Kevés szex sok stressz, ez a helyzet

A magyarok ötöde havonta, vagy ritkábban él nemi életet, kétharmada gyakran stresszel, felének pedig nagyon kevés közeli barátja van – derült ki a HáziPatika.com felméréséből, amelynek keretében 83 ezer embert kérdeztek meg. Az eredmények alapján a válaszadók 65 százaléka minden nap kávézik, harmada pedig naponta több kávét is megiszik.
A HáziPatika kutatása szerint a magyarok 33 százaléka dohányzik – az adatot az Ipsos felmérése is alátámasztotta. Az Ipsos kiegészítő felméréséből az is kitűnik, hogy a dohányosok 47 százaléka több mint napi fél doboz cigarettát szív el. Ennél is erősebb dohányosnak az érintettek tizede számít.

A dohányosok közül az átlagnál többen mondták azt, hogy rendkívül stresszes az életük, naponta kávéznak, illetve isznak szénsavas üdítőket, viszont csak ritkábban fogyasztanak tejet vagy tejterméket, zöldséget és gyümölcsöt, nem szednek vitaminokat, illetve táplálék-kiegészítőket, és nem sportolnak. A magyarok szexuális étvágya sem mondható kiemelkedőnek. A megkérdezettek 7 százaléka vallotta azt, hogy csak havonta, 12 százaléka pedig, hogy ennél is ritkábban él nemi életet. A válaszadók 21 százaléka egyáltalán nem védekezik a nem kívánt terhesség ellen, akik viszont igen, azok 11 százaléka a nem túl biztonságos megszakított közösülés módszerét használja. A szexuális úton terjedő betegségek ellen a válaszadók több mint fele nem védekezik, mert állítása szerint monogám, tartós párkapcsolatban él, ezért nem szükséges védekeznie.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?