Gumi szexpartner, szexbaba beszerzés és a nemi élet vele

A gumibaba mindig segít felvidítja a magányt és maximális örömet szerez. Fő előnye a reális érzések, amikor szeretkezik, és a legkeserűbb fantáziák megvalósításának képessége. Nem nehéz megvásárolni. Teljesen utánozza az emberi test paramétereit, férfi vagy nő, részletes nemi szervekkel. Gumi feleség, szexbabával élni sok férfi megvalósult vágya.

Egy pár minden este tévét néznek, beszélgetnek, vacsoráznak és szexelnek. Csakúgy, mint a többi pár, kivéve azt a tényt, hogy a nő szilikonból készül. A pár több éve él együtt, és úgy tűnik, nem tervezik, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak.

  • Szexbaba személyes vásárlás: Intim Center szex shop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
  • Guminő online szexbaba rendelés itt: Az Intim Center szexshop kínálatából. Magyarországon bárhová rendelhetsz.

2018 februárjában a 26 éves skót Stevenúgy döntött, hogy bordélyházat nyit egyetlen szexmunkással egy szilikon babával. Óránként 50 fontot akart felszámítani az ügyfeleknek, de a bordély néhány nappal a megnyitása után bezárt, és a tulajdonos törölte az összes névjegyét a weboldalról.

Egy másik brit férfit, Brian-t kilenc hónap börtönre ítélték, mert egy kínából származó szexbabát rendelt, amely emlékeztette a vámtisztviselőket egy gyermek nemi szervekkel rendelkező gyermek babájára. Azzal vádolták, hogy szeméremsértő cselekményeket akart végrehajtani egy gyermekszerű babával. Hogy igazságosak legyünk, a házkutatás során a rendőrség azt is felfedezte, hogy gyermekpornográfiával rendelkezik.

Egyes becslések szerint 2022-re a felnőtt játékok európai piaca 7 milliárd dolláros forgalmat bonyolít majd, a világpiac pedig akár 30 milliárd dollárt is.

Egy szexbaba ára 5.000 és 800.000 Forint között van; Minél inkább úgy néz ki, mint egy ember, annál drágábbak azok az anyagok, amelyekből készül, annál többet kell fizetnie érte. A minőségi szexbabák platinán alapuló makromolekuláris orvosi szilikonból készülnek. Az olcsóbb szilikonból készül, amely gyorsabban visel, mint a platina alapú szilikon, ami azt jelenti, hogy foltok, foltok és egyéb hibák jelennek meg. Ugyanakkor egy kétezerbe kerülő baba majdnem úgy néz ki, mint egy baba, amely tízezerbe kerül.

Minél drágább a baba, annál erősebb az ízületei, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen pózt vegyen fel és tartson fenn. A babák 70%-át Kínában gyártják. Kézzel készítettek, és a gyártók azt állítják, hogy a hüvelyük néha még “jobb”, mint egy igazi nő hüvelye.

A gyártók azt állítják, hogy a szexbaba hüvelye néha még jobb, mint egy igazi nő hüvelye
Egy riporter úgy döntött, hogy megtudja, milyen egy szilikon nővel élni.
Először talált egy boltot, ahol szilikonbabákat árultak. Aztán találkozott egy párral férfi és szilikon baba egy internetes fórumon, és meglátogatt őket az otthonukban. Innen az infók.

Kezdetben sokat szexeltek , ahogy az minden kapcsolatban szokásos, amikor újonnan szerelmes vagy. Ez már nem olyan fontos számukra. A baba igazi partnerré vált, nem csak egy szexuális játék. Gyorsan elfogadta a szexbabát társának. A legjobb szexbaba kínálat itt:

A felfújható szexbaba használatának szabályai

A kényelmes tájékozódás érdekében a felfújható szexbabák utasításait fejezetekre osztjuk. 1 Kiegészítők felfújható szexbabákhoz. 2 Előkészítés, felhasználás és tárolás. 3 Mi a teendő, ha a szexbaba elszakadt?

1. A szexbabák tartozékai olyan termékek, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek a szexuális játékok kényelmes használatában, valamint további mini kiegészítők, amelyek még kellemesebbé teszik a maszturbáció folyamatát. Íme néhány példa:
A) Mechanikus szivattyú. Segít gyorsan felfújni a játék, szükségtelen fizikai erőfeszítés nélkül.
B) Javítókészlet. Részletesebben a cikk 3. bekezdésében elemezzük.
C) Tágas tárolótáska. Egy nagyon hasznos, lenyűgöző méretű tartozék lehetővé teszi a baba felfújt állapotban történő tárolását, ami megmenti Önt a levegővel való állandó műveletektől. A nem szőtt kialakítás megvédi a terméket a szennyeződéstől.
D) Szagok a maszturbációhoz. Ez egy csodálatos szegmens, még mindig kevéssé ismert a férfiak hazánkban. A fetisizmus szintjétől függően mindenki megfelelő szagot talál, amelyet kenőanyagok, spray-k, parfümök, víz képvisel. Egy kislány szagától kezdve, a perineum illatának utánzásával, a hüvelyi szekrécióval, a lány fiziológiai szagával és az izzadsággal, amely a vizelet illatával, a japán iskoláslányok cipőjével és a széklet illatával végződik. Csak permetezzen vagy alkalmazzon egy kis mennyiséget a készülékére, és a képzelete megteszi a dolgát!

2. A mesterséges hüvely vagy maszturbátor telepítését csak a levegő szivattyúzása előtt szabad elvégezni.

Győződjön meg róla, hogy a hüvelybetét a megfelelő helyzetben van a lyukba. A felfújás során beállíthatja a szeméremajkak kívánt helyzetét.

Hogy szereljük be a betétet a lyukba? Íme egy példa a kiválasztott méretekre, amelyeknél a beillesztés a legnehezebb előállítani. Kívánt esetben a maszturbátor és a vinil anyag közötti súrlódás csökkentése érdekében a betét háztartási filmmel csomagolható vagy hintőporral (babaporral) kezelhető. Egy másik segítő lehet kenőanyag, mielőtt behelyezne, miután kezelte a hüvely felületét és a baba lyukának belső felületét. Egyszerű manipulációk (vékony botot is használhat) bevezetik a játékukat a lyukba.

Kérjük, ne próbáljon olyan kemény deformáló természetellenes mozgásokat létrehozni, amelyek megváltoztatják az eredeti alakot, ez károsíthatja a babát.

3. Ha a felfújható szexbaba elszakadt, akkor ne rohanjon el, hogy elváljon tőle!

A bonyolult cselekedetek egyáltalán nem hozhatnak vissza egy látszólag elveszett szerepet. Csak egy olcsó javítókészletre van szüksége a szexuális játékokhoz. A készlet a következőket tartalmazza: ragasztó, spatula, PVC tapasz és egy papírlap. Mit kell tennünk (egy példa egy átlátszó felfújható szexbabára):
A) Határozza meg a széllökés helyét víz segítségével
B) Teljesen engedje le a levegőt, és vágja ki a tapasz szükséges méretét (téglalap alakú)
C) Spatulával egyenletesen vigye fel a ragasztót a tapasz felületére, szerelje fel a széllökés helyett, és rögzítse 4 percig.
D) 4 perc elteltével tegyen valami nehézet, például egy könyvet a javítóhelyre, és várjon 24 órát.

Útmutató a gumibaba használatára

Az édes örömök előtt a mesterséges partnert levegővel rugalmas állapotba kell pumpálni. hogyan kell használni a gumi baba. A legpraktikusabb egy hasonló célra tervezett speciális szivattyúval szivattyúzni.
– Szex előtt vagy használat után, sikertelenül, fertőtlenítőszerrel kell kezelni, majd folyékony szappannal meleg vízben mosni.
– Nem lehet “pumpálni” a szex babát levegővel, különben a nemi közösülés során erős nyomással törés léphet fel. Ebben az esetben örökre el lesz kényeztetve.
– Minden szexbabának maximális súlya van, amelyet képes ellenállni. Ezeket az adatokat fel kell tüntetni a csomagoláson.
– Az erotikus szórakozás megkezdése előtt ellenőrizze, hogy a szelep elég jól van-e zárva.
– Annak érdekében, hogy ne rontsa el a játék, és ne provokálja az anyag szakadását, ajánlatos elkerülni a nagy nyomást gyakoroló pozíciókat.
– A nemi közösülés a legoptimálisabb és higiénikusabb lesz, ha óvszert visel. Ez akadály lesz a káros baktériumok vagy szennyeződések ellen.
-Közvetlen érintkezés után az öröm tárgyát meleg vízzel és szappannal kell mosni.
-A cybersilicon betéteket vízzel történő mosás után alaposan meg kell szárítani és hintőporral meghintjük.

Ha repedések vannak a felületen, lyukak vagy egyéb hibák, akkor a probléma könnyen megoldható függetlenül, mivel tapaszokat és ragasztót vásárolhat a boltban (néha a vásárlás részét képezik), és lezárhatja a felmerült hibákat.
Nem kívánatos az ilyen termékeket alkoholtartalmú anyagokkal és nagyon forró vízzel kezelni. Ez kárt okozhat.
Ha a babának vibromassagere van, gondosan vegye figyelembe, hogy a folyadék nem hatol be az akkumulátorok aljzatába. Sötét és száraz hűvös helyen tárolva. A ráncok megjelenésének elkerülése érdekében lógjon egy akasztóra.

Hogyan kell használni egy gumibaba intim kenőanyaggal?
A behatolás előtt az aktívan használt területeket kenőanyaggal kell kenni. Ez enyhíti Önt a kényelmetlenségtől, ha használják, és megakadályozza a nyálkahártya mikrotrauma-ját és a bőr irritációját.
Nem alkalmazhat olyan anyagokat a test olyan területeire, amelyeket nem határoznak meg erre a célra (például vazelin, masszázs egy kicsit). Károsak lehetnek az egészségre.
Az ideális megoldás a vízalapú kenőanyag. Ő a legjobb kenőanyag egy ilyen dologhoz, mert más típusú kenőanyagok is fájhatnak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian