Szexre kényszerített férfiak

A közvélekedéssel ellentétben, miszerint a fiatal férfiaknak soha nem lehet elég a szexből, a 16 és 24 év közötti ausztrál férfiak 12 százaléka kevesebbet szeretne – állítják egy friss felmérés lefolytatói.
Juliet Richters, az Új-Dél-Walesi Egyetem kutatója és csoportja 4300 heteroszexuális férfit és 4400 nőt vontak be országos kiterjedésű felmérésükbe. A résztvevők életkora 16 és 64 év között volt.
– A 16 és 24 év közöttiek korosztályában a férfiak 31 százaléka mondta, hogy több szexet szeretne, amely érték a legalacsonyabb a többi korcsoporthoz viszonyítva. – Nagyon is lehetséges, hogy rajongó szerelmükkel és sürgető vágyukkal elhalmozzák őket a hasonló életkorú lányok – magyarázta Richters.
A tanulmány eredménye szerint a 35 és 44 év közötti férfiak 57 százaléka szeretne több szexet, míg az ugyanilyen korú nőknek csak 28 százaléka. Sőt, az ebbe a korcsoportba tartozó nők 14 százaléka kevesebb szexet akar. Az 55 és 64 év közötti férfiak fele vágyik több szexre, míg az ugyanebbe a korcsoportba tartozó nőknek csak 27 százaléka.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?