Maszturbálás technikák nőknek és férfiaknak

Az önkielégítés, (idegen szóval maszturbálás, férfiaknál tévesen onanizálásnak is nevezik) a saját nemi szervek kézzel vagy szexuális segédeszközökkel történő ingerlése, melynek során a férfi vagy nő közösülés nélkül jut el az orgazmusig. Célja lehet a meglévő szexuális vágyak különféle technikákkal való levezetése, amikor valaki nem tud vagy nem kíván másokkal szexuális kapcsolatot kialakítani, de öncélúan is előfordul.

A gyerekkori maszturbáció után a házasságban vagy tartós párkapcsolatban élők együttlétének is része lehet maszturbáció (például ha a közösülést valami okból kerülni akarják); egyéni formája viszont (főleg, ha a partnertől eltérő ábrándokhoz kapcsolódik) csökkentheti az egymás iránti szexuális vágyat. Régen erkölcstelen cselekedetnek tartották (és a katolikus egyház ma is „a tisztasággal súlyosan ellenkező bűnök” közé sorolja), a kutatások alapján azt lehet mondani, hogy a szexualitás tanulásának egyik eleme a maszturbáció.

maszturbalas

Kimutatták továbbá, hogy férfiaknál a rendszeres maszturbáció (pontosabban a szexuális aktus nélküli ejakuláció) segít megelőzni a prosztatarákot, mert kiüríti a felhalmozódó rákkeltő anyagokat: akik hetente ötnél többször ejakuláltak 20 és 50 éves koruk között (elsősorban a húszas éveikben), azoknál harmadával kisebb eséllyel alakult ki prosztatarák. Tehát:

A maszturbálás jót tesz a prosztatának! Ausztrál kutatók szerint a maszturbálás jót is tehet a férfiak egészségének. 2250, 20 és 50 év közötti férfi vizsgálata után arra a megállapításra jutottak, hogy a prosztatarák kialakulásának esélye csökkenthető a gyakori maszturbálással. A kutatásban résztvevők közül 1000 főnek volt prosztatarákja, míg 1250-nek nem. A felmérés eredménye szerint, a legtöbbet maszturbálók esetében fordult elő a legkevesebb prosztatarákos megbetegedés. Ez azt jelenti, hogy akik heti ötször, vagy annál több alkalommal végeznek önkielégítést, mintegy harmadára csökkenthetik ezzel a betegség kialakulásának esélyét. Emellett hangsúlyozzák, hogy a túl aktív szexuális élet növeli a nemi úton terjedő betegségek kialakulásának kockázatát, ezáltal a rákos megbetegedést.

A maszturbálásnak ezzel szemben nincsenek ilyen jellegű negatív következményei, sőt, a hagyományos aktushoz képest több karcinogéntől (rákkeltő anyag) szabadít meg. Teóriájukat azokkal a megfigyelésekkel támasztják alá, mely szerint a karcinogének a prosztata ejakulációs váladékában raktározódnak. Ez többek között káliumot és citromsavat is tartalmaz, melyek nagy koncentrációban a rákos megbetegedéseknek kedvező környezetet jelentenek. Ezt a feltételezést követve az ausztrál tudósok úgy vélik, gyakori maszturbációval ezek a karcinogének “kimoshatók” a szervezetből, így csökkentve a prosztatarák kialakulásának esélyét.

18 maszturbációs technikák nőknek és férfiaknak

Először is, egy egyszerű szabályra emlékeztetünk: ha úgy gondolja, hogy nem ártana kenőanyagok hozzáadása, akkor nem gondolja. A “szárazon” maszturbáció irritációhoz vezethet a súrlódás miatt. Tehát ügyeljen arra, hogy kenőanyagot használjon az alábbi összes technikában. Jobb vízalapú: az ilyen alapok univerzálisak.

Ha már használ kenőanyagot, próbálja meg növelni annak mennyiségét. Egy enyhe nedves siklás a szokásosnál messzebbre viheti az ujjait, és magabiztosabbá és merészebbé teheti a mozgásokat. És talán ez lesz az orgazmus kulcsa.

Maszturbációs technikák nőknek

1. Zuhanyfejjel
Próbálja meg masszírozni a perineumot nem az ujjaival, hanem vízáramokkal, hagyja, hogy behatoljanak a test legeldugottabb helyére. Ha egy ilyen “csiklandozás” nem tűnik elegendőnek, a fúvóka eltávolítható – akkor a nyomás alatt lévő vízsugár hatása még észrevehetőbbé válik.
Opció: vásároljon egy speciális zuhanyfejet a szexboltban. Segít szabályozni a vízsugár átmérőjét és fejét, valamint pontosan beállítani a mozgás irányát. Az ilyen kellékek többek között egy rendkívül érzékeny csikló stimulálására használhatók.

2. Törülközővel
Ezt a technikát a híres lovas póz szimulátorának nevezhetjük. Vegyünk egy széket, tegyünk rá egy vastag, hengerelt törülközőt, üljünk a szerkezet tetejére, és kezdjük el a “nő a tetején” formátum klasszikus mozgását. By the way, így maszturbálhat anélkül, hogy eltávolítaná a bugyiját.

3. Törülközővel és vibrátorral
A rendszer ugyanaz, mint az előző bekezdésben, csak egy szexuális játékot csomagoljon egy törülközőbe. Természetesen, miután korábban bekapcsolta.

4. A tükör előtt
Videókat nézni izgalmas. De nézni magad intim pillanatokban nem kevésbé izgat. Próbáljon maszturbálni a tükör előtt. Még közelebb is állíthatja, hogy részletesen láthassa mindazt, amit az ujjai csinálnak.

5. Videokísérettel
Csak kapcsolja be a videót, amelyben a főszereplő sikeresen és incendiarily kielégíti magát, és másolja őt, ismételje meg a mozdulatokat. Az emberek hajlamosak empatikusan érezni azzal, amit a képernyőn látnak, azonosulni a színészekkel, így amikor a cselekményből származó lány orgazmust tapasztal, nagy a valószínűsége annak, hogy érzésekkel is borítják.

6. A zenéhez
Egy jól megválasztott lejátszási lista javíthatja az edzés eredményeit. Hasonlóképpen, a zene orgazmusra állíthat be. Vegye fel a ritmikus kompozíciókat, amelyek különösen izgalmasnak tűnnek az Ön számára, és mozgassa ujjait vagy vibrátorát az ütemre.

7. Kézi”olló”
Készítsen V jelet bármely kéz mutató- és középső ujjaiból, és helyezze az ujjak párnáit a külső szeméremajkak mindkét oldalára. Ezután az ujjaival dolgozva, mint az olló, kezdje el mozgatni a szeméremajkakat egymás felé, nyomja meg őket. Növelje vagy csökkentse a nyomást és a tempót az érzésektől függően.

8. Az egész kezével
Fogd meg a külső szeméremajkakat a mutatóujddal és a kisujjaddal. És a középső és a gyűrűs ujjakat óvatosan behelyezik a hüvelybe – úgy, hogy belső oldaluk egyidejűleg megérintse a csiklót. Készítsen közepes és meg nem nevezett előremozdulásokat oda-vissza. Ugyanakkor a tenyerével és a szabad hüvelykujjával megragadja és megnyomja a szeméremterületet, hogy fokozza az érzéseket.

9. Kezek nélkül
Alapvetően maszturbálnak – opcionális dolog. Íme néhány egyszerű pozíció, ahol az orgazmus kéz nélkül is elérhető. Üljön egy székre, dobja a lábát a lábad mögé, és hozd össze a csípődet, amennyire csak lehetséges. Húzza meg és lazítsa meg a fenéket, fokozatosan növelve a tempót.

A második lehetőség: feküdjön a gyomrára, terjessze a lábát, és mozgassa a fenékét, kezdje el dörzsölni a csiklóját az ágyon (párnát helyezhet a csípője alá). Először is, csináld a leglassabb, legnyugodtabb ütemben, hallgatva az érzéseket. Ahogy egy kellemes meleg kiömlik az ágyékba, gyorsíts fel.

Maszturbációs technikák férfiaknak

1. Súrlódás a tenyéren
Fogja meg az egyik kezével az alapnál lévő felállót, és dörzsölje a tengelyét és a fejét a másik nyitott tenyeréhez. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a érintkezési pont folyamatosan változik, a stimuláció váratlannak, változatosnak és gyorsan orgazmushoz vezet.

2. Süllyedés-emelkedés
Egy másik módja annak, hogy diverzifikálja a stimulációt. Fogja meg a kakast az alapnál egy ökölbe, nyomja meg és csúsztassa fel a fejhez. Amikor eléri a végét, bontsa ki az öklét úgy, hogy a hüvelykujja az alján legyen, és menjen le a pénisz aljára. Ismételje meg a mozdulatokat, fordítsa meg az öklét felfelé és lefelé.

3. Fejés
Fogja meg a péniszt az alapnál bármilyen kényelmes módon – például ökölben vagy a mutató- és hüvelykujjujjak gyűrűjében. Csúsztassa a kezét a pénisz fejére, mintha megpróbálna “tejet” készíteni belőle. Amikor eléri a fejét, csoszogtassa meg az ujjait, és ugyanakkor fogja meg a szerv alapját a másik kezével. Mondd ki még egyszer. Alternatív karok, fokozatosan felgyorsítva a tempót.
Egyébként a “fejés” technikája kulcsfontosságú a zselézésben. Ez a fizikai stimuláció módszerének neve, amelyet egyes optimisták a pénisz nagyítására használnak.

4. Az oldalon
Feküdjön az oldalára, nyomja a térdét a gyomrához. Azáltal, hogy a felső lábát magad felé és távolodtól mozgatod, képes leszel stimulálni a pénisz tengelyét és fejét. Amikor az izgalom tapinthatóvá válik, egyenesítse ki és nyújtsa ki a lábát, tekerje a karját a maga köré, és a csípőjét mozgatva fejezze be a folyamatot.

5. A gyomrában fekve
Feküdjön az oldalára, szorítsa össze a kezét a fejhez közelebb. Ezután fordítsa meg a gyomrát, hogy az ökle a matracon nyugszik. Kezdjen el belépni a kezedbe, mint a normál szexnél – mozog a csípőd.

6. A zuhany alatt
A zuhanyfejes játékok nem csak nőknek valók. Vegyünk egy zuhanypermetezőt, közvetlen meleg vízsugarakat a pénisz perineumába, szeméremcsontjába, alapjába és törzsébe, herékbe. Körkörös mozdulatokat kell tennie, hogy elkapja a legkellemesebb ütemet, és észlelje a legérzékenyebb pontokat. Amikor az izgalom elviselhetetlenné válik, anélkül, hogy letennéd a lelketeket, segíts magadon szabad kezetekkel.

7. Játékokkal
A legegyszerűbb és legolcsóbb lehetőség egy férfi maszturbátor. Több tucat típusa van: hüvelyi és orális szex szimulálására szolgáló modulok, kézi és automatikus, fűtéssel és reális hanggal. Csak menjen el egy szexboltba, kérje meg, hogy mutassa meg a választékot – és a maszturbációja soha nem lesz ugyanaz.

8. Párna
Helyezze a két párnát egymás mellé, szorosan egymáshoz nyomva, és helyezze a köztük lévő résbe. Kezdje el mozgatni a csípőt, mint a normál nemi közösülésben, és ugyanakkor nyomja meg a párnákat a kezével, különböző szögekben eltolja őket, és állítsa be az üreg mélységét.
Ne feledje: az ilyen maszturbáció után a párnahuzatokat meg kell változtatni.

9. A szex elemeivel
Prosztata. Ehhez óvatosan vizsgálja meg ujjaival (kenés kötelező!) a végbélnyílás közelében lévő területet, fokozatosan behatolva a végbélnyílásba. A prosztata körülbelül 5 centiméter mélységben található, a szeméremcsont oldalán. Érintéssel könnyű meghatározni – ez egy kis lekerekített dudor.
Óvatosan és óvatosan masszírozza a prosztatát simogató mozdulatokkal felfelé és lefelé. Szabad kezével simogathatja a heréket és a péniszt, hogy növelje az izgalmat.
Ha kényelmetlenül érzi magát az ujjával, próbálja ki a stimulánsokat – ezek az apró vibrátorok, amelyek a férfi testhez igazodnak, bármely szexboltban megvásárolhatók.

Maladaptív maszturbáció

A szexológusok a maszturbációt helyes (adaptív) és helytelen (maladaptív) részre osztják. Nem vagyunk támogatói ennek a megközelítésnek, és azonnal fenntartunk: nincs semmi baj azzal a képességgel, hogy orgazmust érjünk el a maszturbáció során bármilyen kényelmes módon az Ön számára.

Az adaptív maszturbáció olyan készségek alakulnak ki, amelyek később felhasználhatók az orgazmus elérésére a partnerrel való szex során. A maladaptív maszturbációval éppen ellenkezőleg, a szexuális interakció szokásai és mintái alakulnak ki, amelyeket nehéz vagy akár lehetetlen integrálni a partneri szexbe.

Általában beszélhetünk maladaptív maszturbációról abban az esetben, ha az orgazmust a csípő és a gluteális izmok szorításával vagy a lábak egyidejű izomfeszültséggel történő nyújtásával érik el.

A “maladaptív” módszerek magukban foglalják a csikló stimulálását is egy vízsugárral. Először is, a stimuláció jellege miatt, amely nem reprodukálható a fürdőszobán kívül, másrészt a hőmérsékletkülönbség miatt (leggyakrabban a nők melegebbé teszik a vizet, vagy fordítva, hűvösebbé teszik a szokatlan érzések miatt). Ebben az esetben a “Híd” technika segítségével átképezheti. Először is hozzá kell adnia a stimulációhoz egy vízárammal a csikló klasszikus simogatásait, és az orgazmus kezdete előtt zárja ki a vízzel történő stimulációt, és csak súrlódást hagyjon az ujjakkal.

Ha elégedett azzal, ahogyan orgazmust kap, és nem aggódik miatta, akkor nem kell átképeznie. A partnerszexben megpróbálhatja integrálni azokat a pozíciókat, amelyekben a csípő kompresszióját utánozni lehet.

Például egy nő a hátán, térdét a mellkasához húzza, és keresztezi a bokáját. Vagy egy nő, aki a gyomrán fekszik és kinyújtja a lábát, egy férfi a tetején – ebben a helyzetben szimulálhatja a fenék tömörítését. A szeméremcsont alá párnát helyezhet, hogy felemelje a fenéket és további súrlódást hozzon létre.

Javasoljuk az Örömszerzés pároknak cikket [Szex Dr] és Dali Nagy maszturbátor – Férfiak és a maszturbálás – Az önkielégítés egyszemélyes játék.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian