Gyerekkori maszturbáció

gyerek_masztiAz önkielégítés ugyanolyan természetes, mint az alvás, vagy az evés. Így a nemi örömszerzésre irányuló tevékenység űzése sem csak a felnőttek kiváltásága. Egyes vélemények szerint már a gyermeki ujjszopás is maszturbációs cselekedet, mások úgy vélik, hogy mindenféle önkielégítés istenek és emberek elleni vétek, megint mások szerint a pasik sokkal inkább önkielégítenek, mint a csajok. Viszont vannak, akik úgy vélik, hogy a nők egy árnyalattal hajlamosabbak a maszturbálásra, és egységnyi idő alatt több orgazmusra képesek, mint a férfiak, talán az alkatuknál fogva, de nyilván azért is, mert az orgazmusuk nem jár anyagi veszteséggel.
Közismert, hogy a nők nemi kielégülése nem jár például tüszőrepedéssel, vagy peteleválással, a férfiak viszont testük legnemesebb anyagát ejakulálják, ennél fogva gyakrabban hallani egymás után hússzor elélvező maszturbáló csajról, mint onanizáló pasiról. A csajok önkielégítéshez való nagyobb kedvét az is igazolja, hogy a maszturbáció az, amiben a csajok garantáltan kielégülnek.
Közismert, hogy a szexuális késztetésből elkövetett önkielégítés nem kóros, és nem függ az életkortól. Alap, hogy a nemi szerv, mint erotikus örömforrás nemcsak a felnőtteknek jár. Azt, hogy egy illető önkezével szerez magának nemi örömöt általában a szexuális érettséggel hozzák összefüggésbe, mégis egyes vélemények szerint az önkielégítést már gyerekkorban meg kellene tanítani a nemi életre történő felkészítés jegyében. Természetes, hogy minden gyerek maszturbál, még akkor is, ha nem is tud róla, és az is természetes, hogy a kislányoknál sokkal fiatalabb korban történik meg a mechanikus, teljes orgazmusig végigvitt önkielégítés, mint a fiúknál. Ami talán azért is történik, mert a kielégüléshez a csajoknak nincs szüksége a nemzés érett anyagaira, és nyilván ennek a következménye az is, hogy gyakrabban találkozhatunk szexuális késztetésből önkielégítést végző négyéves kiscsajokkal, akiknek persze fogalmuk sincs arról, hogy mit csinálnak, mint kisfiúkkal.
Egy alkalommal volt szerencsém egy kislányos anyukával szexelni, majd két nemi aktus között a gyerekkori maszturbációról beszélgetni. A szexelés azért lényeges, mert a csajnak a nemi együttlétünk során többszöri próbálkozás után is csak úgy sikerült elérnie az orgazmust, ha szexelés közben végig masztizhatott.
Bár a nemi aktus közbeni maszturbálás nem lephet meg és hozhat zavarba egy gyakorlott pasit, de a szex után az anya olyasvalamivel fordult hozzám, amit megannyi nemi tapasztalat után még én sem voltam képes rögtön feldolgozni, márminthogy az anyuka serdületlen gyerekkora óta maszturbálással segíti magát a nemi gyönyörökhöz, és hogy ez napjainkra már odáig fajult, hogy ilyen-olyan szexelések ide, különféle hímtagok oda, de maszturbálás nélkül nem tud elélvezni.
Az anyuka azt is bevallotta, hogy kislány korában gyakran magához nyúlt, és egyébként úgy érzi, hogy kísért a múltja, mert hogy kislánya most nyolcéves, és négyéves kora óta ő is maszturbál, azaz a keze segítségével nemi örömet szerez magának. Nem jópofaságból, nem félig, hanem a mechanikus maszturbáció rendje és módja szerint, tökéletesen kivitelezve. És bár tudja, hogy az önkielégítésnek semmi köze az örökítőanyagokhoz, de talán ezért nem véletlen, hogy akárcsak ő, a kislánya is gyakrabban keresi örömét az ölében matatva.
Persze az anyuka tudta, hogy a dolog ösztönös és természetes, de nagy igyekezettel próbálta lebeszélni a kislányát a nemi örömszerzés eme formájáról. Mert saját tapasztalatból tudja, hogy milyen hatása lehet az emberi testre és lélekre az a megszokás és rutin, ha az ember önmagát szórakoztatja szexuálisan, és a nemi gyönyörök felidézéséhez nincsen szüksége másik személyre.
[Szex Dr]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Gyerekkori maszturbáció

  1. Pingback: Szexpláza: Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Maszturbálás

Comments are closed.