Te mit dugtál már a nődbe?

Kólásüveg, uborka, fésűnyél és ceruza is lehet dildó! Minden, ami henger alakú a házban, alkalmas lehet arra, hogy maszturbáláshoz vagy az aktust kiegészítve használja az ember. A fantáziának pedig nehéz határt szabni, így válnak a plüssállatokból, zöldségekből, üvegekből alkalmi dildók.
Mindenki tudja, hogy a ceruza írásra való, azt is, hogy a tampont menstruációkor használják a nők, és azt is, hogy az uborkának a salátában a helye. Ennek ellenére előfordul, hogy a ceruza alkalmi partnerré válik egy röpke masztizás idejére, a tampont sem csak vérzéskor lehet használni, alkalmas kiegészítője az örömszerzésnek, és az uborka is tökéletes formájú ahhoz, hogy a hüvelyben kössön ki.

A pasik sem maradnak ki a sorból, ami a házban található, maszturbálásra alkalmas tárgyakat illeti: anya nagy, gyöngyös nyakláncától kezdve a kislabdáig bármit feldugnak az ánuszukba, hogy fokozzák testi gyönyörüket. A Velvet utánajárt, milyen háztartásban található dolgokat dugnak magukba az emberek, és miért.

Mikróban melegített virslivel jobb az orgazmus – Itthon a Bravo magazin hozta a legközelebb az embereket ehhez a témához, a Szex, szerelem gyöngédség rovatba írt olvasói levelekkel. “A kémia szertárban felnyomtam magamnak egy kémcsövet és azóta nem jött meg”, de az is emlékezetes volt, aki apja dezodorát dugta fel magának rendszeresen. Fórumokat, blogokat olvasva kiderül, hogy a háztartásban kevés olyan tárgy van, amit ne lehetne magunkévá tenni, sokan az elektromos fogkefét is másra használják. A mymasturbation.com oldalon körülbelül ötvenféle csoportba szedték az oldal készítői a nők és férfiak maszturbálási szokásait. Az egyik női olvasó a körkeféje nyelét használja dildóként, egy másik mikróban felmelegített virslivel csinálja, egy harmadik akár 4-5 tampont is bedug a hüvelyébe, és úgy izgatja a csiklóját.

“Két ujjamal a csiklómat izgattam, miután bedugtam egy tampont. Idővel már 4-5 darabbal próbálkoztam. Óriási orgazmusokat éltem át” – írja az oldalon a névtelen női olvasó. “Egyszer szex közben a volt pasim a kéznél lévő parfümös üveget dugta belém. Emlékszem, henger alakú volt és a tetején kicsit szűkült az üveg” – írta a Velvet egyik olvasója.
“Így a férfihoz kötve érzékenyebben élik meg a nők az orgazmust”
Vajon mi hajtja az embereket a háztartási eszközök alternatív használatára? “A nőknek a maszturbáció azért szükséges, mert a férfiak nem tudják annyira változatosan ingerelni őket, mint amennyire igénylik. Több nőnek van olyan problémája, hogy nem elégül ki aktus közben, valami oknál fogva mást igényel. Ezek a különböző eszközök, amiket a maszturbáláshoz használnak, elősegítik, hogy a férfihoz kötve érzékenyebben megélhessék az orgazmust. Az is lehet az oka, hogy ódzkodik attól, hogy magához nyúljon, és mindenféle különböző zöldségekkel, üvegekkel, vibrátorral, masszírozó géppel, telefonnal kicsit úgy éli meg a maszturbációt, mintha azt a férfivel átélhetné” – nyilatkozta.
“Az is előfordul, hogy párban próbálják ki ezeket a háztartási eszközöket, ilyenkor a pasi annyira begerjed, hogy nem találja elégnek a saját péniszét, és az üveggel, zöldségekkel azt próbálgatja, mennyire tudja kitágítani a nőt” – tette hozzá.
Síkosítás házilag: Maszturbáláshoz is szükség lehet a síkosítóra, a letsmasturbate.com oldalon további tippeket kap a kíváncsi olvasó, hogyan nyúljon magához változatosan házilag. Az utasítások mindegyikében szerepel az is, “kend be olajjal vagy testápolóval”. Sokan a kézen fekvő háztartásban található anyagokkal helyettesítik a síkosító géleket, és tojásfehérjével, babaolajjal, parafin olajjal, testápoló krémmel és házi zsírral segítenek magukon. Azonban ezek ph értéke, semleges vagy lúgos mivolta nem kompatibilis a hüvely ph értékével, ami fertőzésekhez, gombásodáshoz vezethet. A gyógyszertárban olcsón kapható a vazelin és a síkosításhoz készült speciális gél.
A szexuális örömszerzéshez mindenkinek joga van, és bár vicces válaszokat kapni arra kérdésre, ki mit dugott már magába a házartásból, korántsem veszélytelen a testi örömkeresés e módja. A különböző tárgyakon, henger alakú ételeken, zöldségeken megbújó baktériumok komoly fertőzéseket okozhatnak, az üvegtárgyaknál, flakonoknál pedig számolni kell a testüregben keletkező vákuummal, leváló kupakokkal. A test egy óvatlan pillanatban el is nyelheti az örömszerző tárgyat, jó minőségű segédeszközök használatával megúszható egy kellemetlen élmény a balesetin. A legjobb azért, hogyha sexshopban vásárolunk mindenféle segédeszközt, mert jó anyagból a női anatómiához alkalmazkodva készítik. Budapesten az Intim Centerben van e legnagyobb választék. A legjobb ha személyesen vásárolod, meg a tapintása és a méret miatt. Léteznek hüvelybe és popsiba helyezhető eszközök.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?