Szexuális szokások országonként

Mexikó – Kéne egy szexi szieszta? Találkozz a nap gyermekeivel és huncutkodjatok a lista 10. helyén. A mexikóiak igazán korán kezdik nemi életüket, ezért 2008-ban több mint 700,000 felvilágosító könyvet nyomtatott az ország az iskoláinak – nem szeretnék ugyanis, ha a fiatalok a korán bekövetkező érettség miatt kimaradoznának az oktatási rendszerből. Az országban tilos a szexszel kereskedni, azonban egy kivétel itt is van: egy határ menti városkában, a turisták kedvencében, Tijuanában szabad a szerelem.

Svájc – Lehet, hogy politikailag neutrálisak, de a svájciaknak elég határozott álláspontjuk van a szexről. Kérek még! Leszámítva a szokásos hálószobai akrobatikát, a prostitúció is legális ebben az országban. Évente 350,000 lakos veszi igénybe eme ősi szolgáltatást. Nem csoda, hogy Svájcban mindenki nyugodt életet él.

Spanyolország – A forró szerelem országában a szex nemcsak természetes, de egyenesen a mindennapok szerves része is. A spanyol férfiak nem szégyellik bevenni a kis kék tablettát, hogy minél tovább tartó élvezetet nyújtsanak a nőknek. Még akkor is alkalmazzák, ha nincs is semmi problémájuk a teljesítőképességükkel. Ez a teljesítménytuning iránti rajongás nyerte meg nekik a 8. helyet a listán.

Malajzia – A nyilvánosság előtt ez az ország nagyon is konzervatívnak tűnik. Például nemrég volt egy vita arról, hogy tartsanak-e felvilágosító órákat a középiskolákban vagy sem. Azonban zárt ajtók mögött elszabadulnak a vágyak. Semmi sem tabu, minden megtörténhet, legyen az bármennyire is vad, ugyanis jó ha tudod: a malajziaiak imádják a perverz dolgokat. Hogy honnan tudjuk? Íme egy érdekes eset: az egészségügyi miniszterüknek le kellett mondnia az otthon készített szexvideói miatt. Ám nem az volt a baj, hogy napvilágot látott a kazetta, hanem az, ami látható volt rajta.

Olaszország – Az olaszoknál meglehetősen előkelő helyet foglalnak el a testi élvezetek a napi teendők listáján. Egy kérdőív eredménye azt mutatta, hogy az ország 60 év feletti lakosainak 32%-a még mindig rendszeresen huncutkodik. Ha Firenzében jársz, nézz be a Red Garterbe, mely egy amerikai stílusú bár, ami arról híres, hogy az idelátogatók legtöbbször egy röpke kalandra vágynak, az este végéig csak az nem talál párt aki nagyon nem akar. Ha nem tetszik az intenzív párkeresés ötlete, van egy másik jó klub, a Moyo. Ez egy nyugis hely, halkabb zenével, hogy a vendégek kellemesen tudjanak társalogni egymással.

Lengyelország – A lengyel kultúra szintén elég konzervatívnak hat, de az igazság itt is az, hogy nagyon is rajonganak a szexért. Évente rendeznek erotika fesztivált, ahol kiállítják a legújabb és legjobb segédeszközöket, játékokat, amit a felnőtt iparág kitalált. További bizonyítékok, hogy egy politikus itt sem fért a bőrébe és jókora szexbotrányba keveredett, valamint két lengyel nő tartotta egy ideig a csoportos szex világrekordját.
Kína – Bár Kínában sok dolog szigorú szabályozás alá esik, a hálószobában szerencsére ők is szabadjára engedhetik vágyaikat. Mi sem igazolja ezt jobban, minthogy az elmúlt öt évben, csak Pekingben nagyjából 5,000 szexshop nyílt. Kínának van saját nemzetközi vására, ahol kizárólag szexkellékeket lehet kapni. Ez pedig azért jó nekik, mert a világ szexuális segédeszközeinek a 70%-át itt gyártják, így nem kell a szállítással vesződniük.

Oroszország – A hidegháború győztesei szexben egyértelműen az oroszok voltak. A kommunizmus bukása óta csak úgy szárnyal a libidójuk. Estéről-estére minden nightclub megtelik bulizni vágyó emberekkel, akiknek a szex olyan alapvető dolog az esti programban, mint az alkohol vagy a zene.

Brazília – A tanga szülőhazájában a szex majdnem olyan gyakori, mint a lélegzetvétel. A strandok tele vannak tüzes nőkkel és fickós férfiakkal. A karnevál ideje alatt pedig még a leggátlásosabbak is feloldódnak, így különösen megnő az egy hétre eső aktusok száma.

Görögország – A görögöknek egészen az ősi időkbe visszanyúló hagyományaik vannak a szex terén. A történészek úgy tartják, hogy innen ered a homoszexualitás, nők és férfiak között egyaránt. A forró tengerpartjaival és rengeteg szigetével, ahol az emberek szinte mindenre kaphatók, Görögország megnyerte az 1. helyet a listán. Ha ide látogatsz jó ha rendelkezel elég idővel és megfelelő védelemmel. Forrás Pink.hu, Szexpláza.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?