Szamárbőrrel növelik a női libidót

Az Ausztrália északi vidékein élő vadszamarak hamarosan segíthetnek növelni a kínai nők szexéhségét. A Northern Territory News c. ausztrál lap beszámolója szerint egy Hong Kong-i vállalat minden évben megpróbál közel egymillió szamárbőrt beszerezni, hogy ezt hagyományos gyógyszerek gyártásához tudják felhasználni.
A cég leginkább Dél-Amerikából szerzi be a bőröket, de mostanában Ausztráliára is odafigyel. A Sydneyben élő exportőr, John Fleming máris az északi vidéken élő vadszamarakra akar vadászni, azért, hogy el tudja azokat adni. „A bőrét akarják, de nem önmagáért: úgy tűnik, hogy van benne egy bizonyos alapanyag, amit fel tudnak használni gyógyszerkészítéshez.” – mondta Fleming.
A hagyományos kínai gyógyítók eltávolítják a szamárbőrből az „ejiaót” (nagy fehérjetartalmú anyag), amit aztán arra használnák, hogy a Nu Bao nevű hagyományos kínai gyógyszert készítsenek belőle. A szer életerősebbé tesz és növeli a nők libidóját valamint enyhíti a ciklusos fájdalmat.
„A cég már nagyon sok szamárbőrt feldolgozott, és annyit akarnak, amennyire csak rá tudják tenni a kezüket” – mondta Fleming. „Úgy tűnik, hogy sok vadszamár él itt, amiket az emberek alapvetően sportból amúgy is lelőnek” – tette hozzá. Becslések szerint körülbelül 300,000 vadszamár él Ausztrália északi területein.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian