S z e x p l á z a : Szexhírek
18 éven felülieknek!


N y i t ó l a p

 

Maya Gold kitálal: minden, amit tudok a pornóról


Boltokba került Maya Gold könyve, amely az Erotika üdvöskéje címet viseli. A nem éppen lírai szerepekben tündöklő filmcsillag azoknak szánta most megjelent kötetét, akik ismerik (ne adj' Isten elismerik) eddigi munkásságát, vagy csak egyszerűen arra kíváncsiak, mihez kezd egy tizennyolc éves lány a pornóiparban.
A mű egyszerre karriertörténet és "szaktanácsadás": az időközben a szakmát abbahagyó hölgy ugyanis megosztja mindenre kiterjedő tapasztalatait az olvasóval, így ők a későbbiek során felhasználhatják "élményeit". Maya nemcsak kollégáiról, de magánéletéről is lerántja a leplet: bemutatja szerelmét és egykori partnereit, többek között leírja a aló Világ villájában Majkával történt kalandját is, melyről mellesleg nem éppen hízelgő véleménnyel van.
Az immár 24 éves (és még mindig szemrevaló) teremtéssel új filmben egyébként már nem találkozhatunk, azonban nem kizárt, hogy továbbra is felbukkan egy-két erotikus show vendégeként.

Paris Hilton bőrben utazik


Paris Hilton egy világszerte ismert multinacionális cég megbízásából egzotikus állatbőrökből készülő női kézitáskákat tervez. A szőke szépség feladata elsősorban az, hogy a termékek tükrözzék személyiségét és életstílusát. Talán ennek is köszönhetően a rózsaszín lesz a domináns, s természetesen olyan retikült is megálmodott, amelyben kistermetű kutyusokat, vagy macskákat is lehet szállítani. Egyébként a Paris Hilton tervezte bőráruk között lesznek egészen olcsók, 1.500 forintért, és nagyon drágák, 120 ezerért. A tervek szerint Amerikában már a jövő hónapban elkezdik árulni, szeretnék, ha a karácsonyi vásárlásokkor slágerajándék lenne. A teljes választékkal azonban csak jövő őszre készülnek el.

Erotikus játékok a firenzei Pitti-palotában


A legváltozatosabb szexuális jeleneteket alkotóik ékköveken és kámeákon jelenítették meg. Híres művészek által alkotott festmények, szobrok, cizellált ékszerek, színes gobelinek: 213 eredeti, különböző korszakokból származó darab tölti meg a palota freskókkal díszített termeit és mindnek Érosz a témája. Az élvezet adásának és fogadásának játéka egyensúlyban a megengedett és a tiltott, a kifinomult és a közönséges között.A 2006 májusig tartó Mitológia és erotika: művészet az ókortól a XVIII. századig című kiállítás anyagát két évig szedték össze a szervezők a világ nagy múzeumaiból. Az ábrázolt jelenetek kiemelt szereplői az ókori istenek, mítoszok. Az érzékek dicsőítésének főszereplője Jupiter, aki látható bikaként, amint elrabolja Európát, hattyúként Lédával, ő az aranyeső, amely meghódítja Danaét, és a sas Ganimédész kegyeinek megszerzéséért - írta a Corriere della Sera című napilap.

Perin del Vaga sikamlós rajzainak sorozata is méltán felkelti a látogatók érdeklődését, csakúgy, mint azok a metszetek, amelyeket annak idején Giorgio Vasari úgy határozott meg, mint "tisztességtelen férfiak és nők pozitúráinak" ábrázolását. VII. Kelemen pápa börtönbe záratta miattuk készítőjét.A szimbolikus történetek kőbe vésett csodája a Hermafrodita, de az az arany-rubin-smaragd függő, amely Mars és Vénusz szerelmét ábrázolja, szintén egyedi a maga nemében. Anna Maria Medici kapta ajándékba férjétől.A legváltozatosabb szexuális jeleneteket alkotóik ékköveken és kámeákon jelenítették meg, de a hétköznapi tárgyakra, tányérokra, edényekre festett-vésett jeleneteken is érdemes a szemet legelteni.

Fogyás után jobb a szex


Már egy közepes mértékű súlyvesztés is jelentős javulást hozhat a szexuális gondokkal küszködő emberek életében, és a szexuális vágy nagy mértékű növekedését eredményezheti - erre az eredményre jutottak az Elhízást Kutató Észak-Amerikai Intézet (NAASO) kutatói egy friss vizsgálat alapján. A vancouveri székhelyű intézet munkatársai 161 túlsúlyos hölgyet figyeltek meg kétéves fogyási program keretében Minnesotában. Kezdetben jó kétharmaduknak volt különféle szexuális gondja. Egy éven belül azonban a libidóproblémákkal küszködő nők száma 39 százalékról 15 százalékra esett; azoknak az aránya pedig, akik nem tekintették magukat eléggé vonzónak a szexhez, 68 százalékról 26 százalékra csökkent. Megvizsgáltak még 26 túlsúlyos férfit is, és körükben hasonló eredményre jutottak, de hangsúlyozták, hogy a következtetéseket ebben a körben nehezebb levonni, mivel a vizsgált férfiak száma jóval elmaradt a nőkétől.

Michelle Wild-ot zavarja a meztelenkedés


A hajdani pornódíva nem tartja jónak, hogy a Budapest Parádén hiányos öltözetű lányok táncolnak a kamionokon. Michelle Wild idén látható lesz a Budapest Parádén a Jóban Rosszban kórházzá átalakított kamionján, a rendezvényen félmeztelenül táncoló lányokról azonban rossz véleménnyel van." Amíg nem volt ilyen hatalmas a rendezvény a Parádé, sokkal jobban érdekelt, mára már túl eklektikussá vált. A tömeggel semmi bajom, csak az zavar, hogy félmeztelen lányok táncolnak a kamionokon, ez szerintem nem olyan helyre való, ahol gyerekes családok is sétálgatnak az utcán" - nyilatkozta az anyuka a Színes Bulvár Lapnak. Holnap egyébként hatodik alkalommal rendezik meg a Budapest Parádét. A rendezvény nagyságát jelzi, hogy több tízezer vendég érkezik hozzánk Európa több országából, a berlini Love Parade kamionja mellett Ausztria és Oroszország is külön kamionnal képviselteti magát.


Szex, erotika, pornó, celeb hírek tovább

Látogasd meg barátainkat:

1. Szexbróker 11. Szexplaza Portal
2. Pornófilm 12. Lolita
3. Szexpartner 13. Cintia
4. Szexbróker 14. Mport Szexportál
5. Businessmanclub 15. Callgirl TOP 15
6. Teen hu 16. Modellek
7. TGP portál 17. Leszoplak
8. Sex 18. Cicciolina
9. Fullextra amatőr lányok 19. Luxx videó, Kovi
10. Shantal 20. Angie