Mi az a lábszex?

Gyakori kérdések: Hallottam már róla de hogyan kell csinálni? Az első szexhez mit ajánlotok? Lányok, szeretitek ha a pasitok nyalja, puszilgatja, finoman harapdálja a lábacskáitokat, vagy szopogatja a lábujjaitokat? Engem komolyan, néha jobban izgat egy szép női láb, mint bármelyik más testrészük.
– A lábszex, vagy lábmunka szexuális tevékenység, a férfi hímvesszőjének lábbal történő izgatása. Főként a lábfetisizmushoz kapcsolódik, tehát olyan férfiak körében kedvelt módszer, akik számára a női láb, illetve talp látványa egyébként is szexuális izgalmat okoz. Lehet azonban a normál szexuális tevékenység, az előjáték és a petting része is, és tarthat akár az orgazmusig is. Tágabb értelemben a lábszex jelentheti a férfi és a női erogén zónák lábbal ingerlését is. A lábszexnek többféle módja van. A hímvesszőt az összeszorított lábak, vagy az egymással szembehelyezett talpak közé helyezve a közösülésre jellemző ingerlést lehet biztosítani. A hímvesszőt a lábujjak közé szorítva, vagy a talppal a makkot masszírozva más-más jellegű ingerléssel lehet örömöket elérni. A természetes nedvesség hiánya miatt a lábszexnél célszerű síkosító használata.
– Szőrös lábak, vagy valami ilyesmi.
– Háát nemtudom biztosan… de szerintem az amikor beléd taposnak.. mármint vagy csak a lábujjaikat dugják a lányba vagy vannak durvák amikor az egész lábukat, brutálisan undorító.
– Mi is csináljuk, imádom, esetleg síkosító jól jöhet a talpra, hogy még jobban csússzon a brém. Nagyon izgató tud lenni neki az is ha a lábujjai között nyalogatom vagy a talpát ahol kicsit csiklandozza.
– Én azt szeretem, ha párom határozottan végigsimítja a lábamat, attól beindulok. :D A puszilgatást is szeretem, de szopogatni a lábujjakat? Azt már nem…
– Engem zavarna. Túl gyakori lett mostanság ez a lábfétis, mivan, ez is valami divat lett?
– Akinek rossz, annak a párja valamit nagyon rosszul csinál. Egyébként nem tudom miért tartanak egyesek tőle, még csak nem is fáj, mint az anális szex…és lábat is lehet előtte mosni, utána/közben pedig egy talp masszázzsal kényeztetni a kedvest.
– Engem annyira nem izgat,és nem hiszem hogy azért,mert a barátom rosszul csinálná.Szeretem a talpmasszázst meg a simogatást,de a harapdálást és szopogatást nem nekem találták ki.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?