Mégse minden férfi alszik be szex után

Nem reprezentatív, spontán felmérésére adott válaszokból kiderül, nem csak a pasik alszanak el szex után közvetlenül, hanem a nők is. Fény derült viszont arra is, hogy vannak olyan férfiak, akik ilyenkor szerelmesen ölelkezve, partnerüket cirógatva fekszenek.
Az általános vélekedés szerint a férfiak elalszanak szex után, a nők pedig szerelmesen a másikhoz bújnak, és arra vágynak, hogy cirógassák őket. Spontán felméréséből kiderül, ez a megállapítás téves.

Tíz megkérdezett nő fele azt válaszolta arra a kérdésre, mit csinál közvetlenül szex után, hogy elalszik. Többen megesznek bármit, amit a konyhában találnak, de vannak, akik csak vizet isznak. A másikhoz bújás, a “dorombolás” és a “nyunyorgás” szakkifejezések is előfordultak ugyan a válaszok között, de a vártnál jóval ritkábban.

Vadkan helyett beéri pirítóssal is:
“Van, hogy a faszimat kell eljuttatnom a csúcsra, de iszom, és enni is jó. Szex után egy jó kis vadkan, mindig erről álmodom, de általában csak pirítós van otthon. Alapvetően inni szoktam” – adta válaszul egy női olvasó. “Kicsit fekszem ölelkezve, aztán cigizek, aztán tévézek. De nem alszom. Azt nem tudok” – írta egy másik női válaszadó. “A nagyon kiadós szex után azonnal elalszom. Általában vizet iszom, pisilek és kizabálom a hűtőt” – mondta egy másik megkérdezett nő. A pasik közt sem általános az elalvás szex után, meghazudtolva az általános megállapítást.

Van, aki tusol, van, aki rágyújt, és van, aki facebookozik:
“Tusolni megyek, mert nem bírom elviselni, ha szex után csak pár percig is ragad a farkam” – adta válaszul az egyik megkérdezett férfi. “Ez csajfüggő, vagy döglök vele még az ágyban, mondjuk összeölelkezve, vagy veszem a gatyámat, és megyek tévézni, vagy mindegy, hova” – írta meg egy a 25 éves férfi. Van, aki egész hosszan válaszolt a kérdésre. “A sorrend elég képlékeny, de az biztos, hogy a hirtelen, összeomlás-szerű orgazmus után két perccel iszonyatosan szükségét érzem egy cigarettának. Szerintem egyfajta lefújás, gőzkieresztés lehet a dolog mögött, mintha a felgyülemlett feszültség maradéka (ami nem a cerkán keresztül távozott), finoman hempergő, súlyos füstgomolyagokkal távozna.

Bár az is elképzelhető, hogy túl van misztifikálva az egész és csak a függőség teszi. Könnyen el tudom képzelni, hogy aki folyamatosan szotyizik, az dugás után máris telepockolja a pofazacskóját magokkal, a keresztrejtvényfüggő pedig azonnal a Füles után nyúl. A cigaretta mindemellett kicsit más, engem legalábbis feldob annyira, hogy minden fáradtságom ellenére pár perc után matatni kezdjek a takaró alatt, lehetőleg a másik oldal felé (ha addigra nem lépett még le). Ja, még valami, nagyon fontos a folyadékpótlás, így egy combos hancúr után bármikor lekortyolok fél liter vizet” – írta meg hosszan válaszát egy 31 éves olvasó. A cigizés mellett van, aki az internetfüggőségét elégíti ki szex után. “Facebook, amúgy alvás. És pisilek is.”

A Káma Szutra szerint szeretkezés után a gyengéd levezetés, azaz a simogatás és az összebújás fokozza az extázist. De ha az egész szeretkezést a Káma Szutra előírásai szerint csinálnánk, mindannyian hajlékony guminők és cirkuszba való akrobaták lennénk.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?