Háromszoros szexuális teljesítményt ígér a korai magömlés elleni új szer

Egy új, receptre kapható gyógyszer segíthet azoknak a férfiaknak, akiknek szerelmi együttléteik túlságosan rövid életűek. A gyógyszert az Egyesült Királyságban nemrég engedélyeztek, a korai magömlés kezelésére szolgál, és állítólag megháromszorozza a szexuális teljesítőképességet. A gyógyszer módosítja az agy szerotonin-szintjét, így a férfiak jobban uralhatják a magömlésüket.

A gyógyszer jelenleg csak az interneten keresztül érhető el, egy online konzultáció után. Egy doboz Priligy jelenleg 76 fontba (kb. 25 ezer forint) kerül. Ez három 30 milligrammos tablettát tartalmaz. A szert 1-3 órával a szeretkezést megelőzően kell bevenni. A korai magömlés az egyik leggyakoribb szexuális probléma férfiak esetében, ami háromból egy férfit biztos, hogy érint legalább egyszer élete során. A kutatások szerint az ilyen férfiak kerülik a szerelmi kapcsolatokat és életminőségük is rosszabb, mint egészséges társaiké.
A férfiak általában szégyellik problémájukat, és nem beszélnek róla, sőt, kezelőorvosukkal sem konzultálnak. “Reméljük, a privát online konzultációk segítenek a férfiaknak a segítségkérésben” – nyilatkozta Nitin Makadia. a Lloydspharmacy vezetője.

Peter Baker, a Férfi Egészségügyi Fórum vezetője szerint nem szabadna, hogy a gyógyszeres kezelés legyen az első szóba jövő megoldás korai magömlés esetén: “Természetesen nagyon örülök, hogy létezik ez a gyógyszer, hiszen ez magabiztosságot adhat a problémával küzdő férfiaknak, de nem kezelhetünk mindent gyógyszerekkel, és rengeteg olyan természetes technika létezik, amivel késleltetni lehet a magömlést.”


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian