5 ok, amiért a szexuális játékok pozitív hatással vannak a kapcsolatokra

Ahogy a társadalom egyre nyitottabbá válik a szexre és az intim élvezetekre, a szexuális játékok egyre inkább eljutnak a hálószobákba szerte a világon. A szexuális élvezeti ipar hosszú utat tett meg az azonos termékektől, amelyek csak ugyanazokban az üzletekben találhatók meg, a különböző formájú és funkciójú termékek hatalmas választékáig.

Csak a legjobb szexshopok katalógusába kell menni, hogy megértsük, mennyire nőtt a játékok sokfélesége, hanem azt is, hogy mennyire szokatlanok és egyediek.

Ma azonban sok pár még mindig zavarban van, hogy valami újat próbáljon ki, és ami ott van, még zavarban is beszélnek róla. Sokan úgy vélik, hogy egy új résztvevő (még csak nem is valódi) hozzáadása a szexhez enyhén szólva furcsa, és ez azt jelentheti, hogy korábbi szenvedélye elhalványult, és már nem vagytok képesek kielégíteni egymást. Ez egyáltalán nem így van! És itt az ideje, hogy változtassunk valamit. Tehát a legelszántabbak számára összeszedtünk néhányat a legmeggyőzőbb okok közül, amelyek miatt a szexuális játékok nemcsak nagyszerűek lesznek a kapcsolatodban (és nem csak ebben), hanem több szenvedélyt és önbizalmat adnak egymásnak.

A játékok felfedik a kommunikációt

Ha új játékot szeretne kínálni partnerének, meg kell beszélnie, miért és miért. Felfedve szexuális vágyait egymás előtt, eléri a bizalom új szintjét, ami kedvezően befolyásolja a kapcsolat egészét. Vagy például, amikor ketten eljönnek egy szexboltba, a közös élvezet tárgyának közös megválasztása jó csapatként egyesít benneteket. És mindenben csapat vagy, különösen a szexben.

És ha mindig is féltél elmondani egy embernek, hogy szeretnél kipróbálni egy dugót, vagy akár a legbanálisabb bilincset, akkor döntsd el már! A félénkek számára vannak olyan online áruházak, mint például a miénk, ahol közösen választhatják ki az Ön számára megfelelő játékot. És nem kell elpirulnia, mert minden névtelen!

Nincs semmi baj a szexszel. Idővel sok pár jön erre, majd csodálkozik, hogy korábban nem fedezték fel ezt a fajta szexet.
Csak akkor kell emlékeznie arra, hogy ebben az esetben semmiképpen sem lehet sietni. Különböző játékok segítségével fejleszthet ki egy záróizmot, korunkban rengeteg van: dugók, kicsi kezdőknek és nagyok a tapasztaltaknak, gyöngyök, golyók, karácsonyfák, rezgéssel és anélkül. Általában, ahogy a szíved kívánja.

Csak ne felejtsd el ezt az egészet bőséges mennyiségű kenőanyaggal fűszerezni! Az ilyen szex nem szereti a szárazságot, és minél több kiváló minőségű kenőanyag van, annál gyorsabban éri el a megfelelő hatást.
Lásd még: 5 módszer a rezgőszer használatára

A játékok enyhítik mindkét partner feszültségét

Ha a gyors magömlés kínozza, vagy fordítva, akkor nem sokáig lehet, akkor nem vagy egyedül. A férfiak aggódnak amiatt, hogy képesek-e orgazmust kiváltani a nőkben, ugyanúgy, mint a nők aggódnak az érzéseik miatt, amikor a szex csúcspontjáról van szó.

Ezért a játékok bevezetése a hálószobába, különösen a párok játékai, mindkettőtöknek bizalmat adnak a sikeres befejezéshez.
Ez különösen igaz azokra a nőkre, akiknek sok időre van szükségük az orgazmushoz. A játékok növelik a stimulációt, javítják az előjátékot és általában a szexet.A pároknak szánt játékok lényegében minden olyan játéknak tulajdoníthatók, amelyet együtt használnak. De a párok speciális vibrátorait úgy tervezték, hogy mindkét partnert stimulálják. A legnépszerűbb modellek V-alakúak. Az egyik rész a partner hüvelyébe kerül, a második megérinti a csiklóját. A játék kis átmérőjű, nem akadályozza meg az ember behatolását. A készülék belsejében egy erős motor található, amely mozog és növeli az izgalmat. Ugyanakkor stimulálódik a csikló, a G-pont egy nőben és a pénisz feje egy férfiban.

A legjobb szexshop üzletekben kapni olcsó, de kiváló minőségű partner vibrátor mindenki kedvenc márkájától, a Satisfyer-től. Szilikon, vízálló, egy csomó különböző rezgési móddal. Jó választás az első közös játékhoz.

Az innovatív stimuláns Satisfyer márka egy sokoldalú szexuális játék, amely párban és egyéni játékokhoz is használható. Különleges U-alakú alakjának köszönhetően a Multifun több mint 14 különböző módon képes örömet okozni: ugyanolyan jó a mellbimbók, a csikló, a pénisz és a herezacskó simogatásában, valamint a hagyományos szexben és a G-pont stimulálásában.

Úgy vannak kialakítva, hogy maga a gyűrű a péniszre kerüljön, és egy rezgőgép vagy masszírozó simogatja a nő csiklóját.

A Svakom nagyon menő Tyler gyűrűje egy szilikon játék kerek, dombornyomott csiklómasszírozóval. Csendes, nagyon rugalmas és őrülten szép, egy ilyen gyűrű kiváló társ lesz a szexuális játékokban.

De a Baile Thimble gyűrűjének kifejezett nyelve van, különösen a női virág stimulálására. Egyszerű játék azok számára, akik először szeretnék kipróbálni a pénisz fúvókáját. Egy rezgési mód, akkumulátorokkal táplálva.

A szexjátékok erősítik az intimitást

Azáltal, hogy különböző szögekből tanulmányozzák egymás testét, valami újat hoznak az intimitásba, továbbra is egyre inkább felfedezik szexuális életüket. Ez nemcsak növeli az izgalmatt, amely az elején volt, hanem felfedi egymásnak szexuális fantáziáit is. És sokat ér!

Minél jobban megismered magadat és a partneredet ilyen módon, annál jobban nő az intimitásod. Az intimitás pedig a hálószobában és azon kívül is fontos szempont az egészséges és produktív kapcsolathoz.

Van egy hatalmas számú masszírozó, amelyek nemcsak a szexuális vágy kielégítésére irányulnak, hanem az erogén zónák és a test egészének masszírozására is. Ők és az izmok ellazulhatnak, és könnyen eljuthatnak az orgazmushoz, és hűvösnek is tűnnek.

A stílusos masszírozó egy szilikon játék a legklasszikusabb formájában. Rugalmas nyak és nagy, lekerekített hegy, amelyet kifejezetten masszázshoz készítettek. 10 rezgési módban működik, újratöltődik és nem igényel elemeket.De a készletben lévő Svakom Emma masszírozója hűvös nyúlfúvókával rendelkezik. Öko-műanyagból és puha szilikonból készült, csendes és vízálló. És fűtési funkciója van!

A játékok önfejlesztés

Magától értetődik, hogy mindenkinek vannak szexuális fantáziái. A szexuális játékok hatalmas lépést jelentenek ahhoz, hogy ezek a fantáziák valóra váljanak, mert megnyitja az elméjét valami új előtt, ha különböző dolgokkal próbálja ki a szexet.

Miután megszoktad, és elkezded élvezni azt a tényt, hogy új elemek jelennek meg a szexuális életedben, azon kapod magad, hogy mentálisan és bensőségesen is fejlődsz. És ezért a kapcsolatod fejlődni fog.

A játékok jobb szexet jelentenek

Őszintén szólva, a szexuális játékok kétségtelenül hozzájárulnak a jobb szexhez. Nem csak a fizikai, hanem az érzelmi oldalról is. Akár páros játékot, akár vibrátort használsz egyedül maszturbálásra, új módszerekkel, pozíciókkal, manipulációkkal állsz elő, amelyek változatosabbá és fényesebbé teszik a szexet. Tanulmányok azt mutatják, hogy azok a párok, akik intim életüket táplálják, sokkal hosszabbak és szilárdabbak a kapcsolatban.

A változás érdekében kipróbálhatja a játékokat a távirányítón. A hétköznapi szexet egész intim játékká alakítják.
Vannak olyan modellek, amelyek távirányítója több méterről működik. A modern vibrátorok pedig egy okostelefonon lévő alkalmazás segítségével működhetnek. Tehát egy férfi a világ bármely pontjáról irányíthatja a nő örömét.

A B-Vibe hűvösen tartja a távirányítót. A szilikon masszírozó (10 cm hosszú) nemcsak rezgéssel, hanem rimming hatással is rendelkezik! Igen, igen, kis golyók forognak benne. És ezt akár 9 méter távolságban is vezérelheti.

És a Lovense-től egy klasszikus nyúl vibrátor, amellyel minden nem olyan egyszerű. Egy speciális alkalmazás segítségével létrehozhatja és beállíthatja saját rezgési módjait. A játék érzékeny a hangra, és támogatja a zenei módokat. Ez a jövő a szexiparban! Puha szilikon, hosszú munka, vízálló. Biztosan elégedett leszel.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?