Szexuális fantáziálás

Sokan tagadják, hogy léteznének szexuális fantáziái, pedig, ha felvállalnák, akkor odaadóbbá, meghittebbé és színesebbé tehetnék légyottjaikat. Hogy ne félj kimondani őket, az alábbi ismertető segíthet neked!
– Régen tabunak számított, elítélték a szexuális fantáziálást, és sokáig a szakemberek is úgy gondolták, hogy beteges tevékenység, ami kezelésre szorul. Napjainkra bebizonyosodtt ennek ellenkezője, és a szexualitás egyre inkább terítékre kerül, annak minden beteljesülési formájával, a harmonikus kapcsolatokat, kiegyensúlyozott életet pozitívan befolyásoló erényeivel együtt.
– A szexuális érdeklődés kifejezése elsődlegesen a fantáziákban ölt testet, és legalább olyan fontos, mint a maszturbáció.
– Szexuális fantáziád mennyiségét, merészségét és „tárgyát” nagy mértékben befolyásolja a nemed, valamint az, hogy mikor törnek fel belőled az erotikus képek: egyedül vagy épp partnerrel való együttlét alatt, nyilvános helyen, munka közben stb.
– Sokan aggódnak amiatt, ha szeretkezés közben fantáziálnak – és nem a partnerükről, hanem valaki másról. Amennyiben az utóbbi esetek egyensúlyban maradnak az egyéb irányú vágyálmokkal, akkor megnyugodhatnak, hiszen, ami a fejükben lezajlik, jó eséllyel a kölcsönös örömszerzést segítheti elő, és csak ritkán vezetnek konfliktusokhoz.
– A szexuális fantáziák „ minősége”, színessége függ a megálmodója személyiségétől, kreativitásától, ám csakúgy, mint a kézügyesség, kellő ihlettel, átszellemüléssel fejleszthető.
– Lehet, hogy bizonyos erotikus helyzeteket nem mersz bevállalni a valóságban, ám a fantáziavilágodban mindenre képes vagy! Nem kell megijedned akkor sem, ha ez élvezettel tölt el.
– Népszerűségük ellenére sokszor még mindig tabutémának számít a szexuális fantáziálás, és ami sajnálatos, a párok között is ritkán kerül szóba. Sokan félnek felvállalni, kimondani vágyaikat, mert azt hiszik, abnormális erotikus gondolatokat szövögetni.
– Minél többet írnak a magazinok a szexuális fantáziáról, annál többen szembesülhetnek azzal, hogy vágyaik teljesen „hétköznapiak”, semmi szégyelnivalót nem rejtenek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian