Az alkohol szexuális gondokat okozhat

A rendszeres alkoholfogyasztás súlyosan károsítja mind a nők, mind a férfiak termékenységét: a férfiaknál többek között a herezsugorodását, terméketlenséget, impotenciát, míg a nőknél sikertelen peteérést, spontán vetélést okozhat. Az alkoholfogyasztás veszélyezteti a magzat normális fejlődését.
A Montana Állami Egyetem kutatói szerint az alkohol hathat a férfiak reproduktív rendszerére azáltal, hogy csökkenti annak tesztoszteron szintjét. A hosszadalmas alkoholfogyasztás szintén okozhatja a herék összezsugorodását, ami terméketlenséggel, impotenciával és másodlagos szexuális jellemzők romlásával is végződhet: például mellnagyobbodás, a mellkas-, és arcszőrzet csökkenése és a zsírnak a hasról a csípőre kerülése.
Az alkohol szintén befolyásolja a hormonkibocsátást, az agyalapi és hipotalamuszmirigyeket, amelyek problémákat tudnak okozni a férfiasságban.
A krónikus ivás a nőknél is sokféle problémát okozhat. A West Virginia Egyetem orvosai szerint az alkohol két legfőbb hatása a nőknél az abnormális menstruációs ciklus, és a sikertelen peteérés. Szintén okozhat spontán vetélést és a korai klimax egy fokozott kockázatát; azokban a nőkben akik sok alkoholt fogyasztanak a mellrák kockázata nagyobb.
Férfiaknál és nőknél egyaránt magas a kockázata hogy STD-t (szexuális úton terjedő betegséget) kapjanak amíg alkohol hatása alatt vannak: alkoholos befolyás alatt gyakoribb a védekezés elmulasztása és az alkalmi szexuális kapcsolat létrejötte.
Magzati alkohol szindróma – A Mayo Klinika szerint az Egyesült Államokban évente 40 ezer baba születik alkohollal kapcsolatos kárral. Az első trimeszter alatt a nő vagy naiv, vagy nem tudja hogy megtermékenyült, így a magzatot a fejlődés fontos szakaszai alatt károsítja az alkoholizálásával. Ha egy nő a terhesség első trimesztere alatt alkoholt fogyaszt, kockáztatja a magzati szív és más szervek rongálódását, a központi idegrendszert, és magzata arckarakterét. Az alkohol állandó fogyasztása a terhesség bármilyen szakasza alatt hathat a magzat agyára.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian