Az orosz nők a legaktívabbak szexuális téren

Az orosz nők szexuális élete a legaktívabb Kelet-Európában, míg a férfiak Romániában a legaktívabbak – állapította meg az egyik legnagyobb gyógyszeripari konszern által megrendelt felmérés, amelynek eredményeit pénteken ismertette az orosz sajtó.
A szexuális egészség és jó közérzet című felmérés célja az volt, hogy feltárja, milyen hatással van a szexuális kielégülés a válaszolók általános közérzetére és pszichológiai állapotára.
A felmérés eredményei szerint a megkérdezettek közül leggyakrabban – havonta átlagosan 12,7 alkalommal – az orosz nők élnek nemi életet. A férfiak közül a románok bizonyultak a legaktívabbnak havi átlagos 12,4 alkalommal.

A Csehországban, Oroszországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, Izraelben és Törökországban végzett felmérés megállapította, hogy a férfiak 42 és a nők 36 százaléka teljesen elégedett szexuális életével. A férfiak a legelégedettebbnek Törökországban (54 százalék), és Izraelben (50 százalék), a nők Izraelben (44 százalék) és Lengyelországban (43 százalék) bizonyultak.
Emellett az erősebb nem további 67 és a gyengébb 55 százaléka közölte, hogy a szexualitás számára “teljesen nélkülözhetetlen”, vagy “nagyon fontos”.

A válaszolók többsége a szexualitásban élete egyik legfontosabb elemét látja. A férfiak többsége saját prioritásai között a 3, a nők többsége a 8. helyre tette. A kutatók szerint a szexuális kielégüléssel közvetlen kapcsolatban áll az életminőség.
“A felmérés eredményei arról tanúskodnak, hogy a szexuális kielégülés a boldogság és a teljes élet érzetének fontos összetevője, szorosan összefügg az önbecsülés növekedésével és a személyes kapcsolatok sikeres építésével” – idézte a dnyi.ru című orosz honlap Arik Sehter izraeli szakértőt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?