Szexuális vágyfokozók lapulnak a spájzban

Jól jön egy kis természetes rásegítés, ha az év végi fáradtság miatt nincs erő a szexre: a kamrában sok olyan fűszer, gyümölcs és zöldség lapul, amelyek serkentik a lankadó vágyat. Afrodiziákum Casanova szeretkezés előtt csokoládét szürcsölgetett, de már az ősi idők indiai és arab erotikus irodalma, a Káma-szútra és az Illatos kert is számon tart nemi vágyat fokozó ételeket és készítményeket. A csokoládéban valóban fenil-etilamin rejlik, amely vágyfokozó hatású, de olyan kis mennyi ségben, hogy mintegy négyezer táblányit kellene megennünk, hogy elérjük a kívánt hatást. Az andrológus urológusnak kétségei vannak, szerinte világszerte kevés anyagra leltek a kutatók, amelyekből potencianövelőket készíthettek. A biztos az, ha szexshopban vásárlunk egy potencia növelőt, és egy szexkelléket a változatossághoz.

– Olyan anyagokkal dolgozunk, amelyek hatását vizsgálatokkal igazolták. A természetgyógyász nem osztja ezt a véleményt.

– Ha zabot, kakaót, bazsalikomot hónapokig fogyasztunk, észrevehetjük, hogy megemelkedik a szexuális étvágy és az élmény is komolyabb lesz. Frigid nők is visszanyerhetik képességüket az orgazmusra! A szexológus számtalan illatos fűszert, gyümölcsöt és zöldséget ismer, amelyeket páciensei eredményesen fogyasztanak.

– Leghatásosabb a zeller. Leveskockával főzve, vagy magában szex előtt félórával kell megenni, a hatás garantált. A gyógynövény szakértő szerint a vanília, a babérlevél, a gyömbér, a sáfrány, de a torma, a fokhagyma, a bors, a petrezselyem, a mák, a datolya, valamint a mogyoró, a dió, a mandula és a méz is hasznos.

– Semmilyen változást sem éreztem ágyjelenet közben, ha olyan ételt ettem, amit potencianövelőnek tartanak – állítja Choky Ice pornószínész. – A spontán szex híve vagyok, nem élek varázsszerekkel. Szilveszterkor pedig a vágy önmagától jön, vagy elmarad. De ha újév napján bújok ágyba a nagy Ő-vel, hosszú lesz a kapcsolatunk.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Szexuális vágyfokozók lapulnak a spájzban

  1. Pingback: Szexpláza – Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Szerelmi serkentő italok

Comments are closed.