Sex shop üzletek és áruk, az INTIM CENTER az első és legjobb

A legjobb sex shop online üzletek, és új áruk nagy választéka a bejegyzésben! Lányoknak, nőknek: Légy olyan, mint a profi aktmodellek. Bújj csábító fehérneműbe és magassarkúba, húzz végig gombos ruhát, teremts erotikus hangulatot diszkrét lámpafényben! Lehetsz akár mikuláslány is mint a képen… Már csak némi erotikus zene és le is heveredhetsz a kanapéra…
Tedd nyilvánvalóvá a pasid számára, hogy csak a te engedélyeddel érhet hozzád, majd kezdj el táncolni az orra előtt. Tartsd a szemkontaktust, ujjaidat húzd végig a tested minden hajlatán, játssz a ruháddal. Maradj mindig mozgásban! Ha melleid fedetlenek, masszírozd meg őket, és engedd meg sóvárgó közönségednek, hogy beolajozzon – tejszínhabbal is befújhat, sokkal finomabb, akár le is nyalhatja rólad.

Húzd le a cipzárját és nyúlj be mélyen a kivágásba – végezetül hagyd, hogy leszaggassa rólad a bugyit! Ha mindez nem használ, irány egy szexshop: 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Ha nincs a közelben szexshop, online webáruházban nézelődj, és rendelj valami csábítót!

Nyuszi vibrátor, három motoros Tri Rabbit. Szexi ruha összeállítás Bestseller Lolitta. Felcsatolható kis dildó, The Pegger niszex strapon. Légy szexi és vonzó erotikus Lolitta Flame fehérneműben. Szexi ruha Lolitta Bows Dress. Splash Eper vibrátor. Lolitta Magnifique dress szexi ruci. Mini vibrátor 8 cm Vibe Therapy Petite. Vibrátor, vagina kényeztető 15 cm Accord. Vibrátoros masszírozó 220V Magic Massager. Szexbaba guminő BJ Betty Love Doll. Rogue dildó markolattal 25 cm műfasz. Néger szexbaba, felfújható guminő. Strap-on felcsatolható dildó Fetish Fantasy műpénisz. Key Vela vibráto a női élvezetekért. Szexbaba torzó művagina és ánusz pasiknak. Csiklóizgató vibrátor Discretio kéj eszköz. Szexbaba felfújható Lolita szex guminővel. Aqua Silk vibrátor 12 cm méretben rendelhető.

Erekciónövelő péniszgyűrű férfiaknak. Péniszmásoló készlet hogy legyen kettő. Heavy metal szexgolyók ismertebb nevén gésagolyók. Tenga Deep Throat Cup masztrubátor. Taurix extra strong potencianövelő péniszkrém. Lelo Smart Wand exkluzív vibrátor. Happy Lady női vágyfokozó krém. Glitter szexkészlet vibrátorral. Easy Elephant péniszgyűrű vibrátor. Stewardess jelmez csábításra. Crystal Clean kis anál izgató. Lust cluster péniszköpeny férfiaknak.

Vagy ha nincs időd várni, már este kipróbálnád a szexi ruházat hatását, akkor a budapesti Intim Center erotika bolt a Károly krt. 14. sz. alatt minden nap nyitva tart. Szexpláza shop első termékajánlója árukeresővel itt látható.

Tányek a libidóról, amelyeket fontos tudni

A szexszakértők leleplezik a libidóval kapcsolatos népszerű mítoszokat, és részletesen elmagyarázzák, mi a szexuális vágy valójában.

A libidó egy kicsit bonyolultabb, mint a szokásos szexuális vágy
Néha az embereknek nincs vágyuk, de fizikailag szexelhetnek, és néha sok vágy van, és a test nem reagál. Mindkét helyzet folyamatosan előfordul, és teljesen normális. Gyakran az emberek nem értik, hogy a libidó két részből áll: mentális (vágy) és fizikai (izgalom). És nem mindig működnek együtt.

Ha növelni szeretné libidóját, először értse meg, miért
Néha a libidó növelésének vágya a partner magasabb igényeihez, néha pedig személyes tapasztalatokhoz kapcsolódik. Az okok eltérőek, ezért különböző módon kell megoldani őket. Azt javaslom, hogy az emberek keressenek fel terapeutát vagy szexuális tanácsadót libidóval kapcsolatos kérdésekben. Leggyakrabban a fejben vannak.

A libidó változása észrevehető, ha ismeri jellemzőit és vágyait
A libidó standard szintjének meghatározásához tisztában kell lennie szexuális vágyaival. Milyen gyakran izgulsz? Milyen gyakran maszturbálsz? Csak ezzel az információval észlelheti a változásokat, és szükség esetén segítséget kérhet.

Mitől függ a libidó?
Először is, a nemi hormonok szintjén. Ha éles, motiválatlan változást észlel a szexuális vágyban, először látogasson el egy endokrinológusra. Különösen a vonzerő intenzitását befolyásolja a tesztoszteron, az ösztrogén és a progeszteron.

A magas libidó második szorosan tanulmányozott “szponzora” a dopamin. Ez a hormon és neurotranszmitter (olyan vegyi anyag, amely idegsejtjeleket továbbít egymásnak) a hipotalamuszban termelődik, és felelős az örömért. Az abszolút képtelenség, hogy bármi másra összpontosítsunk, mint a szeretet tárgya, a dopamin felszabadulásának eredménye.

A neurotranszmitter motiválja, hogy ne halassza el a kellemes dolgokat, hanem tegyen meg mindent, hogy itt és most megkapja, amit akar. És ha valaki kiváltotta a dopamin termelését az agyadban, akkor újra és újra látni akarod, megérinteni és megölelni azt a személyt.

Dopamin – mi ez és hogyan lehet növelni annak szintjét
Egy másik neurotranszmitter hormon, a szerotonin ellentétes tulajdonsággal rendelkezik: növekedése csökkentheti a libidó szintjét. A pszichológusok néha megmagyarázzák a szenvedély kihalásának jelenségét a kialakult párokban a szerotonin és a dopamin közötti funkciók ilyen eloszlásával.

Az ismerkedés és az elismerés szakaszában a test nagylelkűen felszabadítja a dopamint a hordozónak, ami szomjúságot vált ki az akut örömre. Ez gerjesztő hatással van a központi idegrendszerre (CNS). De amikor egy párban mély, bizalmi kötelék jön létre, a testet szerotoninba ültetik át, amely nyugodt és biztonságos érzést nyújt, ami gátolja a központi idegrendszert.

Ezenkívül a hosszú távú partnerségekben a tesztoszteronszint csökken: az egyedülállók – mind a férfiak, mind a nők – magasabb hormonszintet mutattak. Ez részben megmagyarázhatja a kölcsönös vágy intenzitását az ismerkedés és a kommunikáció kialakítása során.

A libidó csökkenése egy hosszú távú kapcsolatban nem jelenti azt, hogy rosszabbodni fog, vagy hogy a hihetetlen érzések helyrehozhatatlanul elvesznek. A partnerek közötti vonzalom a külső körülményektől és a résztvevők belső állapotától függően változhat. Ezenkívül a libidórendszer egyedülálló, és mindenkinek megvannak a maga prioritási tényezői a sóvárgás kiváltásában és gátlásában.

Érzelmileg összpontosított terápia: mi ez és hogyan segít a pároknak
Ez tulajdonítható azoknak a pszichológiai paramétereknek, amelyek befolyásolják a pár libidójának szintjét. Az intimitás és a függetlenség egyensúlya. Néha a libidó elhalványul, ha az embernek nincs ideje és erőforrása a személyes fejlődésre és a hobbikra. Ugyanez történhet, ha éppen ellenkezőleg, a partnerek túlságosan függetlenné válnak egymástól, és fokozatosan elveszítik kölcsönös érdekeiket.
A kommunikáció jellemzői. Különösen az a képesség és lehetőség, hogy közvetlenül beszéljen az igényeiről és vágyairól. Ha egy személy állandóan félénk, hallgat a legbelsőbbről, a szexuális energia elhalványulhat, vagy kreatív szublimációba áramolhat.
Egyéni kompatibilitás. Néha a szexuális alkotmány nem egyezik meg – ez a paraméter határozza meg, hogy egy személynek milyen gyakran van szüksége szexre. Vagy előfordulhat, hogy a preferenciák annyira eltérőek lesznek, hogy nehéz lesz megtalálni az öröm közös gyakorlatait.
Általánosságban elmondható, hogy a libidinózus energia változékony, és változhat az életkorral és a külső életkörülményektől függően. Tehát váratlanul felfedezheti a libidó hatalmas tartalékait egy lenyűgöző utazás, egy érdekes emberrel való találkozás vagy egy szubjektíven jelentős könyv elolvasása után. És a libidó kihalása a következőkhöz vezethet:
– fizikai fáradtság és stressz;
– kiegyensúlyozatlan étrend;
– személyes traumatikus élmény;
– szigorú nevelés, a szexualitás tabujának ösztönzése;
– depressziós állapotok, amelyek gyakran kapcsolódnak a szerotonin és a dopamin rendszerek meghibásodásához;
mentális személyiségzavarok;
– bizonyos antidepresszánsok szedése (néha a gyógyszerek csökkentik a libidó szintjét, vagy megnehezítik az orgazmus elérését);
– a szoptatás és a gyermekek aktív gondozásának ideje.

Lehet-e szándékosan növelni vagy csökkenteni a libidó szintjét?
Igen. Például az “intimitás – függetlenség” egyensúlyának megváltoztatásával. Különböző szexuális kísérletek segítenek: egy fényes közös élmény közelebb hozhat egymáshoz. Érdemes gondosan értékelni az együtt töltött idő mennyiségét is: fontos, hogy a partnerek ne egyesüljenek elválaszthatatlan “mi” -be. Egészséges és harmonikus kapcsolatokat csak akkor lehet kiépíteni, ha független egyének maradnak.

Ezenkívül bizonyos fokú függetlenség segít fenntartani a meglepetés hatását a párban, és meghosszabbítja egymás felismerésének dopamin folyamatát.

Valami új felfedezése, a különböző tapintási gyakorlatok feltárása, a szexualitással kapcsolatos elméleti ismeretek bővítése a természetes okok miatt csökkent libidó növelésének módjai.

A reflexiós készségek szintén fontosak a szexuális vágy helyreállításához. A libidó csökkenhet az elfojtott érzelmek súlya alatt. Ebben az esetben meg kell értenie önmagát, és át kell élnie a harag, a neheztelés, az irigység érzéseit – minden olyan érzelmet, amelyet általában visszafognak és nem ösztönöznek a társadalom.

Úgy gondolják, hogy bizonyos élelmiszerek, különösen a diófélék és a tenger gyümölcsei, növelhetik a libidót. Ezek úgynevezett afrodiziákumokat tartalmaznak – olyan anyagokat, amelyek befolyásolják a tesztoszteron termelését. De a modern kutatások azt mutatják, hogy a gyógynövények, nem pedig az élelmiszerek, elegendő mennyiségű afrodiziákummal büszkélkedhetnek, hogy izgassák Önt. Az ilyen gyógynövények fogyasztása szakemberrel való konzultáció nélkül nem jó ötlet.

Egyáltalán nem mindig érdemes beavatkozni a vonzerőrendszerébe. Ha a körülötted lévő stresszorok száma nem megfelelő, és az energiamérő nullán van, ne követelj magadtól magas libidóértékeket.

A test és a psziché korlátozott válaszerőforrásokkal rendelkezik, és ha a tartalékok kimerülőben vannak, akkor valószínűleg érdemes bekapcsolni az energiatakarékos módot és helyreállni. Vagy forduljon orvoshoz, ha a libidó szintje jelentősen csökkent, közvetlenül befolyásolja az életminőséget, és erre nem talál logikus okokat.

Néha a partnernek szüksége van a libidó növelésére. Ilyen helyzetekben érdemes meggondolni, hogy mennyire szükséges egy ilyen cselekvés személyesen az Ön számára. És ha minden megfelel Önnek, beszéljen arról, hogyan lehet kompenzálni az elvárások és a szexuális aktivitás eltérését egy párban.

Különösen a maszturbáció segít kiegyenlíteni a pár szükségleteinek különbségeit. Általában enyhíti a szexuális feszültséget, de nem helyettesíti a partner iránti vonzalmat. Indokolatlan azok a rémtörténetek, amelyek szerint a maszturbáció a szex elutasítását vagy az élvezet képtelenségét vonja maga után. Mindkettő lehetséges, teljes értékű és nem kizárólagos formája a szexualitásnak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?