Orvosolható a férfi klimax

Merevedési zavarként jelentkezik, majd egyre inkább gondot okoz az ágyban az a hormonváltozás, amit a férfiaknál is klimaxnak nevezünk. A szexről azonban idősebb korban sem kell lemondani.
A nőknél egy kicsit később, úgy 55 éves kor körül kezd csökkenni a férfiak szervezetében a tesztoszteron nevű hormon, és ez ingadozó hangulattal, változó közérzettel, a nemi vágy csökkenésével jár együtt. Mivel a hormonális eredetű potenciazavar nem jár betegségtudattal, az érintettek ezért nem is fordulnak orvoshoz. Pedig a hormonszint-vizsgálattal, a hiányzó hormon pótlásával vagy a hormont termelő szerv serkentésével a gond orvosolható.

– A férfiklimax gyakorlatilag tünetmentes állapot, sokan úgy mondják, ez a korral jár – fogalmazott Kovács Gergely főorvos. – Az öregedés során az erősebbik nem esetében szintén bekövetkezik a szexuálhormonok termelődésében egyfajta változás, annak ellenére, hogy a nemzőképesség gyakorlatilag életük végéig megmaradhat.
Az elsősorban a herék által előállított férfihormon termelődése ötvenen túl csökkenni kezd, de nem szűnik meg teljesen. Azonban velejárója, hogy apad a szexuális vágy, visszaesik a teljesítmény. Ilyenkor a férfiak ingerlékenyebbé válnak, kudarcélményként élik meg, hogy a dolgok már nem úgy működnek, ahogyan a húszas éveikben.

– Mivel a klimaxos panaszok oka a csökkent hormontermelődés, így a legkézenfekvőbb megoldás a tesztoszteron pótlása – mondta a doktor. – A férfihormon adagolásának azonban vannak veszélyei, ezért csak urológiai ellenőrzés mellett szabad alkalmazni, mivel elősegítheti a már esetleg meglévő prosztatarák növekedését.

A rostokban gazdag egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás, sportolás, a megfelelő testsúly beállítása sokat segít. Ezenkívül vannak olyan, a merevedést elősegítő, a potenciát fokozó természetes alapanyagú, gyógynövényekből álló szerek, amelyek segítenek a férfiúi önbizalom helyreállításában, a vágy fokozásában. Ezek közül azonban csakis megbízhatót válasszunk, olyat, amit megfelelő engedélyek birtokában legálisan forgalmaznak. Legelőnyösebb az, amelyik nemcsak alkalmilag, hanem hosszabb távon növeli a férfierőt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?