Sex shop szexuális segédeszközök ajánlója – BDSM szex

A szadomazochizmus kultúrájában a legnépszerűbb gyakorlat a BDSM verés. Így mutatja meg a Domináns az alázatos fölényét. Az alsó viszont erotikus élvezetet kap a megaláztatástól és a fájdalomtól.

A BDSM szexben a verés egyfajta művészet, az izgalom mértéke és az érzések élessége az ütőhangszeres kiegészítők helyes használatától függ. A megfelelő kezekben a BDSM-hez kiváló minőségű ostor, verem, flip-flop, flogger vagy ostor valódi szenvedélyfegyverré válik.

A BDSM szex igen kedvelt szexjáték. A partner érzésének képessége tapasztalattal jár. Azok, akik csak most kezdik megismerni a szerepjátékokat, élvezni fogják az erotikus ostort. A szexuális játékszer enyhe, nem traumás hatással van a bőrre, ezért tökéletesen megbirkózik a “felmelegedéssel”.

A nemi ostor alkalmas mind egy erős férfi, mind egy kis női kézre. Leggyakrabban a terméknek van egy fogantyúja, amelynek végén hurok van, aminek következtében kényelmes a korbácsot a kezére akasztani a munkamenet során. Az INTIM CENTER szex shop honlapján rövid vagy hosszú fogantyúval vásárolhat BDSM ostort, valamint megrendelhet egy modellt a végén.

A gyártási anyagtól függően a BDSM ostor különböző hatással lehet a testre. Ideális megoldás a valódi bőrből készült tartozék. A bőr ostor jól tapad a testhez, ezáltal felmelegíti a bőrt anélkül, hogy súlyos fájdalmat okozna. Egy olcsó analóg ostorként szolgálhat műbőrből készült szexuális játékokhoz.

A BDSM szexjátékok igen kedveltek. A velúrból vagy lycrából készült BDSM ostor sokkal könnyebb, mint a bőr, de élettartama rövid életű. A gumi játéknak erős hatása van, irritációt és akár égési sérüléseket is okozhat, az ilyen ostor csak a benyújtás tapasztalt ínyencei számára ajánlott.

A nylon sado maso ostor tartós és szerény. Ha nedvesíti, akkor valódi nedves rudakkal érheti el a verés hatását. A termék egyetlen hátránya, hogy éles szélek vannak a szalagokon.

  • BDSM ostort vásárolhat különböző áron. A termék ára a gyártási anyagtól, a szálak számától és a további elemek jelenlététől függ. A strasszokkal vagy szegecsekkel díszített modellek egy kicsit többet fognak fizetni, mint a klasszikusok. Az Arapnik egyfajta ostor, díszített fogantyúval és öv formájában készült munkadarab. A fogantyúval és lapos szövéssel ellátott többfarkú ostort afrikainak nevezik.

A szex vagy kígyó ostor egyfajta fogantyú nélküli ostor, amelynek fő jellemzője a tervezés rugalmassága. Egy ilyen modell speciális szövése meglehetősen súlyos fájdalmat okozhat. Jobb, ha ostorral ütjük a hátát és a feneket, a nemi szervekre gyakorolt hatás nem biztonságos.

A BDSM ostor meglehetősen hosszú (több mint 1,2 m) és merev fogantyúval rendelkezik. Rajtad múlik, hogy a végén kekszet vagy több farkát tartalmazó terméket választasz. A leginkább traumatikus ostor egy macska. A 9 fonott zsinór végén csomók, fémsúlyok vagy egyszerűen hegyes bőrdarabok vannak. Egy ilyen korbácsoló eszköz hatása hasonló a fenevad karcolásához a BDSM szexkütyük itt.

  • Az Intim Center Szexshop Budapest belvárosi üzletének ajánlata erotikus segédeszközökből különleges szex kütyükből, a vásárlók véleménye alapján válogatva. A termékeket a webáruházban megrendelheted, vagy a Bp., Károly krt. 14. sz alatti üzletben megvásárolhatod, minden nap nyitva: H-P 9-20 óráig, Szo-V 9-18 óráig.

Mi az a flogger?
A BDSM flogger a szerepjátékok egyik legfűszeresebb szexuális játéka, amely merev fogantyúból és több bőr “farokból” áll. A farok számától, hosszától és szélességétől függően a floggerek enyhe stimuláló hatásúak lehetnek, és a kemény verés eszközei lehetnek.

Minél több farka van a foggereknek, annál nagyobb a gerjesztési terület és annál gyengébb a stimuláció. A csíkok szélessége a bőr vastagságától függ. Általában minél finomabb az anyag, annál szélesebb a modell farka.

A vékony bőrből készült könnyű, hosszú farok gyakorlatilag nem okoz fájdalmat, és enyhe büntetésként használható. Az izgalmat keresők számára alkalmasak a nehéz BDSM-floggerek, amelyek keresztmetszete szinte négyzet alakú.

Vásárolhat egy 20-80 cm-es farokhosszúságú floggert. A farok hosszának növekedésével járó fújások harapása miatt az erogén zónák stimulálása is nő. A fájdalom csökkentése érdekében a farok végeit szögben vágják.

Toy Joy Funky csikló masszírózó szett – Exkluzív cicaruha – Naomi éjszakai ápolóbaba – Krokodilcsipesz lánccal Screw Crunchers – Fatima Fong szexbaba – Mellkiemelős szexi cicaruha – Nyitott latex fejmaszk – PeniX active krém a szexpatikából a férfiasságért – EroPharm erekciónövelő krém, spanyol szerető változat – Szexkézbilincs két kulccsal – Nyúlékony szilikon péniszgyűrűk – Brandy love doll szexbaba – Erekciónövelő péniszgyűrű – Péniszmásoló szett – Envi életnagyságú szexbaba Envi – Latex fejmaszk BDSM kedvelőknek – Varázslatos péniszmandzsetta vagy más néven péniszköpeny szett péniszre és vibrátorra – Strap-On Robotic vibrációs felcsatolható péniszköpeny – Realisztikus, vibrátoros vagina – Crystal Clean mini anális tágító és kényeztető – Kristálytiszta, nagy szenvedély anális tágító – Heavy metal anális gyöngyök – Fekete anál tágító – További ajánlókat nézhetsz itt 7 6 5 4 3 2 1.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?