Felcsatolható péniszek nőknek és férfiaknak – Corner69 szexshop

Mi az a strap-on? A felcsatolható dildó egy strapon egy szex játék, amely most a népszerűség csúcsán van. Angolból a pántot lefordítják, az övre. Valójában a játék egy nagy rögzített a különböző hevederek alsónadrágján, hasonlít egy pisztolytáskára a hám vagy latex viselésére, közönséges bugyi, könnyű és erotikus formájában. Strapon más szóval egy mesterséges férfi pénisz. A heveder egy szexuális játék, amely jelenleg a csúcson van. A Corner69 szexshop az első magyar szexbolt reklámoldala. Angolból egy övre rögzített hevedert fordítanak. Valójában a játék egy nagy dildo, amely különböző hevederekből készült bugyira van rögzítve, és heveder vagy latex viselésére szolgáló tokra emlékeztet, közönséges, könnyű és erotikus bugyi formájában. Más szavakkal, a heveder mesterséges férfi tag.

A felköthető farkak típusai
A szíjak anyagukban és rendeltetésükben is nagyon változatosak. A népszerű modellek megkülönböztethetők: fúvókákkal ellátott pántok további vagy csikló stimulációra, rezgő falloszos, kivehető és álló falloszos modellek, férfi és női pántok, a nők körében népszerű kétirányú modell övek nélkül, vele egy nő kettős behatolást kaphat férfi részvétele nélkül.

Milyen anyagból van a stapon
A hevederek készítésének anyaga változatos, vásárolhat: gumi, latex, műanyag, gél vagy szilikon modellt: gumi, tartós anyag, hosszú ideig szolgál, gondos gondozást igényel a felület.
Latex is tartós anyag, de nagyon műanyag, amely lehetővé teszi a latex modellek, hogy a legkelendőbb.
A műanyag nem kevésbé népszerű, mint a latex, a fő ok az alacsony költség. Gél az egyik legszebb fallosz gélből készül, a gél pántok tartósak, rugalmasak és könnyen kezelhetők.

Szilícium a legrealisztikusabb modelleket állítja elő, az anyag új, de már nagyon népszerű. A pántok rugalmasak, tartósak és nem okoznak allergiás reakciókat. Szexshopunkban nem csak bármilyen anyagból, hanem eredeti dizájnból is rendelhet online pántot.

Kinek szól a pánt?
A pántok történetéből nyilvánvaló, hogy a pántok mind férfi, mind nő. A női pántnak nyitott része van a lábak között a hüvellyel és a csiklóval való érintkezés lehetősége miatt. Vannak női hevederek is, amelyeket a hüvelybe fecskendeznek. A férfi pántos ellentétben egy nő, belül egy mesterséges van egy üres a férfi pénisz, vagy egy rést a tag bugyi, ez a modell lehetővé teszi, hogy kettős behatolás egy nőnek. A nő dug férfit a leggyakoribb felállás.

Ez a modell jobban hasonlít a kemény óvszerhez, de elengedhetetlen a szexuális diszfunkcióhoz vagy a férfiak elégtelen erekcióhoz. Vásároljon egy pántos dildót, mint férfi és nő, az európai országokban egy ilyen ajándékot eredetinek és merésznek tekintenek. Budapesten és sok más városban ne habozzon szexuális játékokat vásárolni, de éppen ellenkezőleg, az intim élet szerves részének tekinti.

Hogyan kell gondoskodni a hevederről
Mint minden szexuális játék a Sex shop 69 pántjai is gondos gondosságot igényel – szükséges az egészség biztonsága és a játék hosszú élettartama érdekében. Ügyeljen arra, hogy a pántos anyaggal kompatibilis intim síkosítót alkalmazzon. Ne felejtsük el a játék meleg vizet és szappant mosni erotikus játékok után.

Corner69 szexshop intim és erotikus termékek áruháza

A Corner69 szexshop szexbolt katalógusában – intim termékek a nők és férfiak szexuális egészségére: szexuális játékok, intim kozmetikumok, erotikus fehérneműk, felnőtteknek szóló játékok és más kellemes 18 vásárlások. Üzletünkben fűszeres ajándéktárgyakat és klassz ajándéktárgyakat választhat, vagy bármilyen összegért rendelhet ajándékutalványt.

A sexshop 69 szexbolt területén rendszeresen tartott képzéseken és eseményeken megtanulja feltárni az öröm minden aspektusát – az Ön és a másik felét. És ha nem tudja, hol kezdje – iratkozzon fel egy turnéra, vagy bátran vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal

A Corner69 szexshop egy olyan hely, ahol nincsenek tabutémák és cselekvések. Nem is olyan régen a szexshop szóval sokan elpirultak és szégyenletesen elfordultak a szemtől, de új korszak jött. Az emancipáció, az öröm és a féktelen szenvedély korszaka. Elmúltak azok a napok, amikor szégyellned kellett a vágyaidat és a fantáziáidat.

Ha a hagyományos szeretkezés nem hoz ilyen örömöt, és csak unalmat okoz, akkor számos tartozékot és stimulánst kell igénybe vennie, amelyek megtalálhatók a felnőtteknek szánt online áruházunkban.

Az intim szexshop feladata, hogy felébresszük az egykori szenvedélyt, segítsünk felfedezni a test lehetőségeit, megtanuljunk pihenni és szórakozni, és ne rejtsük el elégedetlenségünket. Az online áruház Amor.by segít megbirkózni a félénkséggel és a bizonytalansággal az ágyban, a kiegészítőknek köszönhetően megtanulja érezni és elkapni a partner vágyait, ezáltal páratlan örömet okozva neki.

Hozzánk fordulva biztos lehet az információk bizalmas kezelésében, és az árut a címre és időben, felesleges szavak és megjegyzések nélkül szállítjuk.

Az intim shop áruházban megrendelheti az erotikus orientáció eszközét, és meglepheti partnerét eredetiséggel és erőszakos képzelettel. Termékeink mind a szerény fiatalok, mind a tapasztalt szenvedélyes nők számára vonzóak lesznek. Különösen értékelem őket, akik szeretik a merész, hihetetlen szexuális kísérleteket. És szeretem őket teljesen, de nem mindegyikük hang és látogasson el személyesen szex üzletek.

Erotikus fehérneműk, játékok, stimulánsok, szimulátorok, aromás olajok – a választék felsorolásához az online áruházunkban kínált termékek végtelenek lehetnek! Itt exkluzív csecsebecsék találhatók, amelyek élénk és telített színekben színezik az intim életet.

Gyakran sok dolog érthetetlennek és hatástalannak tűnik, de ennek a véleménynek az első használata után messze a bolt ajtaja mögött marad. Miután egyszer megpróbált kísérletezni, újra és újra vissza szeretne térni az új és új kiegészítőkért a forró, szenvedélyes estékhez. Különösen népszerűek az erotikus jelmezek szerepjátékokhoz, erotikus társasjátékok felnőtteknek, szimulátorok, kórokozók stb. Online áruházunk (szexshop) termékei is csodálatos ajándék lesz közeli barátoknak, barátnőknek, akik nagyszerű humorérzékkel rendelkeznek, és készen állnak valami új kipróbálására.

A legjobb szexshopok között nyilvántartott szexboltunk sok vásárlót nagyra értékelt, mert itt sok felfedezést tettek, új termékeket tanultak, új ötletekkel, fantáziákkal világítottak. Áruházunkba látogatva a szexuális partnerek egyre közelebb kerülnek, különleges energiával töltve fel.

A Corner69 szex shop intim áruboltjának előnyei
A Corner69 szexshop nem csak egy több ezer tételből álló szexbolt (Budapest egyik legnagyobb szexboltja), hanem az egyetlen szexbolt az országban, amely rendszeresen szervez szexuális egészségügyi képzéseket: meghívja az orvosokat, szexológusokat, pszichológusokat, masszázs szakembereket, intim izmokat képez, és transzformációs játékokat végez felnőttek számára, akik lehetővé teszik, hogy jobban megértsék magukat és másokat

Strapon történelem

A strapon megjelenésének története a történelemből származik. A szexuális játék a matriarchátus napjaiban jelent meg, és a nők találták ki egymás kedvére. A férfiakkal való szex csak a szaporodást jelentette. Ezenkívül a hevedert felháborító férfiak megbüntetésére használták fel. Teltek az idők, és a patriarchátus került hatalomra, fokozatosan kiszorítva a strapont a szexuális életből. A heveder második újjászületése a homoszexualitás megjelenése és nyílt állításai során esett vissza. Kicsit később a világot és Ukrajnát is emancipáció fogta el, és a lányok és a nők ragaszkodtak a strapon szex használatához – egy férfi részvételéhez, amelyben egyáltalán nincs szükség.

Kinek kell a strapon

A straponok történetéből egyértelmű, hogy vannak hím és női straponok is. A női hevedernek van egy nyitott része a lábak között, amely lehetővé teszi a hüvely és a csikló érintkezését. Vannak olyan női straponok is, amelyeket a hüvelybe helyeznek.
A férfi strapon, ellentétben a nővel, a műpénisz belsejében üreg van a férfi péniszén, vagy a bugyijában van egy rés a pénisznél, ez a modell kettős behatolást enged egy nőbe. Ez a modell inkább hasonlít egy kemény óvszerhez, de nélkülözhetetlen a férfiak szexuális zavaraival vagy elégtelen erekciójával. Férfi és nő egyaránt vásárolhat pántot Kijevben, az európai országokban egy ilyen ajándékot eredetinek és merésznek tartanak. Kijevben és sok más városban nem haboznak szexuális játékokat vásárolni, hanem éppen ellenkezőleg, az intim élet szerves részének tartják.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?