Intim síkosítókkal sokkal kéjesebb a szex és a maszturbálás

Az intim lubrikáció egy kiegészítő „hidratáló”, amelyet minden olyan esetben ajánlunk, ahol jó siklás szükséges. A szexhez használt speciális kenőanyag szintén segít elkerülni a mikroflórával kapcsolatos problémákat, ráadásul sokkal gazdaságosabban költik el, mint a rögtönzött eszközöket.

Speciális intim síkosítókat kell beengedni, ha nincs elegendő természetes nedvesség, vagy egyáltalán nincs ilyen nedvesség – anális érintkezés során. Érdemes megjegyezni, hogy az első oka nem mindig az elégtelen ingerlékenységben rejlik – ezek a női test jellemzői. Ezért annak érdekében, hogy a szex senkinek ne okozzon kellemetlenséget, és ne maradjanak megkérdőjelezhető foltok az „házi gyógymódok” miatt a lepedőkön és a ruhákon, használja a kész terméket. Sőt, a speciális szexuális kenőanyagok, fajtól függően, fűszerezhetik az érzéseket.

Szükség van a speciális intim kenőanyagokra, ha a természetes nedvesség elégtelen vagy egyáltalán nincs – anális érintkezés esetén. Érdemes megjegyezni, hogy az első oka nem mindig az ingerlékenység hiányában rejlik – ezek a női test jellemzői. Ezért, hogy a szexuális kapcsolat senkinek ne okozzon kényelmetlenséget, és a lepedőkön és ruhákon ne maradjanak kétséges foltok az „otthoni jogorvoslatokból”, használja a készterméket. Ezenkívül a szexhez való speciális kenőanyagok, típustól függően, fűszerezhetik az érzéseket.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a sikosító terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha sikositókat és férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A modern társadalom a kenőanyagokat szexuális kenőanyagoknak tekinti, amelyeket széles körben használnak a szeretkezéshez. Segítségükkel simábbá teheti a behatolást. A kenőanyagok lehetnek szilikon, víz vagy olaj alapúak. Ezeket a kozmetikumokat gyakran olyan párok vásárolják meg, akik azt szeretnék, hogy a szexük minél változatosabb legyen. Ezek az intim termékek ma nagyon népszerűek és igényesek. Megfelelnek minden európai minőségi szabványnak.

Síkosítók, gélek, olajok szexhez

A kenőcsöket a modern társadalom a szexhez használt kenőanyagoknak tekinti, amelyeket széles körben használnak szeretkezésre. Segítségükkel simábbá teheti a behatolást. A kenőanyagok lehetnek szilikon, víz vagy olaj alapúak

Vízbázisú síkosítók
Szilikonbázisú síkosítók
Vegyesbázisú síkosítók

Ezt a kozmetikumot gyakran olyan párok vásárolják meg, akik azt szeretnék, hogy a szex a lehető legváltozatosabb legyen. Ezek az intim termékek ma nagyon népszerűek és keresettek. Minden európai minőségi szabványnak megfelelnek.

Ha szexhez szeretne síkosítót vásárolni, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot szaküzletünkkel. Minden vásárlót egyénileg kezelünk, és igyekszünk a lehető legkényelmesebbé tenni a vásárlási folyamatot. Ezen kívül weboldalunk felkeresésével részletesen megismerkedhet az online termékkatalógussal. Meglehetősen széles termékválasztékunkból válogathatunk. Ha nehézségei vannak, és nem tudott kenőanyag mellett dönteni, bármikor felhívhatja a telefonszámot, vagy kitöltheti az online jelentkezési lapot. A magas színvonalú tanácsadók szinte azonnal visszahívják Önt a megrendelés minden részletének tisztázása és párhuzamos egyeztetése érdekében.

Mire jók a síkosítók?

A masszázs olajak és az intim, kiváló minőségű kenőanyagok a szexhez vitathatatlan előnyeik listája. Nézzük meg őket részletesebben:
– A kenőanyagoknak köszönhetően lehetősége nyílik arra, hogy megszabaduljon a pénisz kívülről történő irritációjától;
– Jelentősen csökkenti a fertőzés kockázatát;
– Ha nem tervezi a gyermek fogantatását, akkor a fogamzásgátlás különféle módszereinek alkalmazása megnő;
– Ezentúl biztonságosabbá válik a nemi kapcsolat;
Nem félhet attól, hogy bármilyen nemi betegségben szenved.

Webáruházunkban bárki a legalacsonyabb áron vásárolhat kenőanyagot. Kizárólag a világ legjobb gyártóinak termékeit szállítjuk. Bárki, aki már tizennyolc éves, és hiszi, hogy itt az ideje változtatni valamin, mindent megkaphat, amit akar. Az INTIM CENTER szexboltunk rugalmas menetrend szerint működik. Nálunk mindig pontosan azt kapja meg, amire szüksége van, megfizethető áron. A kozmetikumok mellett más intim termékek is megtalálhatók a kínálatban, köztük az erotikus fehérnemű.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?