Valentin napon kerüljenek elő az ajándékok és le a bugyik

Valentin-napi ajándékok szeretteinek egy szexboltból! Nehéz jobb ünnepet elképzelni, mint a Valentin-nap, hogy kedvesének adjon valamit egy szexboltból. Február 14-e a szeretet napja, és a szerelem nem csak kölcsönös megértés, csók és tolltartás.

Egy igazán erős kapcsolat lehetetlen jó szex nélkül. Kínálunk Önnek, hogy Valentin-napon olyan ajándékot adjon partnerének, amely javítja intimitását. Hidd el, mindig van valami, amire törekedni kell. A szexbolt következő termékei segítenek a szex minőségének javításában.

Erotikus jelmezek szerepjátékokhoz
Sok pár elkezdi elveszíteni a szenvedélyt a kapcsolatban a sokszínűség hiánya miatt. Az intim kapcsolat diverzifikálásának legegyszerűbb módja pedig egy jelmez megvásárlása a szerepjátékokhoz.

Ez lehet egy iskoláslány, egy nővér, egy boszorkány, egy ördög vagy egy rendőr ruhája egy lány számára. Az ilyen jelmezek nemcsak élénkebbé teszik a szexet, hanem hangsúlyozzák a női alak minden előnyét is. Nem hiszem, hogy az ilyen ruhák csak lányoknak szólnak. Vannak szerepjátékos öltönyök férfiaknak is.

Testmasszírozó
Egy szeretett ember érintése nagyon kellemes. Ki nem szereti a masszázst? Valószínűleg nehéz ilyen embert találni.

A masszázs ellazulhat egy kemény nap után, és kiváló előjátéka lehet a szexnek. Igaz, nem minden ember kiváló masszőr. De elég egy speciális testmasszírozót használni, hogy szenvedélyét kellemessé tegye.

BDSM kellékek
Egyesek számára az ostorok, a bilincsek és a gatyák obszcénnek tűnnek, és valaki nagyon izgatott. Ahogy a mondás tartja: Nincsenek elvtársak ízben és színben.

De a Valentin-nap nem csodálatos módja a kísérletezésnek? Még akkor is, ha nem sok örömet szerez a korbácsolásnak, lesz mire emlékeznie. És talán az ostor használata segít megtapasztalni az élet legerősebb orgazmusát. Ki tudja?

Maszturbátorok
A természet úgy döntött, hogy az erős poda képviselőinek sokkal nagyobb szükségük van a szexre, mint a nőkre. Ha úgy történik, hogy sokáig nem fogod látni az emberedet, akkor vigyázz rá. Vegyél neki egy maszturbátort.

Egy ilyen játék segít az embernek enyhíteni a szexuális feszültséget és jól érezni magát. Hidd el, a srácok értékelni fogják az ilyen ajándékot és a róluk való gondoskodást. Ha nem tudja, mit válasszon.

Vibrátorok
A vibrátorok nagyon sokoldalú szexuális játékok. Egy lány egyedül és partnerrel is használhatja őket. Mindkét esetben a vibrátor új érzéseket ad a szexhez. Ugyanakkor különböző módon is használható: a csikló stimulálására és a hüvely stimulálására, valamint a G-pont stimulálására.

  • Nem számít, milyen szexuális játékokat használsz. A lényeg az, hogy a szex örömet okoz mind Önnek, mind partnerének.

A szerelem napja a Valentin-nap: csoki vagy bugyi, de legfőképp szex! A magyar Valentin arról szól, hogy dugjunk. Valentin-nap: szexi ajándékok a szerelmednek szexshopból. A Valentin-nap fontos része a szex és az erotika. Mitől lesz igazán forró a Valentin-nap?

Van, aki bevallja, van aki titkolja, de az biztos, hogy ma már itthon is egyre többen tartják meg a Valentin napot. Persze sokan azt állítják, hogy számukra nem jelent semmit, azonban a legtöbb felmérésből az derül ki, titokban mindenki reménykedik abban, hogy február 14-én kap valamilyen apróságot szerelmétől. Ha veszel egy szexi fehérneműt, azzal mindkettőtöket megajándékozod. Valentin-napra extra különleges darab dukál. Próbáltátok már a szerepjátékokat? Valentin-nap alkalmából kitalálhattok néhány izgalmas szituációt…

dildo10

Felmérésből kiderül, hogy minden második ember meg van győződve arról, hogy lesz egy kis hancúr is a paplan alatt Valentin-nap alkalmából, különösen a még nőtlenek és hajadonok veszik biztosra a dolgot – derül ki. Bármilyen fura a magyarok közel kétharmada szereti a Valentin napot, amiből az következik, hogy tízből nyolcan meg is ajándékozzák párjukat valamilyen formában.

És mint, ahogyan azt nagyanyáink tanácsolták, a nők a hasukon keresztül próbálják lekenyerezni párjukat, míg a férfiak jellemzően virággal és édességgel lepik meg kedvesüket.

Remek ajándékötlet Valentin-napra az erotikus szex társasjáték. A boltokban is kapható többféle, de különlegesebb, ha magad készíted el pikáns kérdésekkel és feladatokkal.

Vagy csinálhattok egy egyszerű változatot is, amihez összesen 2 dobókocka és ti kelletek, előre döntsétek el, hogy melyik számnál mit kell csinálnotok egymással. Az egyik kocka száma jelentheti a “feladatot”, a másiké a testrészt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?