Valentin napon szex étteremben vagy szexshopban


Habár egy harmonikus, jól működő kapcsolatban valószínűleg nem csak az év egyetlen napján ünneplitek szerelmeteket, a Valentin-nap mégis remek alkalom arra, hogy a téli álmot alvó kapcsolatotokat egy kicsit felrázd. Ehhez nincs is másra szükséged, mint egy különleges, szexi ajándékra, amellyel garantáltan beindítod a párodat, partneredet! Különleges helyszín is izgalmas lehet, egy étterem vagy szexshop kabinja.
Valentin-nap: Amerika kedvenc európai ünnepe
Hogy ki volt Valentin, és miért ünnepeljük február 14-én, arra nehéz hiteles és egyértelmű választ adni. A ránk maradt mondák és elbeszélések tanúsága szerint e nap megünneplésének magyarázataként több legenda is kering. Nyugat-Európában már a középkorban divatosak voltak a Valentin-napi verseskötetek, üdvözlőkártyák küldése a párok között, és ez a divat a 80-as, 90-es évektől újra hódít. A Valentin-nap kultuszát mindenki Amerikához köti, ami nem csoda: az amerikaiak kb. 75%-a vásárol ilyenkor szeretteinek apró ajándékokat. Az amerikai fogyasztói társadalom túlzó, néha meglepően szélsőséges vásárlási szokásaihoz hűen, egyesek még házi kedvenceiket is megajándékozzák ilyenkor.
A tengerentúlon divatosnak számít még a cukorkákban, bonbonokban elhelyezett szerelmi vallomás is, ezeket a különleges édességeket csupán ebből az alkalomból dobják piacra a gyártók, minden évben új feliratokkal. Az ajándék- és virágboltok ilyenkor roskadásig vannak erre az alkalomra készült bögrékkel, kulcstartókkal, apró dísztárgyakkal és a legkülönbözőbb virág kompozíciókkal.
A legújabb trend azonban, hogy diákok lepik meg kedvenc tanáraikat kedves üzenetekkel; a komoly vásárlóerővel rendelkező párok pedig személyre szabott bankkártyát ajándékoznak kedvesüknek, sőt méregdrága luxushotelek „szerelmeseknek szóló” ajánlataira fizetnek be.
Hazánkban a 90-es évek elején vált közismertté és villámgyorsan népszerűvé Valentin megünneplése, korábban a magyar néphitben Bálint napján a keresztény vértanúra emlékeztek. Napjainkban sokan felesleges hűhónak, Amerika majmolásának, és kizárólag üzleti fogásnak tartják, a megkérdezett párok zöme mégis úgy gondolja, hogy a szürke hétköznapok bosszúságai közepette a rohanásban, a karácsony utáni „kiüresedés” érzésének oldására és a téli depresszió ellen épp jókor jön egy kis szeretet „csomag”. Gyarló emberként számtalanszor elkövetjük azt a hibát, hogy azt bántjuk meg, aki mindig mellettünk van, ez az alkalom jó lehetőség arra, hogy kifejezzük, még a legnehezebb időkben is jó együtt lenni azzal, akit igazán szeretünk!
A Valentin-nap története
Az egyik történet szerint Valentin fiatal keresztényként élt az ókori vallási üldöztetés idején. Hitéért elfogták és börtönbe zárták, majd halálra verték i. e. 269. február 14-én. Amíg börtönben volt, a legenda szerint üzeneteket küldött barátainak a következő felirattal: „Ne felejtsétek Valentint.” „Szeretlek benneteket!”


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian