap varázslatos szexet, de akkor minden megváltozhat. A házastársak számára gyakran javaslom a szerepjáték kipróbálását, mint a kapcsolat megújítási folyamatának egyik pontját. És miután korábban megtudta, hogy mindkettő preferenciái vannak egy egyéni beszélgetésben. Ez lehetővé teszi, hogy ilyen kísérleteket végezzen egy bummmal. Az említett frissítés és a kapcsolat frissítése mellett más bónuszok is vannak.

1. Az első bónusz a férfiak számára. Az a férfi, aki a biológia kezdetben hajlamos egy bizonyos poligámiára, egy nőben többet szerez.

2. A második fontos a nők számára. A férj és a feleség szerepjátéka lehetővé teheti egy nő számára, hogy kiöntse a felhalmozott érzelmeket – a ragyogás és az öröm vágyától a szokásos hisztériáig. Ebben az esetben az érzelmek konstruktívak, nem rombolóak lesznek a pár számára.

3. Egy közös titok birtoklása. Mindenki más számára a kedvence egy vállalati partin a hirdetési osztály szokásos igazgatója, de tudod, hogy ő egy igazi különleges ügynök, bilincsekkel a zsebében. Ő viszont emlékszik arra, hogy ön egy versengő hírszerző ügynökség ügynöke, és a párt után minden rendelkezésre álló eszközzel semlegesíteni kell.

Csak szerepjátékokat kell kipróbálni a férjemmel, nagyon szeret játszani velük. De fontos tudni még egy árnyalatot. A szerepjátékokkal kapcsolatos pozitív szempontok ellenére érdemes megjegyezni, hogy ezek a játékok csak kiegészítő jellegűek, kiegészítések lehetnek. Fontos, hogy ne váltsák fel a valódi kapcsolatot. Végül is még mindig szeretjük az embereket, nem a szerepüket.

A szerepjáték karaktere és forgatókönyve általában szexuális fantáziákhoz kapcsolódik. A választott forgatókönyv sokat elárulhat a pár kapcsolatáról, a problémákról, és akár irányt is adhat a megoldás útjára.

1. Alárendeltségű játékok. Ő egy szigorú főnök – ő egy titkárnő, ő egy vas hölgy férfi öltönyben – romantikus és képlékeny, ő egy macska – ő a mestere. Egy fehér kötényes szobalány és egy elégedetlen ügyfél, rendőrök stb. Az ilyen szerepek különböző gyökerekkel rendelkezhetnek. Az első ok: az egyik partner nyilvánvaló dominanciája az életben. Ebben az esetben a szerepjáték egy módja annak, hogy helyet váltson, a rabszolgapartner, hogy mentesítést kapjon. Ha a szerepek nem változnak, ez egy alkalom arra, hogy gondolkodjunk a kapcsolat harmóniájáról. Az ilyen játékok kompenzációt is jelenthetnek más olyan területeken, amelyek nem kapcsolódnak a párhoz. Ha valaki igazi főnök, egy szerepjátékban élvezheti a passzivitást.

2. Játékok csábítással. Nővérke, menyasszony, szűz, bevehetetlen apáca és “lolita”. Azok a karakterek, akiket el kell csábítani és kötődni kell valamihez. Izgat és kisül. Az ilyen játékok azt jelzik, hogy a pár vissza akarja adni az érzések újdonságát, azaz mindent “először” megtenni. Ezért vannak azok a forgatókönyvek, amelyekben az első randin kívül cselekszenek, vagy egy titkos szekta szolgájává reinkarnációt hajtanak végre.

3. Spontán játékok: Olyan játékok, amelyeket nem terveznek előre, de a körülmények miatt előfordulhatnak. Lehet, hogy soha nem álmodott a szexről a vonaton, de ha együtt találja magát egy rekeszben, egy vendégszerető kalauz fantáziája születik. A fal mögött alvó utasok további adrenalint okoznak.

4. Játékok étellel. A romantikus párok jellemzői. A tejszínes szamóca, a csokoládékrém, a pezsgős fürdők nemcsak izgalmasak, hanem gyönyörűek is.

5. Ismétlődő szkriptek a filmekből. Érdemes átírni a forgatókönyvet. Ezek a játékok jók a kész cselekvési folyamathoz, és jellemzőek a kezdő párokra. Miután elsajátította őket, elkezdheti feltalálni a sajátját, anélkül, hogy félne a vágyaktól és félne a reakciótól.

Hogyan szexeljünk szerepjátékban

A szerepjáték alapja, hogy valaki más bőrébe bújunk, eljátszunk egy szerepet a szexuális együttlét során, felszabadítjuk személyiségünk addig ismeretlen, mélyen megbúvó oldalait, jellemvonásait. Pont az a jó az egészben, hogy azzá válhatunk, akivé csak akarunk, valóra válthatjuk titkos fantáziáinkat. Ha valaki még sohasem próbálta, s idegenkedik tőle, hogy jelmezekbe bújjon, érdemes apróbb lépésekkel kezdenie. Például, hogy csavar egyet a szexuális együttlétek mindennapi rutinján azzal, hogy vállalja a mindaddig a partner által betöltött domináns fél szerepét.

Érdemes mindenkinek olyan karakterrel kezdenie, mely közel áll a személyiségéhez: ha csendes és visszafogott vagy, legyél bajba jutott hercegkisasszony, később áttérhetsz vadabb szerepekre. Nyilván mindenfajta szexuális játszadozás előfeltétele, hogy megbízz a másikban, nagyon fontos az is, hogy a kiválasztott forgatókönyv mindkettőtök számára kényelmes legyen, mert ez esetben a szerepjáték segít a szexuális élvezet fokozásában, saját határaitok átlépésében.

Karakter, forgatókönyv és kellékek
A szerepjátszás első lépése a karakter kiválasztása. Fontos, hogy olyan szerepet válassz, ami rezonál a személyiségedre. Segítségedre lehetnek kedvenc filmjeid szereplői vagy idézzük fel gyermekkorunk kedvenc képregényhőseit. A történelem és Hollywood is jó ötletekkel szolgálhat, ki ne bújna bele szívesen Marie Antoinette vagy Marilyn Monroe bőrébe.

Ha megtaláltuk a hozzánk illő karaktert, folytassuk a forgatókönyv kidolgozásával. Minél több apró részletet találunk ki, a jelenet annál hitelesebbé, élethűbbé válik, illetve segítségükkel elkerülhetjük a váratlan helyzeteket, amikor nem tudjuk, mit csináljunk. A kiválasztott karakterrel történő azonosulásban sokat segít a megfelelő jelmez, kellékek, parfüm használata. Nem szükségszerű azonban, hogy vagyonokat fizessünk egy izgalmas éjszakáért, legyünk kreatívak. Szerezzünk be egy bilincset és egy vizipisztolyt, csapjunk szemünkre napszemüveget (ha partnerünk nem látja a szemünket, komolyabban veszi a helyzetet), bújjunk bele egy dögös sötétkék vagy fekete szoknyába és felsőbe, s már kész is a rendőregyenruha.

Szabályok
A szerepjáték során szükség van szabályokra, hogy biztonságban érezzük magunkat. A legfontosabb, hogy akármit tesz vagy mond a másik, ne nevessük ki, illetve ha valamire nemet mondunk, az tegyük a másik megalázása, megbántása nélkül. Bár ez csak játék, bizonyos esetekben nagyon intenzívvé válhat, olyan érzéseket hozhat felszínre, amelyekre nem is gondoltunk volna.

  • Felnőtt szerepjáték mi az? A felnőtt szerepjáték olyan játék, amelyben a résztvevők álruhákat és szerepeket viselnek, és egy közös cél megvalósítására törekszenek. A szerepjáték lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy különféle kreatív módokon és más személyekkel kapcsolatba lépjenek. A szerepjáték segíthet a résztvevőknek abban, hogy önbizalmat szerezzenek, és a másik személy jobban megismerésében is segítséget nyújtson. A szerepjáték lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy különféle szexuális ötleteket próbáljanak ki, ami tovább segíti a szerelmi életük újraélesztését.

Ezért fontos, ha valaki adott helyzetben kényelmetlenül érzi magát, megállíthassa a játékot. A legjobb, ha párunkkal közösen megegyezünk egy jelszóban, amellyel véget vethetünk a szerepjátéknak. Lényeges, hogy bárki bármikor bármire nemet mondhasson.

Néhány tipp

Prostituált és kliens
Bérelj ki egy hotelszobát, majd mondd a párodnak, hogy ott találkozzatok. Te érj oda kedvesed előtt, vegyél fel valami kihívó ruhát, akár még parókát is, igyál pár korty bort, az majd segít, hogy ellazulj. Mikor a párod megérkezik, tedd számára nyilvánvalóvá a helyzetet, hozd a tudomására, hogy ma este ő parancsol, te pedig minden kívánságát teljesíted. Kezdheted mondjuk a piszkos anyagiakkal: közöld vele, hogy előre kell fizetnie az éjszakáért. Hogy biztosan legyen nála pénz, s ne érjen véget a játék, mielőtt még elkezdődött volna, mikor tájékoztatod a találka színhelyéről, mond meg neki, hogy vegye fel az általad kikészített öltönyt a jeles eseményre, melynek a zsebében elhelyezheted azt az összeget, amit később majd elkérsz tőle.

Pultos és vendég
Hívd meg hozzád és játszd a pultos lányt. Kérdezd a napjáról, és hagyd beszélni, miközben italokat keversz és tanácsokat adsz. Ha elég bátor vagy, kövesd a Sakáltanya című film lányainak példáját, ugorj az asztalra, s lejts vad és szexi táncot neki. Ha meg akar érinteni vagy csókolni, közöld, hogy nem kevered a munkát a magánélettel, ezzel garantáltan az őrületbe kergeted.

Művész és modellje
Hagyd, hogy eldöntse, milyen ruhát vegyél fel, mit csinálj a hajaddal és milyen legyen a sminked, majd adj a kezébe egy fényképezőgépet, s engedd, hogy különböző pózokba állítson és felvételeket készítsen rólad. A szerepeket fel is lehet cserélni, legyél te a fotós és ő a modell.

A szerepjátékok legkedveltebb karakterei
• tanár és diák
• mester és szolga
• vízvezetékszerelő és háziasszony
• pap és bűneit meggyónó nő
• orvos és ápolónő
• orvos és beteg
• főnök és beosztott
• hős lovag (ma: tűzoltó) és bajban lévő, gyenge nő
• börtönőr és rab

Néhány órán keresztül valaki másnak lenni izgalmas dolog, de a jelmezeket egyszer levesszük, a játékot abbahagyjuk. Fontos, hogy azzal, aki olyankor ott marad velünk, jól érezzük magunkat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian