Utálják a nők az orális szexet?

Nehéz lenne olyan férfit találni, akinek ne szerepelt volna még a fantáziájában, hogy egy meztelen nő letérdel elé, és orálisan kényezteti. A szerencsésebbek bizonyára megtapasztalták már ezt az élményt, de sokan panaszkodnak arra, hogy kedvesük nem szeret elkalandozni az ágyékuk körül. Vannak nők, akik tényleg irtóznak az orális szexnek még a gondolatától is, vagy ami még ennél is rosszabb: megteszik, de undorral.

Kényszeríteni természetesen senkit nem szabad, és egy jól működő párkapcsolatban ezt is meg lehet beszélni. Sokaknak azonban kényelmetlen a kérdéssel foglalkozni, és inkább beletörődnek a helyzetbe. Pedig mint mindenre, erre is van magyarázat – és megoldás.
A megalázottság kérdése -Manapság, amikor nagyon sok nő büszke arra, hogy helytáll a férfiak világában, nehéz elfogadni, hogy az ágyban nem minden esetben egyenlítődnek ki az erőviszonyok. Nincs rajta mit szépíteni: az orális szex a legtöbbször egyoldalú és nem adok-kapok viszonyon alapul. Letérdelni egy férfi elé, szájjal kényeztetni, miközben ő semmit nem tesz, csak élvezi a helyzetet, sok nőnek megalázó érzés. Hiába gondol teljesen mást a férfi, a nők akkor is félnek tőle, hogy partnerük ezzel alávetett szerepbe kényszeríti őket.
Ha tényleg ez a helyzet, akkor nem nehéz rajta változtatni. Egy kapcsolatban a közös bizalomra kell építeni: ha egy férfi elmondja a nőnek, mennyire tiszteli és szereti önzetlenségéért, a hatás nem marad el. Győzzük meg partnernőnket arról, hogy ez nekünk mekkora örömet okoz, és semmi mást sem szeretnénk, mint visszaadni neki az érzést – egy idő után nem lesz vele problémája.
Ízek, illatok és erkölcs -Ismerjük el, a pénisznek és az ondónak nincs rózsaillata. A férfi és a női nemi szerveknek jellegzetes a szaga. Sok férfi idegenkedik a nők altestének nedveitől, ez fordítva is igaz lehet.
Megfelelő higiéniával és akár még az étkezéssel is persze befolyásolható a testnedvek aromája, de még akkor is sok nő néz szembe azzal a dilemmával, hogy „erkölcsös nő ilyet nem tesz”. A vaskalapos nézeteken lehet nevetni, de ha valaki gyerekkorában sokat hallgatta ezt, akkor felnőttként nem lesz könnyű felülkerekednie a rossz beidegződéseken.

Itt a lényeg a kommunikáción és a megértésen van: hagyd, hogy kedvesed elmondja neked, mi taszítja az orális szexben, és ne akard mindenáron meggyőzni az ellenkezőjéről. A nők szeretik kibeszélni a gondjaikat, és ha meghallgatod őket, az nagyon sokat számít. Mondd el neki, hogy a te szemedben nem lesz rosszlány csak, mert letérdel eléd.

Mi van, ha valamit rosszul csinálok? – Mióta női és férfimagazinok tucatjai próbálják megtanítani olvasóiknak az orális szex fortélyait, sokan kételkedni kezdtek saját tudásukban. Mi van, ha valami elrontok? Ha felsértem a péniszét? Ha nem jó neki? – nincs olyan nő, akiben még ne vetődtek volna fel ezek a kérdések. Az orális szexet is tanulni kell, és ha valaki még nem annyira jártas benne, előfordul, hogy azért nem csinálja szívesen, mert azt hiszi, hogy ügyetlen.
Ilyenkor két megoldás létezik, de a legjobb, ha a kettőt egyszerre alkalmazzuk. Tudatosítsuk a nőben, hogy fantasztikus, amit csinál: ezt szóban, vagy akár halk nyögésekkel is megtehetjük. Ha megnöveltük önbizalmát, akkor már rátérhetünk a kisebb trükkökre is, ehhez elég, ha finoman megmutatjuk neki, mi hogyan szeretjük. Hamarosan már a nő fog saját fortélyokat kitalálni, és feledhetetlen élményekben lesz részünk.
Az is fontos, hogy az orális szex más, mint a hagyományos aktus. Ott lehet, hogy mindketten szeretitek a vad dolgokat, de a nőknek a legtöbbször semmi jó nincs abban, ha gyors és erőteljes lökésekre vágyunk a szájjal történő izgatás alatt is. Ez bizony lassabb műfaj, de nem jelenti azt, hogy ne lenne ugyanolyan szenvedélyes.
A titok nyitja a kommunikáció – Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a szexben nincsenek tabuk az ágyon kívül sem. Beszélgessünk a témáról, mondjuk el egymásnak a fantáziáinkat és mutassuk meg a másiknak, hogyan szeretjük. Ha a kezdeti akadályokat legyőztük és a bizalom is felépült, nem lehet gond. Forrás: Blikk.hu/erotika


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?