Szexwebshop, online szexbolt, szexüzlet vagy bárhogy is hívjuk, az mind az Intim Center

A szexshop vásárlás, legyen az internetes rendelés vagy személyes vásárlás valamelyik szexüzletben, egyre több embernek jön be, a szürke ötven óta fejlődtek az extrém vágyak, és egyre inkább oldódnak a gátlások, és nől a szexkütyük iránti igény.
Az országban működő több száz szexshop közül ötödük a fővárosban szolgálja ki a többségben még mindig férfi vásárlókat. Anyukák, lányok is megfordulnak ma már ezekben az üzletekben, de gátlásuk leküzdésében akad még tennivaló.

Az ország első szexshopja az Intim Center szexüzlet és szexwebshop, vagy más néven online szexbolt és szexshop üzlet. Minden szexkelléket jelöletlen csomagolásban szállít akár 1 nap alatt. Csak kiváló minőségű termékeket forgalmaz maximális diszkrécióval!

Rendelj több ezer minőségi, remek árú termék közül és akár holnapra már nálad is lehet! Gyors, diszkrét és bizonyos értékhatár felett ingyenes a szállítás.

Szexshopba ma már úgy járnak az emberek, mint bármelyik más üzletbe, ahol fogyasztói igényeiket akarják kielégíteni. A vevők többsége 25-40 év közötti, de gyakorta megfordulnak 80 év feletti vásárlók is. A legtöbben tudják, mit akarnak, kevés a bámészkodó. Már zavarba jönni, meglepődni sem igazán szokás, persze akadnak azért kivételek.

A belvárosban utoljára 30 évvel ezelőtt adtak ki működési engedélyt az Intim Center megnyitásához, de azóta még csak hasonló kérelem se érkezett az önkormányzathoz – válaszolt az V. kerületi polgármesteri hivatal működési engedélyek kiadásáért felelős osztályának dolgozója. A szexboltok lehetséges helyszínét azonban nemcsak törvényi előírás korlátozza, hanem a társasházak lakóinak is van beleszólásuk, indokolta a belvárosi szexboltok alacsony számát a hivatal.

Érdekes módon a megkérdezett szexbolt hálózatok többsége nem lát fantáziát webáruház kialakításában. A vevők, mint mondták, szeretik kézbe venni, megérinteni a terméket, s nem utolsósorban igénylik a szakszerű és személyre szabott tanácsadást.
Arra, hogy egy fiatal eladó mennyire képes szakszerű tanácsot adni, jó példa egy szexbolt eladója, aki saját bevallása szerint néhány hónap után igazi szakértővé képezte ki magát.

Időre volt szükségem, amíg megtanultam rezzenéstelen arccal beszélni a nem éppen hétköznapi dolgokról, de két hónap alatt sikerült a legváratlanabb kérésekre is úgy reagálnom, mintha egy kiló kenyeret kértek volna tőlem a közértben – mondja, nem kis büszkeséggel a hangjában.

Toplista a kereséseinkben:
Vibrátorok – Online szexshop vibrátorok kínálata, szexbolt vibrátorok beszerzése, infók vibrártorok használatáról.
Maszturbátor, maszturbátorok – és a péniszpumpákat is itt keresik. Online szexshop maszturbátor kínálata, szexboltból maszturbátorok személyes beszerzése, a maszturbátor használata is fontos infó.
Péniszköpeny – olyan rugalmas csőszerű termék, ami a pénisz hosszára illeszkedik. A férfi szexkellékek között találod.
Szexbolt – az olyan üzlethelyiség, ahol erotikus termékeket kapni, tehát egy fizikai szexshop üzlet.
Felcsatolható, felcsatolható műpénisz, felcsatolható műfasz – áruféleségeket férfiak né nők is használhatnak. A felcsatolható péniszek és vibrátorok kínálata is nagy.
Vibrációs gyűrű – olyan péniszre helyezhető rugalmas karika, amelyben kis vibrátor van. A vibrátoros gyűrű használatát mindkét fél élvezi.
Férfi maszturbátor, férfi maszturbátorok, maszturbátor férfiaknak – egyre több termék van a férfi maszturbátor kategóriában is. Sokan a péniszpumpákat is ide sorolják, de az külön kategória.
Vízbázisú sikosító – a sikosítók kínálata is hatalmas, a vízbázisú sikosítók a kedveltek a vásárlók körében.
Szexshopok – alatt a szexboltokat és online szex webshopokat is nevezik. A szexshopok száma egyre nő, főleg az online téren. A legjobb szexshopok fizikai üzlettel, szexshop üzlethelyiséggel és szexwebshoppal is rendelkeznek.
Szexwebshop – a szexshop webáruház neve. A szexwebshop online rendeléseket teljesít.
Élethű műpénisz – olyan mint az igazi. Az élethű műpénisz nem vibrál, tulajdonképpen egy dildó.
Online szexbolt – az online szexshop az, ahol rendelhetsz magadnak szexuális eszközöket, szex termékekeket.
Élethű vibrátorok – az élethű vibrátorok az igazihoz hasonlóak kinézetében és  tapintásában is.

Egy fiatal srác az aktuális DVD-kínálat böngészése közben kővé dermedt, majd párperces hatásszünetet követő telefonálgatás után kiderült, hogy az addig bőszen válogató fiú egyik ismerősét pillantotta meg a homoerotikus palettában – idézi fel sztorigyűjteménye egyik darabját az eladó srác.

A szex sokrétű, változatos és mindenki számára ízletes a maga módján. Tanulmányozza a szexet különböző szemszögekből, adja át tapasztalatait, és hálásan fogadja el a hasonló gondolkodású emberektől, mert a szex csodálatos!

Áruválaszték

Az Intim shop különféle intim termékeket és kiegészítőket kínál erotikus játékokhoz, amelyek minden ügyfelet elnyernek, nemtől, kortól, társadalmi státusztól vagy irányultságtól függetlenül. Az Intim shop oldalon közzétett áruk és szolgáltatások örömet okoznak Önnek, és kielégítik minden szexuális preferenciáját.

Szeretné megtenni az első vásárlást? – Az Intim shop tanácsadói a legjobb darabokat kínálják a puha és kényelmes kísérletezéshez.

Ön már tapasztalt vevő? – akkor a legmodernebb újítások, amelyek kielégítik a kifinomult felhasználók kielégíthetetlen vágyait, sok új és élénk érzést hoznak Önnek.

Oldalunk lehetőségei azt kínálják, hogy a részletes keresés segítségével, a szükséges szűréssel pontosan megtalálja azt, amire szüksége van. A termékfotókból álló gazdag galéria a lehető legvilágosabban közvetíti az adott termék megjelenését. Ha a két vagy több lehetőség közötti választás kínja gyötör, az összehasonlítás funkció segít abban, hogy a legmegfelelőbbet részesítse előnyben. Egy kattintással megtöltheti áruval a kosarat, vagy eltávolíthat belőle valami feleslegeset, a kívánságlista jelenléte pedig lehetővé teszi, hogy a következő vásárlásig elmentse az Önnek tetsző játékkal kapcsolatos információkat.

Szolgáltatásunk a mi büszkeségünk
Ügyeljen arra, hogy a profiljával kapcsolatos minden információ szigorúan bizalmas legyen, és semmi esetre se kerüljön harmadik felek kezébe.
Biztos lehet benne, hogy sem a Postán keresztül feladott csomagokon, sem a futárszolgálatnak küldött csomagokon nem lesz semmilyen olyan idegen információ, amely felfedheti a feladót vagy meghatározhatja a tartalmat.
Nagyon nagyra értékeljük ügyfeleinket, és amennyire csak lehetséges, ügyelünk hírnevükre. Ezért nem tömjük tele e-mail postaládáját olyan reklámüzenetekkel, amelyek obszcén fotókat és termékeink vagy szolgáltatásaink leírását tartalmazzák. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy szolgáltatásunk és pozitív együttműködésünk rávegye Önt arra, hogy ismét kapcsolatba lépjen velünk, és leadja következő megrendelését.
Mindig tartjuk a szavunkat! A termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos minden információ pontos és naprakész. Minden elektronikai termékre 1 év garancia vonatkozik. A termék meghibásodása esetén tartós javításra nem vesszük – cserébe új készüléket biztosítunk Önnek. Az Intim shop a legkényelmesebb élményt az oldalon, kényelmes terméktervezést, gondoskodó szolgáltatást nyújt, és hihetetlen élvezetet nyújt a kínált termékek minőségében és hatékonyságában.
Reméljük, hogy információinkkal lenyűgöztük Önt. Feltétlenül látogassa meg weboldalunkat! Készséggel válaszolunk minden kérdésére, és szükség esetén részletes tanácsot adunk.

Igazán akkor lepődtem meg – kezd egy másik történetbe – amikor egy idősebb férfi vásárló harsány hangon azt követelte tőlünk, hogy intézzük el, szerepelhessen egy – már szexshoposok közt is – extrém pornófilmben. Meggyőzni nem, csupán megnyugtatni sikerült. Hosszas győzködés után végül belátta, nem mi vagyunk az ő emberei.

Férfi erotikus játékok típusai

Számos férfi szexjáték segít az intim élet diverzifikálásában, az erotikus fantáziák megvalósításában és a szexuális élvezet növelésében, amelyek a következőkre oszthatók:

– automatikus vibrációs stimulátorok, amelyek fokozzák az élvezetet;
– hüvelyi és anális maszturbátorok , valamint teljes hosszúságú szexbabák ;
– speciális gyűrűk , pumpák , tartozékok és stimulánsok, amelyek új szintre emelik örömét;
– nagyméretű mesterséges pénisszel ellátott tartozékok , amelyek új, felejthetetlen érzéseket nyújtanak partnerének;
– masszírozók a prosztata számára. Fő funkciójuk a prosztata mirigy stimulálása. Az eszköz hasonló a férfi fiziológiához, ami biztonságossá teszi.
A használata szexuális játékok a férfiak számára is változatosabbá az intim élet egy pár, kielégíteni egy férfit egyenként, és azt is mutatják, hogy mennyi a szex önmagában is változatos és sokoldalú.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?