Mennyi idő szükséges egy jó szexhez?

Régóta folynak a viták arról, hogy egy jó szexhez valójában mennyi idő is szükséges. Férfiak és nők, kezdők és tapasztaltak, tüzesek és szendék, sokféle ember, de meglepő módon mégis elfogadnak egy közös álláspontot a jó szexhez szükséges idővel kapcsolatban.
Ebben a témában számos szexuális viselkedéssel foglalkozó kutatást végeztek. Az eredmények és a vélemények a legutóbbi adatok szerint egyre jobban közelítenek egymáshoz.
A kezdetekben a felmérések a jó szexhez elengedetlenül szükséges időt három és tizenhárom perc között állapították meg. Ebbe ne vegyük bele az előjátékra fordított perceket. Az előjátékot mindenkinek a maga kedve és párja igénye szerint kell belőnie. Egyesek a hosszúra nyújtott és a végletekig kiváró, a vágyak teljes kitöréséig fokozó bevezetőt szeretik, mások viszont az éppen csak beolajozott futóművek után, egyből a kifutóra állítják a gépeket. Ki, hogyan szereti, embere válogatja, de a nagy átlag az előjátékok tekintetében is egyre jobban azonos nevezőn van, ugyanis mind a két végletet elfogadják, és kedvük szerint váltogatják. Legtöbben a kettő közötti állapotot részesítik előnyben, a kifejezetten jó szexhez vezető út tekintetében.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?