Milyen csaj kielégítő eszközöket tudtok?

Gyakori kérdések, szex témakörben, milyen csaj kielégítő eszközöket tudtok? Mi az Intim Center szexshop nőknek ajánlott kategóriát adjuk válasznak, amiért kattints az ápolónős képre. Az erre a kérdésre adott hozzássólások:
– Csoki, főleg orálisan…
– Jó nagy fasz, hogy kitöltse a pinájukat, feszítse őket. A méhszáj bökdösés nem mindegyiknek jön be.

– Vibrátor, fésűm nyújtódeszka, dezodoros flakon, fűnyíró… Ezen elgondolkoztam és egyre nagyobb ökörségek jutottak eszembe.

Szexuális játékok nőknek! A nők intim termékei segítenek növelni az izgalmat, közelebb hozni az orgazmus pillanatát, vagy varázslatos örömöt okoznak. Ezen kívül vannak olyan dolgok, amelyek segítenek az egészség javításában, az izmok rugalmasabbá tételében.

A legkelendőbb szexuális játékok a vibrátorok. A modern modellek fallikus formájúak vagy ultramodernek lehetnek. Nagyok és kicsiek, különböző zónákat stimulálnak. Mindegyiküket egy lehetőség egyesíti – kellemes ingadozások különböző intenzitással. Minél több mód és sebesség van, annál izgalmasabb az alkalmazás.
A csikló stimulánsok a test legkényesebb részét érintik. Masszírozzák a csiklót, segítve a szex fényessé tételét. Párban is használhatók.
A hüvelyi szexuális játékokat az anyaméhbe vezetik be, míg egyes modellek nemcsak rezegnek, hanem pulzálnak, forognak is. Néhányan még a kéz segítsége nélkül is előre mozognak.
A vibrátorok speciális korlátozókkal vannak felszerelve, hogy a készülék ne vesszen el a test mélyén.
A nyúl vibrátorok egyidejűleg masszírozzák a hüvelyt belülről, és megérintik a csiklót. A kettős expozíció ideális maszturbációhoz. A vibrátor a leguniverzálisabb játék, mert különböző területeken megérintheti. És a nők eszköze segít abban, hogy az ember örömét erősebbé tegye, ha néhány simogatás során mozgatja őket a gyengéd helyek bőrén.

– Banán, répa, uborka, virsli, golyós dezodor, spray, írószerek, üdítős és piás üvegek, zuhanyrózsa, elektromos fogkefe.
– Nagy csiklóizgatós kétágú vibrátor. Az egyik ág a fenekében, a másik a puncijában, az izgató kar a csiklóját izgatja egyszerre.

– Gazdag pasi, aki mindent elnéz neki.
– Fésűnyél, uborka, virsli, kolbász, banán, különböző üvegek szájai, répa, esetleg ha nagyon merész, akkor teli sörösdoboz, vastagabb dolgok.
– Sok pénz.
– Dekopírfűrészre szerelhető uborka.
– Egy szexshop szexkellékei.

Dildók – A pénisz utánzása különböző méretű falloszok. Különböző formájú szexuális játékok kaphatók. Ilyen dolgokat választanak a hüvely és a végbélnyílás stimulálására, nagyok alkalmasak az ököllel. Ugyanakkor rugalmas és merev modellek vannak, reálisak és szokatlanok.
Realisztikus. Nagyon hasonlít egy valódi testhez. Vizuálisan úgy néz ki, mint egy férfi pénisze, különböző hajlamú és megkönnyebbülésű lehet. Ugyanakkor speciális anyagok jellemzik őket, amelyek rugalmasak, de rugalmasak. Meleg tapintású. A létrehozás során nagy figyelmet fordítanak a részletekre, így a hasonlóság csodálatos. Különböző zónák stimulálására alkalmas, herezacskóval és anélkül. A törzs, a fej, a herék alakja más, mindenki találhat valami tökéleteset magának.
Nagy. Az óriások lehetővé teszik, hogy érezze a tágulást és a nyújtást. Ezek az ökölvívás modelljei. Vannak hosszú szexuális játékok, csak szélesek. De gyakrabban vannak olyan modellek, amelyek minden tekintetben nagyok. Ezek reálisak lehetnek, szokatlan alakúak lehetnek. Javasoljuk, hogy nagy mennyiségű kenőanyaggal használja.
tapadókoronggal. A tapadókorong nagy plusz a fórumok számára. Segítségével bármilyen sík felületre rögzíthető, tenyér nélkül használható. Ilyen dologra lehet ültetni, ami nagyon kényelmes a legtöbb szexuális játékban. A tapadókorong a simogatás korlátozójaként is szolgál.
Szokatlan alakú dildoo. A fallosz másképp nézhet ki. Például a zooerotika fantázia a mesés állatok nemi szerveinek témájában: avatarok, sárkányok, dinoszauruszok stb. Vannak fényesek, vannak megkönnyebbülések.
Fúvókák hevederekhez. A fallosz speciális bugyihoz rögzíthető, a rögzítőelem jelenléte fúvókává alakítja. Külön használható, lehet egy készletben a testre való rögzítéshez. A fúvókákat nő és férfi is használhatja.

Hüvelyi golyók – A hüvelyizmok erősítésére szolgáló szimulátorok a Kegel szimulátorok és a hüvelyi golyók. Számos női betegség megelőzésére, a szülés utáni helyreállításra, a szexuális készségek tanítására szolgálnak. A hüvely izmainak irányításának képessége segít könnyebben elérni az orgazmust, többszörös örömöt tapasztalni.

A hüvelyi golyók ma egyszerűek vagy összetettek lehetnek. Vannak okostelefonról vezérelt modellek. Egy speciális alkalmazás figyelemmel kíséri a gyakorlatok végrehajtását, tanácsot ad azok végrehajtásáról. Még az ilyen szexuális termékek is rezeghetnek, ami azt jelenti, hogy maszturbáció lehetséges velük.

A hüvelyi golyók átmérője, súlya, anyaga különbözik. A legkelendőbbek a kerek modellek egy eltolt súlyponttal rendelkező tengelykapcsolón. Az ilyen szimulátorok kényelmesen viselhetők belsejében, és velük együtt a munkahelyen is részt vehet, anélkül, hogy felhívná magára a figyelmet.

Női vákuumszivattyúk – Vákuum segítségével vért rohanhat a kívánt területekre. Ha vákuumszivattyúval hat az erogén zónákra, javíthatja az élményt. Ma szivattyúkat hoznak létre a perineumhoz, a mellkashoz. Kis modellek is vannak csak a csikló számára.

A női vákuumszivattyúk gyakran rezgéssel vannak felszerelve, hogy a folyamat érdekesebbnek tűnjön. Fontos azonban megérteni, hogy a szivattyúra pontosan az előjátékhoz van szükség, a jövőben más simogatásokkal lehet befejezni egy partnerrel vagy más szexuális játékokkal.

Szexshop címkék az Intim Center Szexshop 1052. Bp., Károly krt 14. weboldaláról:  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , cottelli collection, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?