Már a férfiaknak is van intimtorna!

a azt a szót halljuk: intim torna, először ugye csak a nők jutnak az eszébe? Így is van ez rendjén, tévedünk azonban, ha azt hisszük, hogy ez csak a nők “műfaja”. Igen Uraim, már nekünk is kitalálták az intimtornát: A kitartás meghozza gyümölcsét!

A férfi intimtorna lényege, hogy erősítse a gát izmait, és tudatosan tudjuk használni ezen részeket. A tornától, fokozódik az ejakulációs kontroll, javul a merevedés szöge, illetve több oxigénhez jut a prosztata, a hímvessző, a herék, a végbél és a húgyhólyag is. A rendszeres gyakorlásnak köszönhetően csökken a gyulladásokra való hajlam, nő a libidó és a spermiumszám is. A torna leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnének megszabadulni a merevedési problémájuktól, és azoknak, akik meg szeretnék előzni a már említett gyulladásos betegségeket. Ez a fajta mozgás az előbbieken kívül ajánlott még azoknak, akik fejleszteni szeretnék mozgáskultúrájukat, vagy akik szeretnék meghosszabbítani együttlétüket a kedvesükkel.

Az intimtorna sikerességéhez napi gyakorlás szükséges, ami alapvetően nem sokat vesz el az életünkből, reggel két perc, este pedig egy 15 perces gyakorlatsorból áll. Előnye, hogy otthon is végezhető, így nem kell a csapatos leégéstől tartani. Az azonban fontos, hogy teljesen nyugodt környezetben végezzük ezt a fajta tevékenységet, legyünk ellazulva, és ne hagyjuk, hogy bármi is feszélyezzen bennünket.
Azok, akik valamilyen daganatos betegségben szenvednek, ne próbálják ki ezt a tornát, mert az ő esetükben sajnos még káros is lehet. A témakörben tankönyv vagy hosszabb jellegű írás sajnos még nem született, így kicsit nehezebb helyzetben vagyunk, de egy oktató egyszeri alkalommal meg tudja mutatni hogyan is használjuk az izmainkat a megfelelő cél elérése érdekében.

Tudom, hogy első hallásra nem tűnik túl férfiasnak a dolog, de vannak akik számára akár „életmentő” is lehet. Semmi bajunk nem lesz, ha kipróbáljuk, ráadásul az egészségünk megőrzésében is segíthet.

Összefoglalva: A rendszeresen végzett férfi intimtorna (gátizomtorna, pc izom torna) gyakorlatokkal a merevedés erőssége és tartóssága növelhető, a korai magömlés késleltethető. A férfi potencia ill. szexuális teljesítmény fokozható. A férfi intimtorna gyakorlatok jótékony hatással vannak az aranyérre, a prosztatára és a végbélzáró izmok működésére.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Már a férfiaknak is van intimtorna!

  1. Pingback: A prosztata betegségeiről, és azok kezeléséről | Olimpiq.com szex innováció

Comments are closed.