A felfújható guminők és valósághű szexbabák

A felfújható szexbabák, amelyeket néha felfújható babáknak is neveznek, a férfiak eredeti szexuális helyettesítői. És bár lehet, hogy nem olyan autentikus megjelenésűek, vagy úgy érzik, mint a latex és gumi szexbabák legújabb és legnagyobb új hulláma, amelyet a piacon látunk, sokkal olcsóbbak.

A legjobb felfújható szexbabák az egyik legkényelmesebb férfi szexuális játékszer. Mert miután használta, csak annyit kell tennie, hogy letörli, leereszti, és gyakorlatilag bárhol tárolhatja.

Ha nem engedheti meg magának az egyik teljes méretű szilikon szexbabát, amely minden düh, akkor lehet, hogy be kell érnie egy felfújhatóval. De ne izgulj, mert jelenleg fantasztikus felfújható szexbabák vannak. Csak tudnod kell, hol keresd.

Tehát tudjunk meg mindent, amit tudnod kell szexi felfújható barátainkról és arról, hogy mire számíthatsz, ha vásárolsz egyet.

Felfújható szexbaba áttekintés

Ki használ felfújható babát? A mainstream média azt fogja gondolni, hogy a legjobb felrobbantott szexbabák használói pattanásos perverzek, akik a felnőtt könyvesboltok sötét sarkaiban ólálkodnak. És bár ez néhányunkra igaz, a többség számára nem is állhatna távolabb az igazságtól.

A normális és egészséges férfiak széles keresztmetszete szexbabákat használ. Ez nem illegális, és nincs benne semmi szégyen. A szexuálisan frusztráltak és/vagy szexuálisan felszabadultak két olyan csoport, amely arról ismert, hogy leginkább felfújható babákat használnak.

Csak azt szeretném kijelenteni, hogy vásárolhat férfi vagy női szexbabákat, amelyekhez az előfeltételek tartoznak. Általános egyetértés azonban az, hogy a szexbabákat nagyrészt nőnek tekintik. A férfiak női szexbabáinak általában rögtönzött hüvelyük és szájuk, sőt sok esetben végbélnyílásuk is van.

Tehát lényegében standard szexet, anális szexet végezhet, vagy akár orális szexet is kaphat a babától. De nyilvánvaló, hogy fel kell fújnia, mielőtt elkezdené, ezért ne derítse ki ezt a nehéz úton.

A legjobb felfújható szexbaba

Adolf Hitler feltalálta a szexbabákat? Tudtad, hogy a második világháború alatt Adolf Hitler szexbabákat rendelt a frontvonalon harcoló csapatainak? Ezt azért tette, hogy leküzdje és megszüntesse a szifilisz terjedését azokban a csapatokban, akik az 1940-es években Párizs kurvaházait látogatták.

Senki sem tudja, ki találta fel eredetileg a felfújható babákat, de széles körben elfogadott, hogy a 17. századi holland tengerészek találták ki őket, akik kétségbeesetten próbálták enyhíteni a szexuális feszültséget a hosszú hajóutakon. A baba szexelése határozottan előnyösebb volt, mint egy öregedő kalózzal, de ez nem Keith Richard feleségének véleménye. Tehát Adolf Hitler nem találta fel a szexbabákat, de határozottan sokat tett a fasizmusért. De senki sem tökéletes.

Milyen előnyei vannak a felfújható szexbabák használatának?
Nos, a felfújható szexbabák használatának kezdeti előnye, hogy nem kell prostituáltakat látogatnia ahhoz, hogy leszálljon. Ahogy Hitler megjegyezte, egy szexbabával kiküszöbölheti az STI-k esélyét, mindaddig, amíg természetesen tisztán tartja. Könnyen tárolhatók, könnyen tisztíthatók, és soha nem nyaggatnak a kerti kerítés festésével.

Kevés karbantartást igényelnek, ami éles ellentétben áll a feleségemmel. A viccet félretéve, költséghatékony módja a szex szimulálásának minden olyan gond és gond nélkül, amely szervesen kapcsolódik az igazihoz.

A felfújható szexbabák kialakításukból adódóan könnyűek, így könnyedén, minimális gonddal szállíthatod őket egyik helyről a másikra. És nagyszerű médium azok számára, akik javítani akarják szexuális teljesítményüket. Javíthatják szexuális önbizalmát, és kivételes szintre növelhetik állóképességét. Ezenkívül a szexbabád soha nem mond nemet. Más szavakkal, kipróbálhatja néhány szexuális fantáziáját anélkül, hogy kiborítaná a másikat. De idővel többet fog megtudni rólad, így csak késlelteted az elkerülhetetlent.

A legjobb felfűjható szexbaba típusok
Egy perc múlva ajánlom a legjobb felfújható szexbabákat a piacon. De mielőtt megtenném, szeretném lefedni a felrobbantható szexbabák különböző típusait, amelyeket online vagy felnőtt könyvesboltokban vásárolhat, így pontosan tudja, mibe keveredik. A szexbabagyártás túlnyomó többsége a férfiak számára felfújható női szexbabák gyártására összpontosít. Ezeknek az életnagyságú babáknak valódi nőt kell képviselniük, és alapvetően nőiesnek tűnnek.

Felfújás után sok görbe van a megfelelő helyeken. Mellekkel és lyukakkal vannak felszerelve, amelyek hasonlítanak a hüvelyre és a végbélnyílásra. Mint korábban említettük, legtöbbjüknek szája is van orális szexhez. Ezeket a babákat egyedül vagy akár partnerével is használhatja, hogy felpezsdítse szexuális életét.

Felfújható szexbaba. A szexbabák széles választéka létezik, amelyek sokféle kivitelben kaphatók, például római gladiátor vagy más férfias stílusok. Általában valósághű pénisszel tervezték őket, amely a nők örömére készült.

Valósághű babák

Általánosságban elmondható, hogy a szokásos női felfújható szexbabák nem olyan valódiak. De mit vársz egy dicsőített léggömbtől? Néhány baba azonban kiváló gyártási folyamatokat alkalmaz, hogy valósághű megjelenésű felfújható babákat készítsen. Ezeknek a típusoknak a súlya, formája és mérete hasonló egy valódi személyhez, ami viszont hitelesebbé teszi az élményt.

Ha reálisabb modellt vásárol, még továbbfejlesztett vaginájuk is van, amelyek sokkal jobban érzik magukat, mint az olcsóbb verziók. Ezeket általában férfiak vagy leszbikusok használják. Itt az ideje, hogy áttekintsük a piac legjobb szexbabáit, hogy megalapozott vásárlási döntéseket hozhasson.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?