Prosztatamasszázs – vigyázz a gyűrűs ribikkel

Az egészségével játszik az a férfi, akinek hozzáértés nélkül kezdik nyomkodni a prosztatáját. A prosztata – magyar nevén dülmirigy – a húgyhólyag alatt van, a húgyvezeték ezen keresztül halad a pénisz felé, ezért a prosztata bármilyen megnagyobbodása vizelési problémákat okoz.
Régebben azt mondták, jó ha minden 50 feletti férfi évente ellenőriztetni a prosziját, ma már nem árt harminc felett, mert a mozgásszegény életmód, meg az összes többi ártalom miatt már jóval korábban okozhat bajt. Akár potenciaproblémát is, mert egy enyhén gyulladt prosztatától ugyan lehet könnyen pipilni, de a teremtés koronája nem tudja mire vélni, hogy akció közben lekókad, vagy a szokottnál hamarabb elsül.
A prosztata masszázsa alapból nem egy kellemes dolog.
Az urológus (99,9%-ban férfi) felállít a vizsgálópad előtti lépcsőre, a padra könyököltet, gumikesztyőt húz és benyúl a kipufogódba, te meg úgy érzed, hogy mindjárt valami forró csorog ki a farkadon – pedig nem. Mégis, ezen ahogy öregszel, egyre gyakrabban túl kell esni, a saját érdekedben, ha csak nem akarod idő előtt feldobni a tappancsodat, mert a prosztata könnyen rákosodik.
Végeznek prosztatamasszázst hölgyek is, akiknek egy része szakképzett, tehát tudja, mit csinál. Ők fel vannak készülve arra, hogy ha a prosztata megnyomása okozta sokk miatt hirtelen leáll a szíved – ritkán, de előfordul – akkor szívmasszázzsal újraéleszt.
Ők azt is tudják, hogy a végbélbe nem nyúlunk kesztyű, vagy óvszer nélkül, nem azért mert fuj, hanem mert nagyon könnyű megsérteni a végbél belső falát és máris kész a fertőzés, amiből lehet sok minden, az egyszerű tályogtól kezdve végbélrákig.
Ugyanakkor – megfelelő hozzáértés és kellő szakszerűség esetén – a prosztatamasszázs újabb színfolt lehet egy párkapcsolatban, izgalmasabbá teheti két ember szexuális kapcsolatát. Érdemes informálódni, további prosztata cikkek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?