Intim Center Szexshop ❤️ több ezer szexkellék

A legpontosabb és értelmesebb termékleírások, a különböző szögekből származó nagyszámú fotó, valamint a szexbolt termékeinek részletes áttekintése segít a vásárlás egyszerűségében és élvezetében. Az INTIM CENTER szexbolt katalógusát úgy tervezték, hogy gyorsan megtalálja az érdeklődő terméket Magyarországon, és ha valami exkluzívat szeretne, és nem tudja, melyik kategóriába tartozik ez a termék, csak írja be, mit keres a termékkeresésben – mindent megtalál!

Az Intim Center egy Szexshop a belvárosban a Károly krt. 14.sz. alatt. A szexuális eszközök, DVD filmek teljes választékával várjuk, nyitva minden nap. A legsikeresebb termékek online megrendelhetők. Szexshop infók vásárlói szemmel. Tel: 06 (1) 317-0918

Miért van szükségünk szexboltokra?

Szerinted mikor jelentek meg az első szexuális játékok? Nem, nem a kultikus Hitachiról beszélünk, és még az első gőzmasszírozókról sem, amelyekkel az angol hölgyeket hisztéria miatt kezelték a 19. században. Az első szexuális játékokat a kőkorszaki emberek használták! A kövekből készült falloszok megerősítik, hogy az első intim játékokat őseink készítették még a kerék feltalálása előtt.

A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és történelemben. Bizonyos időszakokban az intim kapcsolatokról való beszélgetés szigorú tabu volt, a szexuális forradalmak idején – éppen ellenkezőleg: a szexet a szeretet természetes és hasznos megnyilvánulásaként helyezték el.

A 21. században rengeteg filmet és zenét szentelnek a szex témájának, sőt egész szexmúzeumok nyílnak a világon! De a téma népszerűsítéséhez a legjelentősebb hozzájárulást a szexboltok tették! Hazánkban az intim üzletek a 90-es években kezdtek népszerűvé válni, az első szexbolt 1989-ben nyílt meg Budapesten az INTIM CENTER az első erotikus üzlet. Hajnaluk kezdetén a választék szűkös volt, a játékok ügyetlenek és nyersek voltak. Azonban még abban az időben is újdonság volt, és ezért hihetetlenül érdekes az orosz vevő számára.

Jelenleg a szexboltokban kiváló minőségű prémium eszközöket találhat minden ízléshez és színhez. Mind a játékok anyagai, mind azok műszaki jellemzői jelentős változásokon mentek keresztül. Összehasonlításképpen, vegye be a régi nyomógombos Nokia és minden modern, érintőképernyős okostelefont. Ilyen geometriai progresszióban változtak meg a szexuális játékok, azok funkcionalitása és képességei.

Milyen az Intim Center szexbolt Budapesten?

Az intim shop egy intim üzlet, amely alacsony áron kínálja ügyfeleinek a legjobb játékokat, fehérneműket és intim kozmetikumokat. Katalógusunk a világ minden tájáról tartalmazza a legfrissebb eszközöket. Japán Tenga maszturbátor tojások, brit nagy teherbírású doxy masszírozók, német nőcsábász csikló vákuum stimulátorok és még sok más!
Az intim üzlet, amely törődik az anyagok biztonságával, és mindig készen áll arra, hogy bármilyen tanúsítványt adjon az intim termékekhez! Ügyfeleink egészsége mindenek felett áll számunkra!

Számos jól ismert márka hivatalos beszállítói vagyunk: Gvibe, Flashnash, Pheromax, Viamax, Spicy Things és még sokan mások. Nálunk mindig tisztában lesz a legújabb innovációkkal!
Rendszeresen teszteljük a termékeket, hogy kiválasszuk a legjobb modelleket! Itt mindig megtalálja a legőszintébb véleményeket, nem habozunk beszélni a termék előnyeiről és hátrányairól.

Több témában saját szex shop blogunk is van, ahol nem habozunk beszélni mindenről, ami a szexhez kapcsolódik. Hogyan találjuk meg a G-pontot, hogyan készüljünk fel a szexre, és milyen erotikus fantáziák a legnépszerűbbek a nők körében – szerzőinktől megtudhatja a válaszokat erre és még sok másra.

Az Intimcenter erotika áruház választékáról

Katalógusunk szexboltunk büszkesége. Talán nincs olyan játék, amely nem szerepel a gondosan összeállított választékunkban. Szexshopunk számos céggel együttműködik, teljes csapatunk rendszeresen részt vesz szexről szóló tréningeken és kiállításokon, hogy a dolgok sűrűjében legyen!

A “Szexuális játékok” részben hüvelyi vibrátorokat, vibrotojásokat, prosztata masszírozókat, vákuumszivattyúkat és sok más intim játékot találhat. Vannak erotikus készletek, szexjátékok szerelmeseinek és még különleges szexbútorok is ;)

A “Potencianövelők” szakasz tartalmazza a leghatékonyabb eszközöket a férfi és női libidó növelésére. Cseppek, tabletták, spray-k, krémek – a választás a tiéd! Minden általunk vásárolt termék rendelkezik az összes tanúsítvánnyal és egy csomó pozitív értékeléssel.

A “Kenőanyag, krém és parfüm” egy kiterjedt rész, ahol a legjobb kenőanyagokat gyűjtik! Hüvelyi,, még ehető is! Igen, igen, tényleg meg lehet enni. Itt masszázsolajokat, illatos gyertyákat, intim kozmetikumokat és feromonos parfümöket gyűjtöttünk.

A “Ruházat” nem csak a fehérneműről szól. Itt szerepjátékos jelmezeket, macskaruhákat, erotikus ruhákat, parókákat, maszkokat és egyéb kiegészítőket talál. Nemcsak a hálószobába való ruhát választhat, hanem egy jelmezt is, amellyel részt vehet egy tematikus partin ;)

A “Bilincs és BDSM” szakasz nemcsak a témában élő emberek számára vonzó, hanem a hétköznapi szerelmesek számára is, akik egy kis szikrát akarnak hozni intim életükbe. Shibari kötelek, gallérok, ostorok, hűségövek és még sok más. És van egy gyűjteményünk is, amelyet a “szürke 50 árnyalata” című filmnek szenteltünk. Ezek a termékek ideálisak azok számára, akik meg akarják ismerni a témát, és a lehető legkényelmesebbé teszik.

“Óvszereinket” a világ minden táján gyűjtjük! A klasszikus Contex és Durex mellett feltétlenül érdemes közelebbről megnézni például a Maxus márkát! A stílusos brit óvszerek hűvös tárolótokokban nagyon népszerűek ügyfeleink körében. Büszkeségünk pedig a Sagami poliuretán japán óvszer, amely a világ legvékonyabb óvszereként lépett be a Guinness rekordok könyvébe!

“Top” kategóriánk a legjobbak legjobbjait tartalmazza! Csak a legikonikusabb eszközök és kozmetikumok, amelyeket törzsvásárlóink annyira szeretnek. Mi magunk is sokat használunk ebből a részből, és megerősíthetjük: ki kell próbálnod!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian