Sexshop Budapest, Károly krt-i üzlet és online webáruház ajánlója

Sexshop Budapesti üzlet Intim Center Astoria és online webáruház ajánlója. Régen az volt a közfelfogás, hogy akiknek szexshop árukból felszerelésekre van szükségük, azoknál már valami gond van egészségügyi vagy mentális téren. Ezt ma már nem így gondolják az emberek. A szexboltokban kapható termékek egy része valóban problémákra adhat megoldást, ám az áruk többsége a szexuális élet színesítését szolgálja.

A termékcsoportok nagyon sokat változtak az elmúlt 30 évben, és a a termékválaszték folyamatosan bővül. Egy-egy ilyen üzlet repertoárjában a szexuális segédeszközök mellett megtalálhatók erotikus ruházati cikkek, táplálék-kiegészítők, stimuláló szerek is.

Régebben csak az ár számított, mindenből az olcsóbb kategóriájút lehetett a szexshop üzletben könnyen eladni. Mára a minőség, a megbízhatóság, az egészségügyi szempontok például: antiallergén anyagból készülő termékek és a kényelem fontosabbak lettek az árnál. A tudatos választásra és vásárlásra öszönzünk mi is.

Leginkább a fiatalok nyitottak az erotikus segédeszközök és játékok kipróbálására, de minden korosztályból vannak vásárlóink. Az is igaz, hogy még messze van az az idő, amikor mindenki számára elfogadott és természetes lesz egy ilyen üzlet. De kétségtelen, hogy közeledünk e felé, és persze egyre többet tudnak az emberek erről a témáról.

Tapasztalataink szerint a férfiak bátrabban jönnek, de természetesen vannak női vásárlóink is, akik jellemzően barátnőjükkel vagy partnerükkel érkeznek. Amúgy is jellemző a párban való vásárlás. Sexshop Budapesti üzlet és online webáruház, diamond sexshop ajánló a szexüzlet és webshop termékeiből.

Leticia szexbaba, élethű loveclone lyukakkal, kézzel és lábfejjel szerelembaba – Felköthető, felcsatolható műpénisz, a strap-on dildó sokrétűen használható – Vibrátor Flores Piccolo, univerzális izgató szexezköz – Az Ovo vibrátor T2 minőségi és elit formájú csiklóizgatós vibrátorában – Vibrátoros gyöngysor, Close2you Rhapsodia Nero fantázianévvel kapható – Felcsatolható dildó Fetish Fantasy, nagy méretű 20 cm hosszúságban – Klassz exkluzív vibrátor hajlított Close2You Opus vibri különlegesség g-ponthoz is – Felcsatolhatós dildó, Designer PVC Harness felköthető műpénisz – Anime X Misaki Száj formájú maszturbátor műpunci művagina maszturbátor Japán Anime-X Ninime – Vibrációs műpunci loveclone élethű anyaggal Kabuki Nights pina.

Az üzlet az Asrtoria mellett van, de a bolt tulajdonosa már a beszélgetés elején megnyugtatott, az Astoriánál mindenki ismeri, nem kell elmagyarázni, hogy merre is van az üzlet. Amikor beléptem még nem sejtettem, hogy ilyen hihetetlen méretű az üzlet, de megtudtam, az érdeklődők 250 négyzetméteren járhatják be az erotika világát. Először körbe szerettem volna nézni, s a bolt tulajdonosa kedvesen felajánlotta, majd ő velem tart. Élnem kellett a gyanúperrel, talán látja rajtam a bizonytalanságot, hiszen azt sem tudtam merre nézzek, akkora volt a bolt. Itt már vásárlók is voltak, így a közel 1 órás ottlétem alatt megpróbáltam felmérni, hogy kik járhatnak a boltba.

Láttam az összes sztereotípiát, így az öreg bácsit a szexfilmeknél, a fiatal párt, akik bilincset vesznek, a lányt, aki nagyobb vibrátort, vagy dildót keres, mint az eddigi, mert az már nem elégíti ki, illetve a fiatal srácot, aki a barátnőjének keresett erotikus jelmezt. Vagy inkább magának. De térjünk vissza a nézelődésre. Itt láttam a legnagyobb dildót életemben, illetve olyan hihetetlen DVD választék volt, hogy leesett az állam. Megtudtam, hogy az internetes pornó miatt természetesen visszaesett az eladás a filmekből, de még mindig megéri tartani, hiszen a legtöbb helyen már nincs, így idejönnek érte.

A filmek kategóriánként vannak kirakva, van egyszerűbb, tini, öreg, állatos, meleg, heteró, kaki, pisi és olyan dolgok, amikről jobb ha nem is tudok. Kiderült, hogy az egyszerű, hagyományos szexet bemutató filmeket nem nagyon viszik, hiszen kell az embereknek az extrém élmény, olyan dolgok, amiket nagy valószínűséggel nem fognak átélni. Itt már muszáj volt rákérdeznem a felfújható állatokra, hiszen guminőről már mindenki hallott, sőt a South Park óta az Antonio Banderas felfújható szex bábú sem meglepő, de azért ez nálam átlépi a határt.

Sokan ezeket csak poénból vásárolják. Az emberek már nem félnek bejönni, nem ciki ilyen boltokba járni, sokat javult a helyzet ebből a szempontból az elmúlt 26 évben. Viszont van, ami romlott. A DVD eladás egyre rosszabb, ráadásul ezért drágultak is a DVD-k. Már edzett voltam, így igazából fel sem tűnt az a sok vibrátor, péniszgyűrű és jelmez, bár egy pillanatra odavonzotta a tekintetemet, amikor egy külföldi hölgy két, igen drága, de annál fantáziadúsabb ruhát vásárolt. Mondanom sem kell a mögötte álló srác arca leírhatatlan volt – írja a Bulistar.hu

További szexshop Budapest termékajánlókat itt nézhetsz

Sok férfi és nő azon töpreng, hogy mit érdemes venni egy szexboltban? Milyen típusú szexuális játékok a jobbak, és mi a fő különbségek egymástól, illetve az egyes előnyök. A női nem igényeit kategóriákra osztják, hogy az egyik vagy másik típusú szexuális játékok rajongói, és néhány lány régóta és sikeresen használja felváltva a vibrátort vagy más szexjátékot. Cikkek a témában:
– Erotikus áruk a sexboltban
– Erotika bolt Budapest sex shop áruk
– Ajándékozás férfiaknak, nőknek és pároknak a szexshop Budapest üzlet és webáruház választékából
– Szexshop Budapest szexi ruhák és szexkellékek
– Budapest szexshop Intim Center, a Károly krt. 14. sz. alatt található
– Mit vegyek a szexshopban magamnak vagy ajándékba
– Szexshop Astoria, Budapest Károly krt. 14. sz. címen található
– Erotikus segédeszköz ajánló szexshop Budapest Astoria
– Sex shop üzletből erotikus eszközök szexhez
– Sex Toys Budapest városban
– Mit vegyek egy árukkal teletömött szexboltban
– Sex shop ajánló
– Mit vegyek erotoika show szexkellékek Budapest Sex Shop szaküzlet és webáruház
– Intim Center belvárosi erotikabolt
– A szexshop vásárlás életünk mindennapi megszokott része lett
– Erotikus boltban személyes vásárlás
– Sex shop Budapest üzletben kapható termékek ajánlója
– Szexshop Budapest segédeszköz és szexi ruha ajánló
– Sex shop Budapest Intim Center üzlet és webshop
– Erotika áruk és szexkellékek
– Budapesti Intim Center szexshop szexkellék ajánló és vásárlási tippek
– Ajánló a legnagyobb budapesti sexshop termékeiből
– Ajánló szexshop szexuális segédeszközökből itt
– Szex segédeszközök és kellékek választéka
– Budapest szexshop áru ajánlat – A legjobb cikkek szexhez
– Ajánló sex shop erotikus segédeszközökből vásárlásra
– Mi mindent lehet kapni egy klassz sexshopban
– Szex shop, szexuális segédeszközök bemutatója és vásárlási ajánlatok
– Budapest sex shop termék ajánló
– Intim Center szex shop erotikus áru ajánlatok
– Szexshop Budapest szexuális segédeszköz ajánló vásárlóknak
– Sex shop szexuális segédeszközök ajánlója
– Intim center sex üzlet
– Szexshop Budapest üzletben áruk bemutatója
– Szexuális segédeszköz ajánló Intim Center szexshop Budapest
– Szexuális termékek ajánlója
– Intim Center szexshop reklám
– Sex shop Budapest árujaiból klassz termékajánló
– Szexshop Budapest Intim Center Astoria termékajánló bejegyzés
– Intim Center szexshop termékeiből kínáló.

Ekkora választékból nehéz a választás, de az Intim Center sex shop Bp. Károly krt. 14. sz. alatti üzletében minden árut megnézhetsz, megvehetsz.

Felcsatolható dildó Fetish Fantasy, nagy méretű 20 cm  Vibrátoros gyöngysor, Close2you Rhapsodia Nero Csiklóizgató vibrátor, Ovo T2 Vibrátor Flores Piccolo, univerzális izgató Felcsatolható testszínű dildó, 18 cm Jelly Dong Leticia szexbaba, élethű loveclone lyukakkal, kézzel és lábfejjel Felcsatolhatós dildó, Designer PVC Harness Vibrációs műpunci loveclone élethű anyaggal, Kabuki Nights Művagina maszturbátor, Japán Anime-X Ninime  Vágykeltő olaj nőknek, Via Sensual oil Vibrátor Flores Piccolo, univerzális izgató


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?