Szexszel siettetnék a szülést türelmetlen kismamák?

A kismamák közel fele a terhesség végéhez közeledve valamilyen „házi praktikával” próbálja megindítani a szülését. Legalábbis ezt állítja egy friss tanulmány. Az Ohio Egyetem szakemberei által végzett felmérés szerint a kismamák jellemzően terhességük 37. hetébe érve válnak türelmetlenné, mely nagyjából minden második érintettnél „tettlegességig fajul”. A legnépszerűbb módszerek, mellyel próbálkoznak: a gyaloglás, a sport, a fűszeres ételek, gyógynövénykészítmények és hashajtók fogyasztása, a mellbimbók stimulálása, valamint a szex.

„Ezek a módszerek inkább a mesék, a szülészeti folklór részei. Nem tekinthetők veszélyesnek, a kismamák ezekkel nem tudnak maguknak ártani. Még ha nem is működnek, akkor is telik velük az idő” – magyarázta a Time magazinban a kutatás vezetője, dr. Jonathan Schaffir szülész-nőgyógyász.

A doktor figyelmeztetett arra is, hogy a 37. hét kissé korai még a babának, hogy világra jöjjön, felesleges tehát siettetni. „A legjobb és legbiztonságosabb, ha az anyatermészetre hagyjuk, hogy tegye a dolgát” – fogalmazott dr. Schaffir.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?