Szex menstruáció alatt

Semmilyen menstruációs periódus nem teszi lehetetlenné vagy különösebben bonyolulttá a szexet. Mivel ilyenkor sokkal több folyadék van a hüvelyünkben rengeteg nő (de ugyancsak sok férfi is) kedveli a vaginális közösülést menstruáció alatt. A nőknél nagy befolyásoló tényező lehet még a magas szintű ösztrogén is, valamint az a tudat, hogy menstruáció alatt kisebb eséllyel eshetnek teherbe is sokkal inkább fesztelenebbé teheti az együttléteket. Emellett a szexuális aktivitás nagyban enyhíti a menstruációval járó kellemetlen tüneteket, mint például a görcsöket. Végezetül esetenként különleges és nagyszerű szórakozási lehetőség is.

Lehet kissé “mocskos”?
Természetesen lehet. De mint tudjuk, a szex maga is elé mocskos néhány tekintetben – nem szó szerint, de esetenként érzelmileg vagy intellektuálisan. A szex legtöbb típusánál már egyébként is számolnunk kell a folyadékokkal, csak úgy, mint a menstruációs folyadékkal is esetünkben. Persze sokat segíthet a helyzeten, ha aktus előtt a női fél egy kissé nedves, tiszta törülközővel megtisztítja magát, így az együttlét nem fog egy vérengzéshez hasonlítani. Persze nem feltétlenül kell vaginálisan is közösülnötök, a szex egyéb fajtáit is választhatjátok, miközben akár tampont is használhattok, ami sokat könnyíthet a menstruációs folyadék felfogásában – ám ez sajnos nem annyira kényelmes megoldás.

Lehetséges következmény
Természetesen ne borítson ki, ha különös dolgok történnek – néha normális, ha a menstruációs ciklusod rögtön megszűnik egy menstruációs ciklus alatti közösülés után. Esetenként a folyásod is leállhat, ám legfontosabb, hogy nem kell a terhességre gondolnod – hiszen az legalább egyhetes folyamat, amely nem jelentkezhet egy órán belül.

Változó megítélések
Vannak olyan nők, aki semmiképpen sem szeretnének szexelni menstruáció alatt, míg esetenként a partnert is taszíthatja a folyamat. Van, amikor ez csak a vér miatti félelemtől van, ám ez egy normális jelenség. Mindenesetre a vértől való félelem megérthető – balesetekre, fájdalomra emlékeztethet, így a félelem teljesen normálisnak nevezhető. Vannak, akik undorítónak tartják a menstruációt és a vele járó folyadékok, míg mások elfogadják a természet rendjét és a női test ilyen jellegű alapfolyamatát. Más esetekben a női fél érezheti magát kellemetlenül a periódusa alatt, vagy csak egyedül maradnának és filmeznének a pamlagon heverve szex helyett – legyen ez vallás vagy spiritualitás, esetleg hagyományok miatt.

Törekedj a biztonságra!
Sajnos a menstruációs folyadékban lévő vér miatt jóval nagyobb eséllyel kaphatsz el veszélyes vérrel terjedő vírusokat – mint a HIV- et vagy Hepatitiszt. A biztonságos szex mindig is nagyon fontos, de ilyen esetekben különösen elsődlegesnek kell lennie. Ezért ajánljuk elsősorban figyelmetekbe az óvszert, ha a menstruációs periódus alatt való közösülést választjátok – megvéd a nemkívánt terhességtől és mindenféle nemi betegségektől, és a zavaró folyadékok sem jelenthetnek olyan nagy problémát.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?