Ujjazás vagy szex ujjakkal, az orgazmus másik módja

Vannak olyan pletykák, hogy az ujjlenyomatot nagyszámú szexuálisan aktív pár gyakorolja, de nem mindegyik tudja, hogy ennek a folyamatnak saját neve van, és a szex egyik típusára utal. A tudatlanság miatt az ujjlenyomatot gyakorolják előjátékként. De ebben a cikkben elmondom, hogy az ujjakkal nem csak nőket, hanem férfiakat is orgazmusba lehet hozni, csak technikákat és néhány titkos fogadást kell ismerni.

Mi az ujjazás és miért csinálja az ujjaival
A szexshop blog is írja, hogy az ujjazás olyan technika, amelyben a szexuális öröm az ujjakkal történik. Egyébként a női maszturbáció az ujjlenyomatra is utal. Az erogén zónák kényeztetése nemcsak boldoggá teheti Önt, hanem partnerét is orgazmushoz juttathatja, ami fényességében meglehetősen sok „hétköznapi” orgazmus elhomályosítására képes.

Nők és férfiak is használhatják ujjaikat szex közben. Dicséret az evolúcióért, testünkben, nemtől függetlenül, azonos lyukak vannak. De tanácsom nektek – mielőtt elkezdenétek aktívan hadonászni az ujjaitokkal, győződjetek meg arról, hogy nem csak Ön élvezi a folyamatot. Vannak nők, akik nem szeretik a hüvelyükben a test többi részét, kivéve a férfi péniszt.
Hát persze, férfiak: “ujj a seggében? Az elmédben vagy Én nem tartozom közéjük! ” De a statisztika könyörtelen, és tudjuk, hogy sok férfi szereti a végbélnyílás simogatását, semmit sem titkolhat előlünk.

Tehát, ha egy fajta szex nem volt elég – csatlakoztassa az ujjazást. Miért kéne oda menni az ujjaival? Most elmondom:

Az előjáték és a szex változatossága érdekében az ujjas simogatások meglehetősen különböznek az erogén zónák más típusú stimulációitól, ezért azt tanácsolom, hogy ne hagyja figyelmen kívül ezt a lehetőséget, hogy kellemes érzést kapjon.
Az orgazmus kedvéért – az ujjak maszturbálása – a legegyszerűbb módja annak, hogy fényes orgazmust kapjunk, és ha a partnered rendelkezik a megfelelő készségekkel – minden esély megvan arra, hogy megismerkedjen a hüvelyi orgazmussal.
Ha partnere egészségügyi problémák, stressz, távolság vagy más személyes okok miatt átmenetileg nem tudja kielégíteni Önt “normál” módon.
Általában azt akarom mondani: az ujjlenyomatozás nagyszerű mind a snackek, mind a főételek szerepében. A lényeg az, hogy az ujjaid meglehetősen ügyesek és mozgékonyak.

Biztonsági intézkedések

A biztonságra mindenhol szükség van, még a szex sem lehetséges nélküle. Nos, elméletileg lehetséges, de nem kezeskedem a következményekért. Nincs fenyegetés az ujjaidra, “mint tudjuk” nincsenek fogak, de a párod egészségére és biztonságára ügyelni kell.

Tökéletes manikűr – hosszú, harapott vagy törött körmök ne legyenek láthatók. A köröm körüli bőrnek is tökéletesen simának kell lennie, hogy semmi ne karcolja meg és ne károsítsa a nemi szervek finom szöveteit.
Tökéletes tisztaság – mondjon nemet a körmök alatti szennyeződésekre és általában a baktériumokra. Mielőtt a kezét a test finom üregeibe merítené, feltétlenül mossa le szappannal, és ha a paranoia nem enged ki a karjából – viseljen latex kesztyűt is.

Ha partnere azt mondja, hogy kényelmetlen, fájdalmas vagy más módon érzi magát – hagyja abba, amit csinál, és kövesse az utasításokat. Ha a partner te vagy (remélem, nem törtem össze az agyadat) – ne habozzon irányítani és kérni, ha az ujjpergetés túl gyors, éles, vagy a lélek vékony szálait a szükségesnél erősebben nyomja meg. Lépjen kapcsolatba egymással szavakkal a folyamat során, azt mondják, ez segít jobban megismerni egymást.

Ujjazás férfinak

A “férfi” ujjazást meglehetősen aktívan gyakorolják. És hogy a férfiak ne azt kiabálják, hogy ezek meleg modorok, hanem a végbélnyílás és a prosztata simogatásáról legalább egyszer, de mindenki azt gondolta. És ha a partnernek sikerül “megtörnie” hasonló kísérleteken, akkor az érzelmek a szélén verik.

A férfi test ujjjátékának két lehetősége van: a végbélnyílás vagy a pénisz simogatása. A tagban természetesen nem kell semmit beírni, nem gyakoroljuk a vad szadomazokizmust, de a könnyű koppintás és simogatás nagyon hasznos lesz. Az ujjlenyomat -technikák előnye a férfiak számára majdnem annyi, mint az emberiség jobb felének.

Technikák
Huncut ujjak – lazítsa el ujjait; mindkét kéz ujjainak párnáival ütögető mozdulatokat végezzen a pénisz szárán. Az ilyen stimulációnak hosszabbító hatása van.
Corolla – tekerje körbe ujjait a fej alsó része körül, majd óvatosan rázza meg a kezét, stimulálva a fejet.
A két világ között – a perineum stimulálásának technikája. Helyezze az ujja párnáját (hüvelykujja vagy középső) a lábszárra, és forgassa el az óramutató járásával megegyező irányba, mintha kört rajzolna, majd az óramutató járásával ellentétes irányba. A tag egyidejű stimulálása esetén hűvös orgazmust kaphat.

Ujjazás nőknek

A szex istene rokonszenvezett a nőkkel, mert az ujj, többnyire a női közönséget célozta meg. Sokkal könnyebb önállóan tanulni önmagát mind pózok, mind technika, ritmus stb. De érdemes megjegyezni, hogy a férfi sokkal erényesebben megbirkózik ezzel az esettel.

A jó ujjazáshoz először is, kényelmes helyzetben kell lennie, hogy partnere ne csak csodálja a kilátásokat, hanem hozzáférjen a csiklóhoz és a hüvelyhez is. Ha teljesen kezdő – mutassa a kezét, ahol lennie kell, mutassa meg, hogy tetszik. Hol kell megnyomni, és hol nem, hol kell gyorsabban, hol pedig lassabban. Nos, megvan.

Technikák
Csali – ebben az esetben a G -pontot csábítjuk. Nos, ha tudod, hol van (konkrétan te, nem elméletben), ebben az esetben a partnernek csak két ujját kell behelyeznie a hüvelybe, kissé hajlítsa meg és nyomja meg az elülső fal hüvelyén, az ujjak hajlítása és hajlítása (a mozdulatnak hasonlítania kell arra, hogy valakit int az ujjával), amíg meg nem találja ugyanazt az örömszigetet.
X kettő – vagyis a stimuláció kettős öröme. Két ujjat kell behelyezni a hüvelybe, a hüvelykujj pedig körkörös mozdulatokkal masszírozza a csikló környékét (ne feledkezzünk meg a hüvely simogatásáról sem). Valójában nem minden olyan nehéz, mint gondolná – egy kis gyakorlás, és minden sikerülni fog.
Dugócsavar – helyezzen be egy vagy több ujját a hüvelybe, és végezzen forgó mozdulatokat, mintha egy dugócsavart csavarna. A folyamat során szabadon kísérletezhet az előfordulás mélységével és szögével.

A felsorolt ​​fogadások nőknek és férfiaknak alapul szolgálhatnak, és idővel hozzá kell adni a személyes “zsetonokat” vagy “horgokat”, amelyekből partnere kimondhatatlan eksztázisba kerül. És végül: fogás után azt tanácsolom, hogy igyon legalább 1 liter folyadékot, mert nemcsak boldogok, hanem egészségesek is akarunk lenni, nem?


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian