Technikák a szexuális örömszerzéshez pároknak

A szexualitásban a tabuk felszámolása után néhány olyan játékba is foghatunk, melyek első hallásra talán szokatlannak tűnnek, de ha kipróbáljuk őket, úgy soha nem tapasztalt gyönyörhöz juthatunk és partnerünket is a hetedik mennyországba küldhetjük. Néhány olyan technikát súgunk meg, amit titkos indiai bordélyok, thai masszázsszalonok és a gésák ismertek korábban, úrinők keménypados hálószobáiban ezekről beszélni sem illett.

A fülledt bordélyokban azonban sokszor rájöttek ezen izgalmas szeretkezési módokra. A tengerészek sok európai utcanőt megtanítottak ezeknek a technikáknak az alkalmazására, és így bekerültek a francia, holland és spanyol bordélyokon keresztül az úri budoárokba is.

Herezacskó és végbélnyilás
Az arany pont. A kínaiak a végbélnyílás és a herezacskó közötti részt a “Millió arany pontjának” hívják. Ez a pont nem csak a homoszexuálisok körében ismert, hanem a nyitott gondolkodású heteroszexuális kapcsolatokban is kedvelt játék lehet. A végbélnyílás és a herezacskó között húzódik ugyanis az ondóvezeték egyik külső szakasza, amely merevedéskor könnyen kitapintható. Ha az orgazmus előtt erősen megnyomjuk ezt a pontot, a magömlés késleltethető. Persze egy kis időbe telik, míg az ember szerelmeskedés közben is könnyedén megtalálja ezt a pontot és a megfelelő nyomóerőt. Ha azonban uralni tudjuk ezt a pontot, kedvünk szerint húzhatjuk el az orgazmust. A sikosító mindig jó segítség!

maszturbalashoz-hasznalj-sikositotA prosztata külső stimulálásával, ingerlésével is izgatható ez a hely. Ritmikus nyomkodása izgatja a férfit, de nem alkalmas az ejakuláció visszatartására. Épp ellenkezőleg, siettethetjük vele! Ha a férfi idegenkedik attól, hogy párja a végbélnyílását ingerelje, – például egy korábbi kellemetlen orvosi vizsgálat kapcsán – úgy maszturbálás közben, vagy közös ellazító játszadozás után feloldva gátlásait fokozatosan hozzászokhat ehhez.

A Kundalini pont
Kundalini a szerelem kígyója. A Tantrában a szexuális energia szimbóluma az összetekeredett kígyó. A kígyó ott szunnyad minden férfiban és nőben a gerincoszlop végénél. Ezt a területet nevezik érzéki körnek is. Amíg a kígyó alszik, nem- csak a szexuális, hanem minden egyéb érzelmi képesség is alszik. A gerincoszlop vége kifejezetten érzékeny a hőhatásokra. Érdemes ezt a területet forró és hideg hatásoknak kitenni, felváltva. (Meleg víz és jégkocka…) Ugyanezt a meleg-hideg hatást érdemes még kipróbálni partnerünk keblein is, a mellbimbók körül.

Becéző kacsók, érzéki ujjak
A pénisz szereti a jang erőteljes érintését. A női jin azonban gyakran túl lágyan bánik vele. A nő tehát formáljon kagylót a kezével, így intenzívebbé válik a nyomás. A herék viszont szuper érzékenyek és nagyon nagy gyengédséget igényelnek. A mellbimbó érzékenysége minden férfinél és nőnél más. Sokan szeretik, ha a párjuk a mellbimbót ingerli, akár szájjal, akár kézzel. Rendkívül érzékeny erogén zóna ezen kívül a belső comb, a herezacskó és a végbélnyílás közötti terület, s természetesen maga a végbélnyílás és a prosztata is. A nők hüvelye és végbélnyílása közti terület is ugyanilyen érzéki hely. Ha a csiklót becézné ujjaival egy férfi. Úgy érdemes kezét bekennie, beolajoznia, vagy más kellemes módon megnedvesítenie.

Érd el az oldott hangulatot!
A masszázs kiválóan alkalmas arra, hogy a partnerek megismerjék egymás aktív és passzív részeit. A kellemes masszázs titka az olaj. Olajozd be a kezeidet és dörzsöld össze őket, amíg az olaj fel nem melegszik. Kezdd gyengéden masszírozni a fülcimpákat, majd a nyakat a tarkó felé haladva. Ha a párod teljesen ellazult, masszírozd a Dazhuit, a nyakcsigolyák legfelső végén lévő pontot. Lassan haladj egyre lejjebb. Partner fenekét inkább dagasztani, rázogatni érdemes, mint masszírozni. A hason fekvő nő két lába közé benyúlva a combtöveken van egy különlegesen érzékeny pont, melynek nyomva tartásával kisebb-nagyobb orgazmus váltható ki.
A két fenékpart ütemes rezegtetésével a nők nagyajkai is mozgásba lendülnek. Ezért ez kiváló előjáték. Át kell gyúrni a test minden egyes részét, váltogatva az erős és a gyengéd érintéseket. A különlegesen érzéki pontokon a lehelet -érintést és az ujjbegyeket kell csak használni, máshol az erőteljesebb nyomások vezetnek célra. Semmit nem szabad kihagyni! Különösen izgalmas a térd és könyökhajlatok simogatós átgyúrása.

Orális gyönyör
A szexben a Tantra szerint az orális szex különösen alkalmas arra, hogy két ember egybeforrjon. Próbáljuk meg egyszer lassan eljuttatni egymást az orgazmusig. Még az ernyedt pénisz is szereti a csókokat. A törődés, a finom csókok és érintések a legjobb módszerei a jang feltámasztásának és a jin érzékiségének felébresztésre.

A szex nemcsak öröm, hanem egészség is

Hányszor egy héten, kivel és hogyan? És mi van, ha nem működik? A tudósok mindezt nagyon komolyan veszik, és tudományosan megalapozott válaszok vannak ezekre a kérdésekre.

Egy fiatal pár a szerelemben
A szex jót tesz az egészségnek, meghosszabbítja az életünket és boldogabbá tesz minket. A szex edzi a testet, és ébren tartja a szellemeket. A szex véd a depresszió ellen, sőt, ahogy a legújabb tanulmányok mutatják, állítólag csökkenti a rák valószínűségét.

08a.jpg07a.jpg06a.jpg05a.jpg04a.jpg03a.jpg02a.jpg01a.jpg09.jpg08.jpg07.jpg06.jpg05.jpg04.jpg03.jpg02.jpg01.jpg

A szexualitásnak az emberi agyi aktivitásra gyakorolt pozitív hatását hangsúlyozza például a neurológus, a Müncheni Egyetem Orvospszichológiai Intézetének munkatársa. A szex az egyik alapvető emberi szükséglet, és ezért fontos az agyi aktivitás szempontjából, véli a tudós. “Az orgazmus során az agy jobb felének bizonyos régiói aktiválódnak” – magyarázza. Van valami, mint egy villanás, amely hormonális változásokat okoz, és viszont pozitív hatással van az ember fizikai és mentális állapotára.

Testnevelés és egy csodálatos koktél
Amikor egy személy szexualitása és egészségi állapota olyan szoros kapcsolat van, hogy a tudósok számára még azt is nehéz meghatározni, hogy melyikük az oka és mi a hatása. A szexuális vágy hiánya vezet a betegséghez, vagy éppen ellenkezőleg, ennek a jele? Erre a kérdésre nincs végleges válasz. De vannak tudományosan megerősített tények, amelyek a cselekvés útmutatójaként értelmezhetők.

Úgy tűnik, hogy minden világos, és lehetséges, anélkül, hogy a dolgokat egy hosszú dobozban elhalasztanánk, elkezdhetjük a megelőzést. De mi a helyzet azokkal, akik nem akarnak és/vagy nem tudnak? Ez már önmagában is a betegség jele lehet, figyelmeztetnek az orvosok.

Boldog pár

Első tény: a nemi közösülés során a szívverés növekszik, és a vérnyomás emelkedik. Ez a fizikai aktivitás kiválóan megakadályozza a szív- és érrendszeri betegségeket. Ezért például egy olaszországi orvos szerint a szex a legjobb módja a jó fizikai alak fenntartásának. A tudósok úgy vélik, hogy azok a férfiak, akiknek hetente legalább kétszer orgazmusuk van, feleannyi kockázatot jelentenek a szív- és érrendszeri betegségekben való halálra. Egy egyetem professzora összefoglalta kutatásának eredményeit, amelyekben 11 önkéntes szondát vontak be: Közvetlenül az orgazmus után megduplázódik az immunrendszer gyilkos sejtjeinek száma, amelyek megvédik a szervezetet a kórokozóktól.

Második tény: A szenvedélyes szex aktiválja az agy neuronjait, ami viszont ösztönzi a tesztoszteron termelését. Ez a “nemi hormon”, amelyet mind a férfiak, mind a nők termelnek, csak egy csodálatos koktél a lélek és a test számára. A tesztoszteron természetes antidepresszáns. Az alacsony tesztoszteronszinttel rendelkező férfiak nagyobb valószínűséggel szenvednek depresszióban, és nagyobb a prosztatarák kialakulásának kockázata.

Érzékenység, szeretet és szenvedély hetente kétszer

A nőknél hasonló hatást okoz az oxitocin hormon, amely szex után termelődik a női testben. Az oxitocin, amelyet “a szeretet és a gyengédség hormonjának” is neveznek, megakadályozza az emlőrák kialakulását, hangsúlyozza egy híres német nőgyógyász. A szexológusok szerint a jótékony nemi hormonok erősebben termelődnek, ha valódi szenvedély és őszinte szeretet van a partnerek kapcsolatában. A szexuális kapcsolatok megelőző hatása fokozódik, ha a partnerek közötti kapcsolat stabil és viszonosságon alapul. Ideális esetben a szakértők azt mondják, hogy hetente legalább kétszer kell szexelnie, hogy a hormonokat és az egészséget a megfelelő szinten tartsa.

Mit kell tenniük a szexuális vágy hiányában szenvedők? Ismeretes, hogy ez egy komoly probléma, amely megmérgezi az emberek életét. Azoknál, akik ritkán szexelnek, a tesztoszteron szintje a szervezetben csökken, és a csökkent tesztoszteron viszont a gyenge libidó oka lehet. Tehát a probléma megoldása, függetlenül attól, hogy mennyire paradoxnak hangzik, szenvedélyes, érzéki és ami a legfontosabb, rendszeres szex.

Ha úgy gondolja, hogy a különböző országok népességi felmérésein alapuló statisztikák, akkor az orvosok szempontjából a leginkább “példamutató” a déliek. A Durex kutatócsoport által végzett kutatás eredményeként kapott eredmények szerint a görögök széles körben vezetnek a szexuális cselekmények gyakoriságában: évente átlagosan 164 szexuális aktus személyenként. A Die Welt című német lap szerint Görögországot Brazília követi, majd Oroszország következik egy kis különbséggel, ahol (a válaszadók válaszai alapján ismét figyelembe véve) a felnőtt állampolgárok évente átlagosan 143 alkalommal szexelnek. De Németország, évi 117-szeres mutatóval, jelentősen elmarad.

A japánok a legkevésbé aktívak szexuálisan. Személyenként évente 48 szexuális aktust követnek el. Japánban a várható élettartam hosszabb, mint más országokban. Hosszabb ideig élnek az alacsony szexuális aktivitás ellenére vagy emiatt? Vagy talán csak őszintén válaszoltak a szexualitásukkal kapcsolatos kérdésekre, mint mások?..

[Szex Dr]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Technikák a szexuális örömszerzéshez pároknak

  1. Pingback: Szexpláza: Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Maszturbálás

Comments are closed.