A merevedési zavar legyőzése, impotencia és péniszpumpa

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert dolgoztak ki annak legyőzésére, vagyis a merevedési képesség helyreállítására.

Ez részben megegyezik a modern szexológusok javaslataival, részben eltér azoktól. Ami megegyezik, az a következő: A súlyosabb betegség, kimerültség vagy a nemi szerv sérülésének eseteit kivéve (amikor gyógyításra és pihenésre van szükség) a férfi ne törődjön hiányzó merevedésével, hanem teljes figyelmével partnere felé forduljon, őt dédelgesse csókokkal és sokféle simogatással, hogy legyen egy biztonságos intimitás.

Szerezzen neki örömet a kezével és a szájával, gyönyörködjön benne s élvezze az ő örömét. A partner élvezetének látványa, a vele való azonosulás nagy valószínűséggel beindítja a férfi szexuális izgalmát és vele együtt a merevedést is.
Ha ez mégsem válna be, akkor még mindig rendelkezésre áll a „félmerev behatolás” módszere. A taoisták szerint bizonyos feltételekkel a nem merev hímvesszőt is be lehet segíteni a hüvelybe, ahol aztán a merevedés fokozatosan fölerősödhet. Ehhez csak némi ügyességre van szükség. Nem szabad elsietni a dolgot: változatos előjáték után amikor a nő már eléggé felizgult és így a hüvelybejárat síkossá vált, megfelelő testhelyzetben (legcélszerűbb a „férfi felül” helyzet) a férfi saját kezének ujjaival besegítheti az ernyedt vagy félmerev péniszt a hüvelybe. Jó, ha egy ideig ez után is ott tartja az ujjait a hímvessző tövénél és elősegíti annak mozgását a hüvelyben. Eközben a merevedés rendszerint erősödik.

Azt már jómagam teszem hozzá, hogy a nőnél a szexuális izgalom hatására kialakul az ún. orgasztikus mandzsetta, vagyis a hüvely alsó harmada egy kicsit ráfeszül a péniszre és így megakadályozza, hogy az könnyen kicsússzon, továbbá épp ezzel a szorítással a merevedést is fokozza. Ezért is fontos, hogy legalább a nő az előjátékban szexuális izgalomba kerüljön. S az is, hogy ne érje váratlan meglepetésként a férfi merevedéshiánya, illetve ne jelentsen ez neki túl nagy csalódást, mert akkor szexuális izgalma visszaeshet.
A másik hely ahol a félmerev pénisz folyamatos inger kap, a végbélnyílás. Az ánuszba besegített félmerev pénisz, itt erősebb ingert kap, mert a végbélnyílás izmai erősebbek mint a hüvely.
A szexuális izgalma visszaesés gyakran megtörténik és negatívan hat a férfire. Úgyhogy a magam részéről nem a legjobb, inkább csak végső esetben kipróbálandó megoldásnak tartom az ernyedt hímvessző „besegítését”. Ehelyett inkább az alapproblémát kell tisztázni és manipulációk helyett a kudarctól való félelmet megszüntetni.

A potencianövelők használata szinte biztos siker, de agyban akkor is ott kell lenni. Tehát hiába vesszük be a potencianövelő kapszulát vagy tablettát, ha nagyon fáradtak vagyunk, vagy valahol máshol jár az eszünk, előfordulhat kudarc. Ilyenkor gondoljunk olyan szexuális vágyunkra, amitől biztos felizgulunk.
Cikkek a témában: Üzemzavar a hálószobában, vajon mit tehet az orvos azon kívül, hogy felír valamit? Potencia problémák és egyéb merevedési zavarok a nemi életben. Az átmeneti impotencia tipikus fajtái, és amerevedési zavar okai és fajtái és megoldások. A komolyabb petting lehetőségek segítenek a potencia problémákban is.

Vásároljon vákuum péniszszivattyút
A vákuumszivattyúk kiváló erotikus eszköz férfiak és nők számára, amely kiterjeszti a vérkeringést és maximálisan felkészíti a nemi szerveket egy felejthetetlen szexuális folyamatra. Az ilyen eszközök műanyag hengerből, szivattyúból és rugalmas kompressziós csíkból állnak.

Vákuumszivattyúk férfiaknak

VákuumszivattyúkA pénisz ilyen szexuális eszközei nagyon népszerűek az emberiség erős fele körében. A henger belsejében lévő vákuum által létrehozott negatív nyomás vért von a péniszbe, erekciót okozva. A pénisz töve körül csúszó gumiszalag megtartja a vért a péniszben, fenntartva az erekciót, miközben a gumiszalag fennmarad. A szerkezeti csík nem maradhat a helyén 30 percnél tovább. Ezenkívül a nagy vákuum okozta sérülések megelőzése érdekében csak nyomáskorlátozó mechanizmussal rendelkező vákuumeszközöket kell ajánlani. Egyes források azt mondják, hogy ha a szivattyút naponta két-három hónapig használja, a vérsejtek folyamatosan növekedhetnek. Az eredmény azonban a pénisz nagyobb térfogata lesz, nem pedig hossza. A mellékhatások a következők:
– a pénisz fájdalma és zsibbadása;
– az ejakuláció nehézsége;
– ekchimózis;
– petechiák.

Női vákuumszivattyúk – A nők választhatnak a női szivattyúk közül a csikló, a hüvely, a mellbimbók vagy a mell számára. A szívás intenzitása és így az élvezet minden típushoz beállítható. Javasoljuk, hogy kezdje egy kis vákuummal, majd fokozatosan adja hozzá. Soha ne felejtse el alaposan kenni – az egész benyomás kellemesebb és intenzívebb lesz.

Minden ilyen szexuális kiegészítőt használat után vízzel kell mosni és antibakteriális tisztítószerrel kezelni. A biztonságos és fájdalommentes élmény érdekében kenőgélt is ajánlunk. A vákuumeszközök hatékonyságára vonatkozó korlátozott adatok a nyílt vizsgálatokból azt mutatják, hogy biztonságosak, viszonylag olcsók és mérsékelten hatékonyak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian