Potenciafokozó felfedezések

Magyarországon a férfiak 20 százaléka küzd különböző fokú erekciós problémákkal. A tunya életmód, a terebélyes pocak, a káros szenvedélyek és a stressz mind gátat szabhatnak a vágynak. A felmérések egyöntetűen állítják: az utóbbi évtizedekben jócskán lecsökkent a férfiak szexuális aktivitása. A 20-40 közötti korosztály tagjai nagyjából fele annyiszor szexelnek, mint apáik 30 évvel ezelőtt. A vágytalanság hátterében leggyakrabban a máig tabutémaként kezelt erekciós zavarok állnak, a legnagyobb probléma mégis az, hogy sokan szégyellnek segítséget kérni, márpedig ez egy párkapcsolatban élve már mindkét felet érinti. Lássuk, mi minden segíthet:

Medencetréning: A férfi nemi szervben nincs izom, keménységét a barlangostestbe áramló vérnek köszönheti. A Johns Hopkins Egyetem kutatói 15 évvel ezelőtt arra is fényt derítettek, hogy az erekciót tulajdonképpen a péniszben lévő idegek által felszabadított nitrogén-oxid váltja ki. A medenceizomzat edzésével javítható a véráram, és fokozódik az erekció! Íme, egy egyszerű gyakorlat az érintettnek: a medenceizomzat összehúzásával próbálja megemelni a péniszt és a heréket, majd lazítsa el. Vagy feküdjön a talajra, térdeit húzza fel, a talpak maradjanak a talapon csípőszéles távolságban. Ezután emelje meg a medencét, majd tartsa néhány másodpercig, majd engedje le. Fő a rendszeres gyakorlás!

Jöhet az intervall tréning: Más néven a váltott intenzitású testedzés, amely egy igen kedvelt, sok kalóriát égető kardió edzésforma. Az erekcióhoz a pénisz megfelelő vérellátottsága szükséges, így a problémák hátterében gyakran keringési zavarok befolyásolják a merevedést. A szívet megdolgoztató kardiotréning edzésben tartja a szívet és az artériákat, csökkenti az erekciós zavarokat. A kutatások kimutatták, hogy rendszeres fizikai aktivitás mellett 30 százalékkal csökken az impotencia kockázata. Uraim, figyelem! Az ügyben érdemes mihamarabb személyi edzővel konzultálni.

Frank Sommer korábbi élsportoló ma urológusként dolgozik, és hogy segítsen férfitársain, kidolgozott egy speciális potencianövelő tréninget, amely erő- és állóképességi gyakorlatokból épül fel, és növeli a nemi szerv vérellátását. Kutatásaival bizonyította, hogy a jobb oxigénellátás a barlangos testek nagyobb rugalmasságához vezet. Napi 8-12 perces tréninggel jelentősen javíthatók az enyhe diszfunkciós problémák. A módszerről írt könyvet megrendelheted az interneten!

Viszlát stressz, üdv egészség! A krónikus stressz csökkenti a tesztoszteronszintet, ez pedig a szexuális kedv zuhanásával jár. A CRH nevű hipotalamusz által termelt stresszmolekula blokkolja a szexhormonok termelését, a kortizol stresszhomon pedig megakadályozza a vágy kialakulásáért felelős hormonok aktiválódását. Más hormonok és ingerületátvivő anyagok szintje ugyanakkor megemelkedik – pl. a beta-endorfiné, amely a legnagyobb szervezetünkben fellelhető vágygyilkos. A kielégítő, tartalmas szexuális élet viszont a legkiválóbb stresszgyilkos lehet, ugyanis az intimitás hozzájárul az ellazuláshoz! Figyelem! Erős dohányzás és gyakori alkoholfogyasztás esetén is csökken az erekciós képesség!

A zöldség jobb, mint a Viagra? Egy hosszú távú nepáli kutatás kiderítette, hogy a kalóriaszegény, ballasztanyagokban gazdag táplálkozás (sok ballasztanyag van pl. a zöldségekben és a gyümölcsökben) szignifikáns teljesítménynövekedéshez vezethet, különösképp enyhébb erekciós zavarok esetén. A kutatók állítják, hogy aki két éven át odafigyel a táplálkozásra – valamint a rendszeres testmozgásra – jobb eredményeket érhet el, mint ha Viagrát kapkodna be. Ugyanakkor a kutatók figyelmeztettek a zsírban gazdag táplálkozás potenciagyilkos mivoltára, amelynek egyik jele a jelentős haskörméret lehet.

Vágygyilkos teljesítménykényszer: Az erekciós probléma legtöbbször lelki eredetű! A nyugati kultúrában a kemény, férfias, teljesítményorientált férfi az ideál, ami a szexualitáshoz való hozzáállásban is tükröződhet. A megfelelési kényszer megölheti a vágyat. Segíthet, ha az együttlétet erotikus játékként, beszélgetésként fogjátok fel, amiben nem feltétlenül maga az aktus vagy az orgazmus a feltétlen cél. Akkor sincs semmi baj, ha nem úgy zajlik minden, mint a hollywoodi filmekben. Sokszor a pillanat teljes megélése a kulcs a gyönyörhöz!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?