Gyakorlati tanácsok a maszturbátor kiválasztásához, amivel jól tudod kényeztetni a farkad

Bármely érett ember rendszeresen érzi a vonzerő hullámzását. A libidó megköveteli bizonyos fiziológiai és pszichológiai vágyak kielégítését. Ha figyelmen kívül hagyja ezt az impulzust, akkor teljesen lehetséges a potenciával, az urogenitális rendszerrel és a pszichével kapcsolatos problémák keresése. Természetesen az ideális megoldás egy állandó szexuális partner, de mi van, ha egy férfi egyedülálló? Vagy például nem vonzódik a lányok változásához?

A legegyszerűbb kiút a helyzetből egy maszturbátor. Ez a modul utánozza a női nemi szerveket, a hüvelyt és a külső ajkakat. A maszturbátor lehetővé teszi a feszültség enyhítését, miközben sokkal jobban kielégíti, mint a normál, kézi maszturbáció.

Fajták és lehetőségek
Először is meg kell jegyezni, hogy a maszturbátorok nagyon különbözőek. Némelyikük tapintható érzésekben nem messze van a valódiaktól, csodálatosan utánozva a női fiziológia páratartalmát, hőmérsékletét és kanyarjait. Mások, megfizethetőbbek, bár nem különböztetik meg a hüvely pontos másolatát, de mégis lehetővé teszik, hogy megkapja az öröm “adagját”.

A maszturbátor kiválasztásának számos kritériuma van
– Anyag. Széles körben úgy vélik, hogy a mesterséges hüvely hibásan gumiból készül. A maszturbátorok speciális összetételből készülnek, úgy érzi, mint az emberi bőr. Szilikon is lehet, különböző szennyeződésekkel a rugalmasság vagy a gél érdekében.

Űrlap. A maszturbátor lehet hüvely, végbélnyílás, női törzs, fenék, száj formájában. Még a híres csillagok nemi szerveinek öntvényére is vannak kütyük. Kezdődik, nem?
További funkciók. Egyes maszturbátorok különféle “zsetonokkal” vannak felszerelve, például vibrátorral a stimulációhoz, vagy párásítóval, amely a hüvely mikroflórájának utánzásához szükséges.

A legjobb szexbolt a lehető legnagyobb választékot kínálja a maszturbátorok minden formájából és méretéből. Ügyeljen a beépített rezgő modulokra, egy ilyen “dolog” egyszerűen elengedhetetlen, ha nincs szeretett ember a közelben.

Hogyan válasszuk ki, amire szüksége van?

Annak érdekében, hogy pontosan meghatározzuk, melyik modulra van szüksége, válaszolnia kell néhány egyszerű kérdésre:
– Mekkora a költségvetése maszturbátor vásárlására?
– Milyen funkciókat szeretne kapni?
– Milyen formát részesít előnyben?
– Szeretné a nemi szervek teljes utánzását?
– Szüksége van további funkciókra?

Ha a költségvetése korlátozott, figyeljen a vibrátor nélküli modellekre. Vannak lehetőségek bordákkal, antennákkal, hajlításokkal a további stimulációhoz. Korlátlan költségvetéssel vásárolhat egy maszturbátort hüvelyi és végbélnyílással, szilikon vagy számítógépes bőrből készült fenék utánzatával.

Ugyanakkor bármely kategóriájú modult meg kell mosni, mind a közösülés előtt, mind a közösülés után. Hasznos lesz speciális, antibakteriális összetételű és hidratáló kenőanyagokat használni.

Fleslight maszturbátorok

A Fleshlight maszturbátorok a pornós lányok nemi szerveiről mintázott farok izgatók. A Fleshlight férfi maszturbátorok a férfi erotikus eszközök piacán egyértelműen világelsők. Szabadalmaztatott, első osztályú anyagból készülnek, amely csaknem úgy öleli körül a péniszét, mint egy valódi vagina, és gyakran egy valódi nőnél is jobb orgazmust eredményez :) Lágy, rugalmas, szűk, kellemes tapintású, egyszerűen nagyszerű.

Különböző modellek közül választhat, mint például a világhírű pornósztárok élethű lenyomataiból, a hosszabb kitartást segítő modellekből és a klasszikus segédeszközökből. A rendkívül élethű Fleshlight maszturbátorok vagina, popsi és szájj modellekben elérhetők. Ez nem egy közönséges maszturbátor. A Fleshlight a maszturbátor és a valódi nő között áll.

A férfi elsőszámú szexuális játéka a világon. A cég története 1998-ig nyúlik vissza. A hüvelyek, a szamár és a száj katalógusában, a leghíresebb csillagok “varázsaiból” származó öntvények alapján. A belső domborművek stimulálják a péniszt a csúcstól a bázisig. A legkényesebb anyag újjáépíti a fiatal hús megérintésének érzéseit. Kihangosító rögzítőrendszerek, innovatív eszközök a virtuális szexhez. Garantáljuk a termékek eredetiségét, a Fleshlight-ot az eredeti európai gyártás alacsony árán vásárolhatja meg!

A Fleshlight teremtőjének története

Steve Shubin egy hétköznapi fiatal amerikai, aki rendőrségi járőrként dolgozott, és később SWAT-tisztté léptették elő. Szeretett feleségével, Kathy-vel élt, szexuális életük a tetején volt, így nem is csak az alkotásra gondolt, hanem még arra sem, hogy egyszerűen szexuális játékokat vásároljon személyes használatra.

A 90-es évek elején Steve felesége nehéz szülésen ment keresztül, ikreket szülve. Orvosi okokból ideiglenesen eltiltották minden szexuális kapcsolattól. Steve természetesen ezt figyelembe vette, de vonzereje változatlan maradt. Miután beszélt a feleségével, meghozta az egyetlen helyes döntést: ideiglenes megoldásként szexuális játékot vásárol magának.

Valójában a terv tökéletes volt. Az első megvásárolt maszturbátort azonban banálisan dörzsölték. A következő kísérletek nem voltak sikeresebbek: túl keskeny, túl merev, túl széles, néhány maszturbátor teljesen elszakadt a legkisebb szakaszon.

Steve Shubin meglepődött, hogy a szexuális játékok piaca ilyen hatalmas, de nem tudott neki semmit kínálni, ami kielégíthette volna. Ez arra késztette, hogy elhiggye, hogy saját kezével létrehozhat valamit, hogy segítsen minden férfinak, aki valaha is ugyanabban a helyzetben találja magát, mint ő.

A Fleshlight maszturbátor születése

Steve úgy döntött, hogy azonnal a nagyokkal kezdi – egy teljes méretű szexbaba létrehozásával, amely kielégíti a férfi fantáziákat. Tetszett neki az első próbamodellek, megosztotta tapasztalatait barátaival, és örömmel ajánlották fel szolgáltatásaikat tesztelőként.

Barátja azonban, aki leginkább ki akarta próbálni a babát, azonnal meggondolta magát, amikor meglátta a méretét. Egy teljes méretű mesterséges nőt nagyon nehéz lenne elrejteni feleségétől és gyermekeitől, és a 45 kg-os súly csak súlyosbította a helyzetet. Egy barátja megkérdezte, hogy Steve képes lenne-e a babának csak a legintimebb részét adni neki tesztelésre.

Ezen a ponton Steve-re ébredt: miért költenek hatalmas mennyiségű pénzt és erőforrást olyan babák gyártására, amelyek a ház tárolásának költségei és problémái miatt nem lesznek elérhetők az emberek számára? Végül is csak a test egyes részeinek előállítására összpontosíthat.

A munkájába szerelmes zsaru-feltalálót saját szolgálati zseblámpája inspirálta, amikor kifejlesztett egy csövet az első hordozható játék tárolására. Angolul a “zseblámpa” -ot “zseblámpának” nevezik: a vaku – vaku és a fény – fény szavakból. Néhány gondolkodás után találmányát “Fleshlight” -nak nevezte, ahol a “test” “test” -et jelent.

Az első “zseblámpa” 1998-ban jelent meg az Egyesült Államokban a szexboltok ablakain. Egy évvel később eladásaik mintegy 2 millió dollárt hoztak Shubinnak, hamarosan elhagyta a rendőrség sorait, és megalapította az Interactive Forms of Life céget, amelynek székhelye Austinban, Texasban található.

Hogyan jön létre a Fleshlight?

A hüvelyek, a csikk és a szájak utánzóinak gyártásához nem fényképeket vagy a tervezők képzeletét kezdték használni, hanem a felnőtt filmek csillagainak valódi öntvényeit. Ha először a színésznők keresése nem volt a legegyszerűbb feladat, most bármelyikük számára nagy megtiszteltetés, hogy a Fleshlight új eszközének inspirálójává válik. Most minden rajongó még közelebbről megismerheti kedvenc színésznőjét.

A Real Feel Super Skin egy szabadalmaztatott típusú kiberbőr, amely egyedivé teszi a márka összes maszturbátorát. Pontosan közvetíti a valódi emberi bőr textúráját, egyedi érzelmeket teremtve a maszturbátor használata során.

Az egyes játékok belső megkönnyebbülése is különbözik – a legsimábbtól, megkönnyebbülés nélkül, a Turbo kollekció futurisztikusáig. Az anyag színe lehet világos hús vagy átlátszó, barna vagy akár kék az “Avatar” film stílusában. A test (cső) színei a modelltől függően is számos lehetőséggel rendelkeznek (fehér, fekete, kék, narancs vagy átlátszó).

Minden csomagot a nyitás előtt két hologram véd a Biztonság felirattal és a márka logójával, védve az árukat nemcsak a hamisítványoktól, hanem garanciaként arra is, hogy a csomagot még nem nyitották ki.

Az eladott maszturbátorok zseblámpáinak számát ma már több tízmillió egységre becsülik. Az üzem naponta mintegy 7 ezer szexuális játékot gyárt, amelyek között vannak kiegészítők és még párok játékai is.
A Fleshlight maszturbátorok típusai

A márka állandó klasszikusai természetesen híres színésznők öntvényei. Tera Patrick, Riley Reed, Asa Akira és sok más felnőtt film sztárja. Minden maszturbátor zseblámpa nemcsak megjelenésében, hanem a belső hüvely egyedi megkönnyebbülésében is különbözik, így a különböző játékok élménye egyedinek és utánozhatatlannak bizonyul.

Az élvezetes állóképességi edzéshez van egy Stamina edzőegység zseblámpa. Ez az eszköz lehetővé teszi a férfiak számára, hogy megtanulják, hogyan kell visszatartani az ejakulációt, ami pozitív hatással van a szexuális életre és az önbecsülésre.

Az Ice vonal is igényelhető. Ezek a Flesh Light maszturbátorok jégnek tűnő anyagból készülnek. Az esztétikai komponens mellett a készülék érdekes, mert lehetővé teszi a folyamat megfigyelését. Ez egy erotikus játék részévé válhat egy párban, mert a statisztikák szerint a kukucskálás hatalmas számú ember fétise.

Apropó páros használat. A Quickshot nem egy klasszikus Fleshlight hüvelyi maszturbátor, hanem egy kis játék, valósághű kialakítás nélkül, amely tökéletes a megosztáshoz. A méret és a forma megkönnyíti a tenyerébe illesztését és az előjáték során történő használatát, valamint kiegészíti az orális simogatásokat a készülékkel.

A klasszikus zseblámpa és a miniatűr Quickshot között kompromisszum is van – ezek a GO sorozat maszturbátorai. Ezeket csökkentett méret jellemzi, megtartva az eredetik minden arányát. Ez a zseblámpa maszturbátor alkalmas azok számára, akik nem akarnak elválni egy játékkal nyaralás vagy üzleti út során.

Miért válaszd a Fleshlightot?

A zseblámpa egy hosszú múltra visszatekintő márka, amely mindig lépést tart az időkkel, és a legmagasabb minőségű anyagokat kínálja az ügyfeleknek. A hatalmas számú uralkodó lehetővé teszi, hogy minden ember megtalálja a számára megfelelő játékot.

A sokéves tapasztalat lehetővé tette Steve Shubin számára, hogy olyan univerzális szexuális eszközöket hozzon létre, amelyek ötvözik az anatómiai kényelmet, az esztétikai szépséget és a Fleshlight maszturbátorok tulajdonságainak hosszú távú megőrzését.

Megfelelő gondossággal a Fleshlight zseblámpák kétszer olyan hosszú ideig tartanak, mint az olcsóbb analógok, és a Real Feel Super Skin anyag még erős nyújtás esetén sem veszíti el tulajdonságait.

A fleshlight igazi legenda a maszturbátorok körében. Ahhoz, hogy megismerkedjen vele, mindenkinek megéri, aki modern és megbízható szexeszközt szeretne kapni, amely garantálja az örömöt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian