Sok nő nem tud szopni, és a spermát sem akarja nyelni

Sokszor nem akarják a nők a szexet, mert vagy egyszerűen nincs kedvük és kibúvót keresnek, vagy vagy valami zavarja,  már révben érzik magukat, és úgy érzik, hogy nem kell dugniuk, már megfogták a pasit. Ekkor kisegíthet az orálszex. Bár a pornófilmekben gyakran láthatod, hogy egy kis furulyázás orgazmushoz vezet, de mint olyan sok mindenben, ebben sem érdemes a pornóra támaszkodni.

Egyáltalán nem fontos, hogy a pasidat az orgazmusig juttasd orális kényeztetéssel; inkább tekints rá úgy, mint étvágygerjesztőre a főfogás előtt…

Hogyan kell jól szopni?

A jó fellatio útmutatója hivatalosan is elérhető az interneten! Egyesek számára az egyszerűség, másoknak igazi művészi teljesítmény, a pipa továbbra is a világ összes emberének az előfutam kulcseleme! Ez az eksztázis pillanata, amely elárasztja agyunkat endorfinnal, és egy magasabb tudati síkra hajt bennünket, ahol semmi sem számít! Hogyan adjunk egy jó fellatiót annak, hogy boldogságot kínáljunk?

Szívj jól, 12 parancsolat a jó szopáshoz!
Hogy mindent tudjunk a témáról, ezerszer ajánljuk az INTIM CENTER blogott. Tele jó tanácsokkal, hogy jól érezd magad és mindent megtudj a jó szopás titkairól

Közös öröm!
Először is, az egyetlen aranyszabály a jó szopást illetően: mindkettőnek jól kell éreznie magát! Azon túl, hogy soha ne kényszerítse magát a paplan alá, még azért is, hogy a másik élvezze, ez azért is van, mert az öröm nyilvánvalóan nem ugyanaz, amikor kitartóan kérünk valamit, vagy ha úgy történik, hogy nem kell kérni semmit! Több hasznunk lesz abból, ha látjuk, hogy a másik nagyon szeret minket boldoggá tenni, és ez a látható „bevonás” egyértelműen megváltoztatja azt, ahogyan értékelni fogjuk a dolgokat! Tehát mindenkinek meg kell találnia valamit, hogy ez teljes mértékben sikeres legyen! A kamasutra hámozása közben azon tűnődni, hogyan kell jól szopni, vagy hogyan lehet így és úgy szeretkezni, nem lenne értelme anélkül, hogy ezt megértené!

Behódolás vagy teljes kontroll?
Egyes nők a fellatio-t az alávetettség aktusának tekintik, ennek a gyakorlatnak csak az a képe, ami a „specializált” moziban látható. Véleményem szerint nem az! Azon töprengeni, hogyan kell elvégezni a fellatio-t, mindenekelőtt az a kérdés, hogyan szerezhetsz maximális örömet partnerednek, és a probléma a másik irányba is ugyanaz lenne. Ugyanabban a dinamikában, mint a G-pontról szóló cikkünk , elsősorban azokra a kérdésekre próbálunk választ adni, amelyeket mindenki feltehet magának, hogy továbbléphessen vagy megszilárdítsa pozícióit. Amikor egy nő behódolást lát, inkább egy bizonyos irányítást látok a nőre bízva. A férfi örömének irányítása, feltétlen és totális módon. Akár térden, akár fekve, fent vagy lent,amúgy ő vezeti a táncotés a vágya, hogy a folyamatot a végéig folytassa vagy sem, eksztázishoz vagy frusztrációhoz vezet bennünket. Az, hogy egy férfi (szó szerint) az ajkán lóg, nem alávetettség, hanem egyfajta elhagyatottság a részéről. Természetesen megértem azokat a nőket, akik a rossz tapasztalatok nyomán lealacsonyítónak találhatják, de ez az emberen, hozzáállásán és a két szerető közötti kommunikáción is múlik. Azon tűnődni, hogyan kell helyesen szopni, és megírni ezt a cikket, nem jelent lealacsonyító hatást számunkra, sokkal inkább egy általános gondolkodás kezdete, hogy teljes és feltételezett módon élhessük szexuális életét. Ez nem csak a szex az életben, hanem része is, és gyakran ez a fajta félelem idővel csökkenhet, és néha igazi élvezetté válik.

Leengedés!
Anélkül, hogy túl sokat tennék hozzá, elmondhatom, hogy magának a felvonásnak egy bő negyede az ahhoz vezető progresszióban rejlik! Míg egyesek nagyra értékelik a “basejump” stílust, amely a légyre való közvetlen ereszkedést és a gyors harapást jelenti, sok férfi a sztori hosszú változatának rajongója is , mivel nagyra értékelik, hogy az élvezet fokozódása apránként jön. az ajkak hegyét a nyakban, a törzsön, a gyomorban és a comb belső részén, hogy növelje a nyomást. Minden az időzítésen múlik, mert az izgalom és a türelmetlenség csúcsa egy idő után átadja helyét a frusztrációnak és a mohóságnak. Jól kontrollált, ez a fajta testi ugratás gyorsan megőrjít, még azelőtt, hogy megkezdődött volna az igazi ellenségeskedés! Hogyan adj egy jó szopást, mielőtt még szopni kezdenél!

Utazósebesség!
Nagy kérdés a nagy kérdések között, gyorsan vagy lassan menjünk? Jean-Luc de la Rue azt mondta: „Ezt meg lehet vitatni! “. Megint nincs szabály, mindenki ízlésétől függ, és attól, hogy milyen élvezetet szerez a fellatio gyakorlása. A legjobb továbbra is az, ha váltogatod a ritmusokat az eksztázis eléréséhez! A gyors gesztusok intenzitást adnak az élvezethez, és gyorsabban elérik az orgazmust, ami megakadályozza, hogy mindkét partner élvezze a pillanatot. A bágyadt oldal éppen ellenkezőleg, lassabban növeli a nyomást, miközben megőrzi az élvezet nagy intenzitását. A játék pontosan az, hogy lelassítsunk, amikor érezzük a másik örömét, hogy a pillanat egy kicsit tovább tartson. Azonban ne felejtsd el használni a nyelvedet, mert az öröm nem csak az ajkakból fakad, távolról sem! És akkor lesz a legrobbanékonyabb az orgazmusa (a szó minden értelmében), amikor már nem bírja tovább, és amikor a nyomás túl erős lesz! Minden kommunikáció, kontextus és a vágy kérdése, hogy az élvezet tartós legyen vagy sem! A dolog képéhez nincs értelme futni, csak időben el kell kezdeni! Főleg, hogy ha tudod, hogyan kell jó szopást adni, és munkára teszed a szívedet, nem biztos, hogy sokáig tart! Ha többet szeretne megtudni, olvassa el cikkünket a szex átlagos időtartamáról !

Úticél: alsógatyában?
Nem túlzás hölgyeim és uraim, nem úgy megyünk orális szexre, mint nyaralni, nem kell elővenni a GPS-t! Csak ismerned kell egy minimumot az emberi testről és egyszer az ember testéről! Sok nő azt hiszi, ez egyszerű, hogy van egy gomb, amivel elindítható a gép, és ennyi. Könnyen elképzelhetjük, hogy lehet egyszerű, központi és kéz a kézben jár a férfias szellemmel. Meg fogod keresni, én nem akartam erre jönni, de mondom! Mi nem! A férfiak olyanok, mint a nők, tele vannak bonyolultsággal! És mindenkinek megvan a maga ízlése, vágyai, gyenge pontjai és érzékeny területei, amelyeket egyáltalán nem szabad alábecsülni! Vannak, akik érzékenyebbek a törzsre, a combra, a nyakra, az ajkakra, a csípőre, a fenékre vagy akár a fülekre. És néha akár egyszerre is!
Ezért nagyon fontos figyelni a férfiak mondanivalóját, hogy ne rohanjunk bele az egyszerűségbe, és ne felejtsünk el egy csomó dolgot! Járja körbe a testét, mielőtt azon töprengene, hogyan szopjon megfelelően. Ami a minket érdeklő fő témát illeti, szintén nem kell rohanni rajta, mint egy éhező nőt, akinek eszkimót kínálnak! Tudni, hogyan kell jól szopni, annyit jelent, hogy tudjuk, hogyan készült az ember, és hogyan tud reagálni egy ilyen vagy olyan gesztusra. Kár lenne például úgy vigyázni a gyakori utazóra, hogy ne köszönjön két útitársának, és fordítva! Mielőtt azon töprengene, hogyan adjunk jó szopást, meg kell tanulnia egy minimumot a férfi anatómiájáról!

Ha még tovább akar menni, és egy kellemes olvasmányt szeretne kínálni magának, kényeztetheti magát ezzel a kis zsebkönyvvel, amelyet kettesben lapozhat, hogy tudja, hogyan kell jól szopni, és felfedezni az élvezet minden titkát egy szórakoztató és kellemes olvasás során!

Egy kis takarítás!
Kézenfekvőnek tűnik, de ahogy az általunk nem végzett legutóbbi felmérések azt mutatják, sok nőnek voltak higiéniai hibái! Itt férfiakhoz szólunk! Mielőtt megkérnénk valakit, hogy dugja be valahova az orrát, kérdés lenne, hogy eltöltött-e minimális időt! Arról nem is beszélve, hogy teljesen kigyomláljuk a területet és mindent karcherrel lemosunk, még mindig minimális karbantartást kell végezni, hogy a másik jól érezze magát a combunk között! Ez átmegy a borotván, a trimmeren vagy a viaszon, de különösen a zuhany alatt! A teszteléshez úgy tűnik, nagyon jó, ha nem érezzük a szarvasmarhát, mielőtt megkérdeznénk a lánytól, hogyan kell megfelelően szopni.

Pofák!
A cikk kezdete óta beszélünk mindenről, ami körülötte történik, most itt az ideje, hogy beszéljünk arról, hogy mi folyik a szájban! A metszőfogakat már az elején eltettük , szóval ne kövesd az általam választott címeket szó szerint! Még egyszer: nincs szigorú szabály, ha élve ki akarsz jutni, csak néhány alapelv, amelyeket fontos tudni! Minden szörfös tudja, semmi sem erősebb, mint a szívás, amikor víz alatt vagy, és az elv ugyanaz a paplan alatt! Nem hiába mondjuk „szívni”, a szívás jelensége valóban sokat hoz annak, akinél gyakorolják!
Egy intenzív és elfojthatatlan hullám, amely ellen nem tehetünk mást, csak szeretni! Mindig szörfözve, nem veszi elő a deszkát, hogy száraz homokon felszálljon! Oda megyünk, ahol víz van, a páratartalom a csúszás és a szórakozás fő vektora! Azt is folytathatom, hogy nem az ajkunkkal szívunk, hanem a szájukkal, és a jó szopást a nyelven, még a torkon is átmegy. Befejezésül, néhány kivételtől eltekintve, biztosíthatom önöket, hogy a férfiak többsége többet lát a tenger fogaiban a félelemtől, mint a hidegrázástól! Ha az óceánok, amelyeket most meglátogatsz, újak számodra, különösen vigyázz, nagyon könnyű jót tenni az emberrel, és nagyon könnyű ártani is neki!

Kifejezted a tányért!
Kizárt, hogy befejezze az endívia ételét, ha már nem éhes, vagy ha egyszerűen nem szereti? Egyetértünk ! Egy dolog biztos, ha ezt a fajta cikket olvasunk, az az, hogy már nem vagyunk elég idősek ahhoz, hogy engedelmeskedjünk, amikor azt mondják, hogy “egyél meg ezt” vagy “egyél azt”. Ez az ágyban is érvényes, ahol soha nem szabad erőltetni magát, még a másik kedvéért sem! A kulcs az, hogy örömet szerezzen a cselekedetben, és tegye azt magáért és érte. A sperma lenyelése (még ha szerves is) önmagában semmiféle további érzést nem hoz, ellentétben az orális magömléssel, amely a maga részéről valójában az intenzív élvezet és a másiknak való teljes elhagyás vektora.
Mert ez az egyetlen gyakorlat, amely végrehajtása során ellenőrzött és kimért módon stimulálja a pénisz minden stimulálandó területét a legfinomabb és legizgalmasabb módon, és amely a férfiak 99%-át magára kapcsolja. , a fellatio messze a legjobb módja a 7. mennyország elérésének. A lenyelés ténye ezért legtöbbször a “gyakorlati oldalak” rangjára redukálódik, mert elkerülhető, hogy mindenhova fel kelljen tenni, és mindenekelőtt lehetővé teszi, hogy mindenhol ezt a fajta sportot gyakorolják anélkül, hogy meg kellene állniuk az úton. olyan helyekre, amelyeket egyértelműen nem erre szántak! Következtetés: azt egyél, amit akarsz, ne hagyd, hogy bármit is rákényszerítsenek! Csak tudd, hogy ha éhes vagy, boldoggá teszel! A gyümölcs ízét kedvelők számára eper- vagy koktélillatú óvszer áll rendelkezésre!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian