15 éves félmeztelen tinik az iskolai szemvizsgálaton

Az eset a mi osztályunkban is megtörtént, először azt hittem, valamelyik osztálytársam anyukáját még ennyi idő után is zavarja az eset.
Én levetkőztem, és félmeztelenül kellett végigolvasnom a betűket a szemvizsgálathoz, félmeztelenül nézte meg a doktorbácsi, van-e lyukas fogam, és félmeztelenül ellenőrizte a pajzsmirigyemet (mondanom sem kell, nem vette észre a tömött fogaimat, de még a fogszabályzómat se, minden fogam ép és egészséges volt szerinte, a szemem tökéletes, a pajzsmirigyem kifogástalan, pedig a vizsgálat részéről annyi volt, hogy rápöckölt a torkomra…)
Nálunk is volt pár bátrabb lány, akik nem voltak hajlandóak levenni a melltartójukat, nem hisztiztek, indokot kértek a dokitól, hogy miért van erre szükség. a válasz pofonegyszerű volt: nem gerincvizsgálat, nem mellrákszűrés (ilyet nem is csinált, ami esetleg indokolta volna a levételt), ennél sokkal triviálisabb indokkal állt elő. Zavarja a sztetoszkópot a melltartó fém pöcke.

Szerencsére ez a pár lány nem esett a fejére, ilyen indokkal még 15 évesen sem váltak meg a melltartójuktól. az iskolaorvos kikelt magából, és mondanom sem kell, milyen tortúrán mentek utána keresztül az igazgatónál.
Szerencsére az osztályfőnökünk melléjük állt, ahogy az egész osztály, orvos-jogász szülőkkel együtt. Kiderült, az orvosnak kutya-kötelessége figyelembe venni a beteg szemérmességét, meg normális tájékoztatást adni. Egyik sem történt meg. Amikor bepanaszoltuk a dokit, érdekes mód nekünk adtak igazat.

– Pár nagylány olyanokat is leírt, hogy félmeztelenül kellett bemenniük és úgy volt a vérnyomás, magasság, látás, hallás stb vizsgálat és utána teljes körű vizsgálatra hivatkozva azt akart az orvos feküdjön fel az ágyra és vegye le ég a bugyiját is és terpeszen be, azért semmilyen normális helyen, iskolában nem kell meztelenül beterpeszteni nem de? A többség megtagadta, de már a szitút is elképzelni durva,ez elképesztő. És több lány is jelen volt. Csupa ilyen történeteket írnak le, vagy hogy még olyat is hogy több orvos is részt vett és ki-be járkáltak az ajtón így minden ajtó nyitáskor be lehetet látni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?