100-ból egy férfi allergiás a saját spermájára

Képzelje el, hogy fizikailag rosszul lesz, akárhányszor orgazmusa van. Soha nem akarna szexuális életet élni. Bizonyos kutatók úgy gondolják, hogy 100-ból egy férfi post-orgazmikus szindrómától szenved.
Orvosok úgy gondolják, hogy ez a szám magasabb is lehet, mivel sok férfi szégyellheti a problémáját bevallani. A tünetek között szerepel fizikai és pszichológiai is. Bizonyos pszichológia tünetek: feszültség, ingerlékenység, kognitív diszfunkciók, amik okozhatnak koncentrálási, kommunikációs és szocializációs nehézségeket és ijesztő álmokat.
Fizikai tünetek lehetnek: láz, folyó orr, fejfájás, hányinger, hátfájás, izomfájdalmak és allergia-szerű tünetek, mint a viszkető szemek, tüsszögés, bedagadt ajkak és torok és kiütések.
Eddig úgy gondolták, hogy ezt a betegséget kémiai egyenlőtlenségek okozzák vagy alacsony tesztoszteron-szint az agyban. Ebben az évben viszont rájöttek, hogy ezek a férfiak allergiásak saját spermájukra. Vannak olyan betegek, akik mellőzik a szexet, mások viszont sikereket értek el gyulladáscsökkentőkkel.
Holland tudósok is sikereket értek el a betegség legyőzésében úgy, hogy a betegeknek saját spermájukat fecskendezték be, több alkalommal – írja a Diagnózis.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?