Vizsgálatnál ujjal nyúlnak a fenekedbe

A férfiak rémálma egy mutatóujj. Pedig egy prosztatavizsgálat keretében ez az ujj, életet menthet. Az egész tortúra nem tart tovább néhány percnél, a kutakodás pedig néhány másodperc, és nem okoz nagyobb fájdalmat egy átlagos torokvizsgálatnál. Akkor miért nem jár a férfiak döntő többsége szűrővizsgálatra?

Gyakorló férfiként tudom, hogy az igazi alfahím alapvetően sohasem beteg, ha mégis, az csakis egy olyan elvetemült kór lehet, amely bárki mással hamar végezne. Ilyen betegségek többek közt a meghűlés, torokgyulladás és az influenza. Talán éppen ezért a férfiak a nőknél jelentősen kevesebbet járnak orvoshoz. A prosztataszűrés hanyagolásában azonban más tényezők játszanak szerepet.

Azt gondolom, ki kell végre mondanunk valamit, amiről a legtöbb prosztata megbetegedéssel foglalkozó szakember és írás szemérmesen hallgat. Arról az igazi okról, amiért a legtöbb férfi nem megy el erre a valóban szinte fájdalommentes vizsgálatra. Az ok nem a nemtörődömségben, vagy az érdektelenségben keresendő.
Ha van valami, ami a ötvenen túl egészségével kapcsolatban igazán foglalkoztat egy férfit, az nemzőképessége megőrzése, és természetesen a rákos vagy más prosztata megbetegedés elkerülése. Mi sem bizonyítja jobban ezt annál a tendenciánál, hogy még a legfessebb urak is hajlandóak a veszélyeztetett kortól kezdve eleganciájuk rovására változtatni öltözködési szokásaikon. Hajlandóságot mutatnak már nem annyira esztétikus, ám de prosztata és here szempontból tökéletesen szolgáló kinyúlt és elnyűtt bokszeralsók, és az ehhez tartozó köldök felé emelkedő, elöl kissé bővebb nadrágok viselésére.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba: A vizsgálat elutasítása, szexuális okokból, és a hozzá társuló önérzeti problémákból fakad. A nők 14-16 éves koruktól kezdődően kénytelenek megszokni, rendszeres időszakonként egy szakorvos „intim érintését”. Ez egy érzelmileg kellemetlen, de egészségügyileg elengedhetetlen kapcsolat orvos és páciense között, akár csak egy prosztataszűrő vizsgálat esetében.

Mert miről is van szó? A prosztatavizsgálat során ugyan nem konkrétan a nemi szerv külső aktív részét (hímvessző) vizsgálják, ám mindenképpen egy intim területre kényszerül a páciens a számára idegen, legtöbbször azonos nemű orvosát „beengedni”. Teszi mindezt olyan testhelyzetben melyre igen sok férfi alárendelt pozícióként gondol. Alkalmanként (ám ez igen ritka a vizsgálat gyorsasága miatt) a vizsgálat során, a prosztata érintését a szervezet szexuális ingerként észleli, és így az egyébként nem „felajzott” páciensnél merevedés is kialakulhat.
Ezen „rémületes viszontagságok” bizony megtörhetik a férfiúi önbecsülést. Itt biztosítok azonban mindenkit, hogy pár óra múlva az is bizonyosan helyreáll.

E sok felsorolt gyalázat után melyet elkövetnek ellenünk, miért javaslom mégis minden ötvenen felüli férfitársamnak a rendszeres szűrővizsgálatot? Természetesen az egészségük érdekében. Ám ha ez nem elég indok, gondoljon mindenki csak arra, mennyivel önérzetrombolóbb, ha otthon vagyunk képtelenek házastársi kötelmeinket megfelelően teljesíteni, megfosztva társunkat és magunkat az élet egyik legteljesebb gyönyörétől. Tisztelt uraim, domináns hímek kérem, gondolkodjanak el ezen!

További cikkek a témában: Több szexre vágynak az idős férfiak – A prosztatamasszázs és prosztatamasszírozó használata – Intim Center szexshop, erotika bolt a belvárosban – A linglam masszázs, magyarul faszverés popósimogatással – Nemi úton is terjed a húgycsőgyulladás – Felcsatolható pénisszel megdugott baszdmeg – Prosztatamasszázs tudnivalók a nődnek – Az óvszer nélküli análszex a posztatát is fertőzheti – A prosztata betegségeiről, és azok kezeléséről


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?