A felfázás a szex ellensége

Vannak nők, akik kénytelenek lemondani a szexről, mivel a húgyúti fertőzések okozta fájdalom olyannyira felerősödik.
A hólyaghurut és más húgyúti fertőzések intenzív gyulladást jelentenek, amely kellemetlen érzéssel társul a hólyag- és a hüvely területén. Ez egyes nőknél enyhe, másoknál súlyos fájdalommal és más tünetekkel – akár vérzéssel is – jelentkezik, amely a legtöbb esetben felerősödik közösülés közben. Így nem képesek élvezni a szexuális együttlétet, sőt fokozódik a fájdalom, mely miatt végül képesek lemondani a szexről. A felfázással küszködő nők tapasztalatainak és orvosi segítség igénybevételével, újra élvezhetővé válhat a szex.

Tünetek: A húgyúti fertőzést baktérium okozza, amely a húgycsőbe kerülve egy-két napon belül produkálja az aggasztó jeleket. A tünet lehet az égő, fájdalmas érzés vizelés közben, a gyakori vizelési inger és a zavaros vizelet egyaránt. Az ebből vett minta segítségével az orvos gyorsan meg tudja állapítani, hogy mennyire súlyos a betegség.
A felfázás kezelése: Gyógyszeres kezelés javallott. A fájdalomcsillapító megszünteti a kellemetlen, irritáló érzést. Emellett ajánlott a sok folyadék fogyasztása, például áfonyalé, amitől hamarabb jobban érezheti magát a beteg. A szappanos vízben való fürdőzést viszont kerülni kell.

Az első lépés: A legfontosabb, hogy oszd meg az érzéseidet a pároddal és részletesen magyarázd el, milyen tünetekkel jár a betegséged. Mindkettőtöknek elsődleges, hogy a szex örömmel párosuljon és egyik félnek se okozzon fájdalmat. Tehát a betegséged során változtatni kell az együttléteken, ami a pózokat és az intenzitást is befolyásolhatja.

Misszionárius póz: A húgyúti fertőzésben szenvedő nők számára a legfájdalmasabb pozitúrák egyike a misszionárius póz. Ekkor ugyanis a férfi testének súlya a nő hólyagját nyomhatja, illetve a lökésekkel a hüvely érzékeny területét irritálhatja.
Itt az ideje, hogy felhagyjatok a megszokott mozdulatokkal, és mindkettőtök számára élvezetes újításokkal kísérletezzetek. Így a betegség hozzájárul, hogy szorosabbá váljon köztetek az intimitással kialakítható kötelék, ahelyett hogy szakadékot képezne.

Mindig van B terv: Ha a gyulladás miatt más póz is fájdalmassá válik, még mindig van megoldás. Az orális szex, az önkielégítés és a szexuális segédeszközök bevetésével izgalmas együttléteket varázsolhattok egymásnak, és a legkevésbé sem kell lemondanotok a közös örömszerzésről.
Nem szabad elkeseredni: Mind neked, mind a párodnak nehéz időszakot jelenthet, ha a hólyaghurut súlyos, hosszan elhúzódó betegséggé válik. A felek hajlamosak saját magukat hibáztatni a szexben jelentkező problémák miatt. Ezzel viszont gyorsan le kell számolnotok és az energiátokat arra fordítani, hogy ilyenkor is éreztessétek egymás iránt érzett szereteteteket.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?