Szex védekezés nélkül

Minden ötödik nő a drogokat és az alkoholt okolja a védekezés nélküli szexért! A legújabb felmérések szerint minden ötödik brit nő az alkoholt és a drogokat hibáztatja azért, ha véletlenül nem védekezik szex közben.
A Daily Express felmérésében részt vett nők fele legszívesebben tablettával védekezik, ötből két nő azonban inkább az óvszert választja. A férfiak között voltak olyanok is, akik azt mondták, nem szívesen használnak óvszert, ezért inkább választják az esemény utáni tablettát fogamzásgátlási módszernek.
A Co-Operative Pharmacy nevű cég által végzett felmérésben összesen 3000 férfi és nő vett részt. Az 1800 megkérdezett nő közül mindössze két százalék ismerte be, hogy háromnál is több esetben alkalmazta az esemény utáni tablettát élete során és hasonlóan két százalék volt azoknak a 18 és 21 év közöttieknek az aránya is, akik rendszeresen ezt a fogamzásgátlási módszert alkalmazzák.
“Az esemény utáni tablettát csak utolsó esélyként szabad alkalmazni, és tényleg csak akkor, ha nagy a gond” – nyilatkozta Mandeep Mudhar, a Co-Operative Pharmacy igazgatója.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?