A szexről őszintén, fesztiválokon intim előadói tér

Intim mélység és magasság, szenzualitás, szexualitás, kapcsolódások és kapcsolatok a szexualitás minden színében és szintjén.

Az Intim előadói térbe idén szeretnénk előadásainkkal megmutatni az emberi szexualitás sokszínűségét szexuális orientációra, korra nemre való tekintet nélkül, támpontokat adni a szexuális önismeret terén, támogatást az esetleges lelki vagy testi problémák esetén.

Everness fesztivál, Intim előadói tér

Intim mélység és magasság, szenzualitás, szexualitás, kapcsolódások és kapcsolatok a szexualitás minden színében és szintjén. Az Intim előadói térbe idén szeretnénk előadásainkkal megmutatni az emberi szexualitás sokszínűségét szexuális orientációra, korra nemre való tekintet nélkül, támpontokat adni a szexuális önismeret terén, támogatást az esetleges lelki vagy testi problémák esetén. A programok itt találhatók. Ez tetszene?

Horváth Milán – Az érintés minősége
Az érintés 8 szerepköre (interaktív előadás és workshop) Ha te hozzám érsz, vagy én hozzád érek, akkor mindketten tudattalanul belecsúszhatunk különféle tipikus szerepekbe. Ezen szerepek egy része jó érzéssel tölt el minket, és közelebb hozhat minket egymáshoz. Másik része viszont rossz érzést ad, és eltávolít. Milyen tipikus szerepek szoktak előfordulni? Mitől függ, hogy milyen szerepbe kerülünk? Hogyan tudunk rálátni ezekre a szerepekre? Meg tudjuk-e választani őket a megszokott belecsúszás helyett?

Papp PJ János – Tantra szentély vagy kupleráj?
Németországi workshopjaim szervezése során többször szembesültem azzal, hogy ha megemlítem valakinek, hogy tantrával foglalkozom, akkor vagy elpirul, vagy közli hogy mélyen csalódott bennem vagy épp visszamondja a beígért szállást. Kellett egy kis idő míg leesett, hogy Németország több tartományában a tantra klub = kupleráj. De sajnos kis hazánkban is a tantra programok nagy része inkább szexuális önismereti program, ahol nem ritkák a spirituális vagy szexuális abúzusok…

Végh Ildikó – Mi az intim masszázs és mire jó?
Mi az az intim masszázs? És mire jó? És a tantra masszázs, lingam masszázs, jóni masszázs? A program teljesen kezdő érdeklődőknek szól, akik még sohasem vettek részt intim masszázson, de talán már többször elgondolkodtak rajta, hogy ki kéne próbálni.

Poli Lili – Szexuális játékszerek
Játékszer bemutató és vezetett beszélgetés Poli Lilivel, ahol Lili megmutatja pár kedvencét, felteheted a kérdéseid és elmesélheted a saját tapasztalataid is.
Schnierer Katalin, Polilili a szexuális játékszerekről: “Talán azok a szeretkezések voltak eddig a legkedvesebbek számomra, amikor egy-egy játékszert is becsempésztünk a közös mókába. Igazi különleges élményt adtak – márpedig nekem az élmény nagyon fontos a szexben. Én személyesen önismereti utazásként is tekintek a játékszerekre, hisz a saját szexualitásom felfedezésében és a gátlásaim feloldásában is nagyon sokat köszönhetek nekik. Akár egyedül kísérleteztem velük, hogy rájöjjek, mi a jó nekem, és mire is vágyom még,
akár partnerrel vetettük be ezeket a huncutságokat az ágyban, mint „desszert,”, vagy “főfogás”, minden alkalommal új élmények értek és felismerések születtek meg bennem a “saját szexemet” illetően. Helye van ezeknek az eszközöknek mind az öngyönyörszerzésben, mind a közös élvezetek és egymás felfedezésében!”

Aztán ott vannak a buddhista szerzetesek, akiknek a beavatásainak egy része szintén a tantrikus technikák, ennek ellenére felőlük nem nagyon hallani, hogy orgiákon vennének részt. Akkor hogy is van ez, meg a magmegtartás? Hol kezdődik a tantra és mikor csak “szex spirituális köntösben” a “tantrázunk” vagy a “kapcsolódunk”?
Ezen kérdéseket fogjuk körbejárni a nemzetközi példákat is beemelve, elvégre ez a félreértés a nyugati civilizáció nagy részét érinti.

Szexualitással kapcsolatos előadók az Everness fesztiválon

Dr. F. Lassú Zsuzsa – Szexuálpszichológus, egyetemi docens
Gyimesi Andrea – Szexuálpszichológus, író, párterapeuta
Papp Pj János – Kriya tantra tanár, szexuális fejlesztő
Horváth Milán – Mentálhigiénés szakember
Baricz Ágnes – Nonlineáris mozgásmeditáció (Nlm) tréner
Gombkötő Zsuzsa – Sexological bodywork és gátizomtréner
Hegedűs Zoli – Szexuális fejlesztő, kísérő
Sereg Tímea – Szexológus, párkapcsolati tanácsadó
Dreamcorner42 – Zenész
Manaman – Zenész
Dr. Parádi József – Pszichiáter, pszichoterapeuta
Somorjai Blanka – Amala garden meditáció, Mum park alapító
Cseh Ágnes – Funkcionális edző, sportrehabilitációs tréner
Fieder Ildikó – Integrál tanácsadó és önismereti csoportvezető
Bergovecz László – Környezettudatos formatervező, állatjogi aktivista, a Magyar vegán egyesület elnöke
Borza Tímea – Integrál tanácsadó és önismereti csoportvezető
Polilili – Ébredő szexualitás blog Szerzője
Juhász Anita Diána – Blogger

Waldrofeszt

Az egyik legfontosabb dolog, hogy tapasztalatot, véleményt cseréljünk, inspiráljuk egymást és akár rügyet, rügyeket növesszünk együtt! Az előadásaink interaktívak, a megadott témához bárki hozzászólhat!

Swinger fesztivál

Igazi kuriózum egy ennyire nyitott, tabumentes, szabad társasággal találkozni, ahol a prüdéria még nyomokban sem fedezhető fel. Annak is ajánlom szeretettel, aki ebben a témában kevésbé érdekelt, vagy egyáltalán nem jártas, mert sem hancúrozni, sem programokat kipróbálni nem kötelező.
Szívügye a fesztiválnak a közösségépítés, szerveznek jópofa vetélkedőket, számos érintéssel és intimitással kapcsolatos előadás és program vár, és abba csatlakozol be, amihez kedved van! Az egész hatalmas élmény lehet, amibe a annyira mélyedhetsz el, amennyire nyitottnak érzed magad.

A fesztivál szervezői gondoltak a kezdő swingerekre is; ide kattintva és lejjebb görgetve megtalálod a felsorolt programok között az ajánlásokat, bevezető programokat, ha még ismerkedsz a swingerezéssel.

Ha félénk a férfi

Ha a férfi annyira félénk, hogy nem tudja megmagyarázni, mit akar tőled a szexben, íme néhány tipp azoktól a férfiaktól, akik őszinték a vágyaikkal kapcsolatban . Egyébként az összes történetről kiderült, hogy hasonlítanak egymásra.

Szájsimogatások. Adj neki több szopást, és egy életen át veled marad.

Bókok. Elcsépeltnek hangzik, de az építő megjegyzések arra vonatkozóan, hogy hogyan kapcsol be, biztosan eléri a célt.

Mutasd meg magad. Az ember a szemével szeret, ezért gyakrabban szexeljen tehénlány pozícióban, így jobban látható.

Ne rejtsd el az érzelmeidet. A férfiak, mint egy, azt mondták, hogy az őszinte érzelmek felkeltik őket. Szóval ha sikítani akarsz, ne fogd vissza magad.

Ne vetkőzz le teljesen. A tanács a fehérneműre vonatkozik. Egy teljesen meztelen nő szép, de nem titokzatos. Engedje meg magának, hogy szex közben hagyjon harisnyakötőt vagy harisnyakötőt. Szexelj magassarkúban és gyöngyökben.

Játssz. A szexnek szórakoztatónak és nyugodtnak kell lennie. Ezért állapodjon meg és ajánljon kísérleteket. Ez egyben összehoz és örömet okoz, mert nem mindenki vállalja, hogy idegen testhelyzetben vagy ruhásszekrényben szexeljen.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian